NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Αυτό πως το έκανα ?
τυχαίο ήταν, όσο τυχαίο είναι να αγγίξεις κάποιον κάτω από το τραπέζι ένα πράγμα
Αυτό πως το έκανα ?
Μαααανουουουουουλαααααααααααα. Ειναι μονο μια.εχω παρει τη μανα μου τηλεφωνο πριν κανα μισαωρο να βαλει τη μπυρα στην καταψυξη
και εχει φερει απο το ΣΚ που πηγανε με τον πατερα μου στο εξοχικο φετα καλαβρυτων και ψωμι χωριατικο απο ξυλοφουρνο
σε ενα τεταρτακι θα μου εχει στρωμενο τραπεζι και την πολυθρονα απεναντι απο την τηλεοραση στο πατρικο μου
κατι τετοιες ωρες ειναι τυποι που δεν αλλαζεις τη μανα σου ουτε για το καλυτερο γκομενακι του κοσμου :S
Εχουμε εξελιξεις με το συνοικεσιο;εχω παρει τη μανα μου τηλεφωνο πριν κανα μισαωρο να βαλει τη μπυρα στην καταψυξη
και εχει φερει απο το ΣΚ που πηγανε με τον πατερα μου στο εξοχικο φετα καλαβρυτων και ψωμι χωριατικο απο ξυλοφουρνο
σε ενα τεταρτακι θα μου εχει στρωμενο τραπεζι και την πολυθρονα απεναντι απο την τηλεοραση στο πατρικο μου
κατι τετοιες ωρες ειναι τυποι που δεν αλλαζεις τη μανα σου ουτε για το καλυτερο γκομενακι του κοσμου :S
είδες πρόσωπο?
Είμαι Lacoba και ξεκουράζομαι !σε τριάντα λεπτά μπύρα στο λακομπα διπλό κωλοδαχτυλο αχαχαχαχαχαχα
συγγνωμη δεσποινις δεν κατανοω το ξεσπασμα σας...για αυτό την εχεις εσύ τη μάνα σου ολόκληρο γαιδουρι ?
θα θελεςτυχαίο ήταν, όσο τυχαίο είναι να αγγίξεις κάποιον κάτω από το τραπέζι ένα πράγμα
ναι ρε
σπουθτσον είναι τούτο να έρθω να κάμω ένα ντουζΕίμαι Lacoba και ξεκουράζομαι !
Είμαι Lacoba και ξεκουράζομαι !
τυπε την μανούλα στην ηλικία σου την ξεκουραζουν δεν την έχουν για δουλα ούτε την συγκρινουν με γκομενα. Αυτά γιατί έχω να πιω κ μπύρα στο λακομπασυγγνωμη δεσποινις δεν κατανοω το ξεσπασμα σας...
και εχω παιξει και ασσο την ισπανια και αδυνατω αυτη τη στιγμη να μπλεχτω σε ιντερνετικο καυγα μαζι σας
τις μανουλες μας δε θα τις φτασετε ποτετυπε την μανούλα στην ηλικία σου την ξεκουραζουν δεν την έχουν για δουλα ούτε την συγκρινουν με γκομενα. Αυτά γιατί έχω να πιω κ μπύρα στο λακομπα
πάρε ένα τελάρο μπύρες γιατί γκόμενα δεν θα έρθει
ρε παιδια τι γινεται με αυτες τις κριτικες? 3 διαβασα κ εχυσα 3 φορεςςς
Εκει μου ειχε παρει τη παρθενια οταν ημουν 16 χρονων, μια κουτση 30αρα, που την ειχαν διωξει απο τη Τρουμπα, για 50 δραχμες. (Φυσικα δεν υπηρχε Λακομπα, ενα οικοπεδο αδειο, ουτε ειχαν εμφανιστει οι τραβεστι ακομα).Είμαι Lacoba και ξεκουράζομαι !
Εσένα ΜΛΚ όταν θα σε διαγράψουν απο το λογιστικό σύλλογο- Γιατί είσαι ανεπρόκοπος - , το πολύ -πολύ να πουλάς χαρτόσημα στην Ευελπίδων
χύνεις εύκολα
δεν θέλουμε να τις φτάσουμε κύριος να είναι γερες και να μας αγαπάνε κ να σας αγαπούν θέλουμετις μανουλες μας δε θα τις φτασετε ποτε
γυναια :S