lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οι 25αρες δεν υπαρχουν για μενα. οτι ειναι κατω απο 35 ειναι σαν να μην υπηρχε ποτε. η ζωη για τα γκομενακια αρχιζει μετα τα 3525 περίπου. Θα σταματήσεις ? Μια βδομάδα θα τον ακούω. Αν κ δεν ήτο μιλφ.
οι 25αρες δεν υπαρχουν για μενα. οτι ειναι κατω απο 35 ειναι σαν να μην υπηρχε ποτε. η ζωη για τα γκομενακια αρχιζει μετα τα 35![]()
Αλλα κανονικα θα επρεπε μολις βλεπεις διαθεσιμο γκομενακι το πρωτο πραμα που σου ερχεται στο μυαλο να ειναι ''Saul''!
καλημερα ποποφ.ζω και φευγω σφαιρα,παω ΚαλαματαΤομα, ζείς;![]()
καλημερα ποποφ.ζω και φευγω σφαιρα,παω Καλαματα![]()
Καλημέρα φίλε. ΙσχύειΠολύ χαίρομαι φίλε μου! Καλό δρόμο να έχεις και να προσέχεις τους κολομπαράδες εκεί κάτω...![]()
Στο καλό φίλε μου! Και να θυμάσαι ότι στον αγώνα δρόμου ο πρώτος πάντα κινδυνεύει από το δεύτερο ...Καλημερίζουμε και τον αγαπητό μας φίλο Vlandis
Υπάγω τώρα, διότι με περιμένει αγώνας δρόμου...
Χαιρετώ άπαντες, πλην ενόπλων!
Στο καλό φίλε μου! Και να θυμάσαι ότι στον αγώνα δρόμου ο πρώτος πάντα κινδυνεύει από το δεύτερο ...
Και ειδικά αν είναι και μαύρος ψωλαράς, άστα να πάνε...
Καλημέρα φίλε μου
![]()
Έτσι ακριβώς! Συντηρητικά λοιπόν!Και ειδικά αν είναι και μαύρος ψωλαράς, άστα να πάνε...
Καλημέρα φίλε μου
![]()
οι 25αρες δεν υπαρχουν για μενα. οτι ειναι κατω απο 35 ειναι σαν να μην υπηρχε ποτε. η ζωη για τα γκομενακια αρχιζει μετα τα 35![]()
Αλλα κανονικα θα επρεπε μολις βλεπεις διαθεσιμο γκομενακι το πρωτο πραμα που σου ερχεται στο μυαλο να ειναι ''Saul''!
Καλημέρα! Σύμφωνοι, σύμφωνοι, αλλά όχι φώτο, παίρνω πρωινό ...Είσθε στον δρόμο για την κατάκτηση της απόλυτης γνώσης.
Όταν δε στην θέση του αριθμού 35, βάλετε τον αριθμό 45 ή 50, τότε θα έχετε κατακτήσει την Ιθάκη σας!![]()
Καλημέρα! Σύμφωνοι, σύμφωνοι, αλλά όχι φώτο, παίρνω πρωινό ...