johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλημέρσ σας αγπαητε
Καλημέρσ σας αγπαητε
http://[URL unfurl="true"]www.eviawelle.gr/wp-content/uploads/2015/05/ta-panta.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σε σένα δε λέω :2funny:
Like αν και ετεροχρονισμένο
Παίρνω το πρακτορείο να ρωτήσω αν είναι το CIM inclusive ...Like αν και ετεροχρονισμένο
Παίρνω το πρακτορείο να ρωτήσω αν είναι το CIM inclusive ...
Επίκειται έκδοση ανακοίνωσης του νήματος στα αμέσως επόμενα λεπτά!
Θειε θες ν πάμε κ μεις γ καφέ με βουτίματα?ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Ως γνωστόν το νήμα μας είναι νήμα της διαφάνειας και της ειλικρίνειας [ πλην των άλλων πλείστων εξαιρετικών ιδιοτήτων του, που το χαρακτηρίζουν ]. Κινούμενοι λοιπόν στα πλαίσια αυτά ανακοινώνουμε ότι:
Την στιγμή αυτή ο κ. NICK TRIVE και η κα. Erinal απολαμβάνουν τον καφέ τους εις την περιοχήν < Γκάζι >. Δεν σερβιρίσθηκαν βουτήματα και άρα ο ανεψιός μου να μην κάνει τον κόπο να αρχίσει τα τηλέφωνα.
Στην συνέχεια θα κατευθυνθούν για γεύμα εις εστιατόριον, το οποίο μας παρεκάλεσαν να μην κατονομάσουμε.
Και επειδή στο νήμα μας τα λέμε όλα και μέχρι την έως τώρα πληροφόρηση που έχουμε, η κα. Έριναλ αρνείται σθεναρά να πιει κρασί, που ο κ. NICK TRIVE, της προτείνει, με προφανείς βρώμικους σκοπούς.
Φήμες περί κινήσεων του ποδιού της κας. Έριναλ κάτω από το τραπέζι δεν έχουν επιβεβαιωθεί και μάλλον αποτελούν κρυφίες σκέψεις του κ. NICK TRIVE.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις!
θα έχουμε και εξελίξεις δλδ?
Θειε θες ν πάμε κ μεις γ καφέ με βουτίματα?
Αναμένουμε με αγωνία.
Ο κ. NICK TRIVE πήρε φόρα από χθες και εξαιτίας της ανήθικης συνεύρεσής του, για την οποία αρνείται πεισματικά να πει κάτι δημόσια και προσπαθεί να συνεχίσει και σήμερα.
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!
Καφές σκέτο θα πιουμε δλδ??θέλω κ να φάω!!μην το πεις του ανεψιου.πάμε κρυφάΑν πάρουμε βουτήματα, θα μας κουβαληθεί και ο ανεψιός μου για να τα φάει.
Τι λέτε για σκέτο καφέ;
υποθέτω ότι η Έρη μας επισκέπτεται μετά συζύγου...
Καφές σκέτο θα πιουμε δλδ??θέλω κ να φάω!!μην το πεις του ανεψιου.πάμε κρυφά
Ολομόναχη είναι!
Επληροφορήθην το αιφνίδιο ταξίδι της σήμερα νωρίς το πρωί. Αμέσως ενημέρωσα την επιτροπή υποδοχής του νήματος στο Ελ. Βενιζέλος. Η υποδοχή λειτούργησε άψογα. Στην συνέχεια συνηντήθη με τον κ. NICK TRIVE, ο οποίος είχε ήδη ενημερωθεί.
Αλλά δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Με εκθέτει με την φαύλη συμπεριφορά του...
Τζιςκεικ μιλφέι και βάφλαΤι ακριβώς ορέγεσθε;
Τζιςκεικ μιλφέι και βάφλα