You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Σας αφηνω επι του παροντος.
Υπαγω εις κρεοπωλην, ιχθυοπωλην, υπεραγοραν, εγκαταστασιν προμηθειας καυσιμων, αγοραν πτιφουρ και αργοτερον εις κολυμβητικην δεξαμενην δια θεραπευτικας και οχι μονον ασκησεις.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εσας, ναι!me simpathis?
Την προσηλωση σας στην μαζικη ισοπεδωση.. ΟΧΙ!
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Γιατί επιζητάς την απογοήτευση αγαπητή μου;Έρχομαι στα μέρη σου σε λίγο βλιζ να ελέγξω αν ζει ο γουνδι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εγώ μόνο στις πουτσες έχω προσηλωσηΕσας, ναι!
Την προσηλωση σας στην μαζικη ισοπεδωση.. ΟΧΙ!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Έρχομαι στα μέρη σου σε λίγο βλιζ να ελέγξω αν ζει ο γουνδι
Εχει εξαφανισθει χωρις να τον πειραξω.
Μαλλον θα τον φορτωθηκε καποιος γειτονας.
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Πως γουδ Έρι μου, έφαγα όλη τη Θεσσαλονίκη να σε βρω κι εσύ πουθενά! Με αποφεύγεις μήπως;Βλου Βλου μου όλα γουδ ?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πως γουδ Έρι μου, έφαγα όλη τη Θεσσαλονίκη να σε βρω κι εσύ πουθενά! Με αποφεύγεις μήπως;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Σας παρακαλώ, μη με κοροϊδεύετε ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
[size=15pt]Ζιιιιγκ[/size], ψησταριά σήμερα, γ..ώ τα μπαν σου!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
καλημέρα Ζιγκ και λοιποί γέροντες
Καμαρώστε ενα ψυχακι ξεφτυλισμένο που στελνει με φειλ λογαριασμους σε αγνωστες!
Ο κυριος απ εδώ δν ξερω πως βρηκε τ προφίλ μ (απο αλλο μελος σιγουρα)τ εχουν δυο η τρια ατομα κ αυτος είχε τ θρασσος να στειλει στ φβ είμαστε καλά??στο φβββ?η ανωμαλια εχει κ τ ορια της ρ παιδια κ το βάζω εδω γτ σίγουρααα διαβάζει τ θέμα. Ποσο ποΟστης παιζει να ναι για να τ κάνει αυτο δλδ?ας βρισεις τν αλλο εδώ δν ειν αναγκη να τ κανεις στα προσωπικά τ πραγματα που δν ξέρεις ποιος μπορει να τα διαβάσει.μην ασχολειστε με οσους δεν σας ενωχλούν
Ο κυριος απ εδώ δν ξερω πως βρηκε τ προφίλ μ (απο αλλο μελος σιγουρα)τ εχουν δυο η τρια ατομα κ αυτος είχε τ θρασσος να στειλει στ φβ είμαστε καλά??στο φβββ?η ανωμαλια εχει κ τ ορια της ρ παιδια κ το βάζω εδω γτ σίγουρααα διαβάζει τ θέμα. Ποσο ποΟστης παιζει να ναι για να τ κάνει αυτο δλδ?ας βρισεις τν αλλο εδώ δν ειν αναγκη να τ κανεις στα προσωπικά τ πραγματα που δν ξέρεις ποιος μπορει να τα διαβάσει.μην ασχολειστε με οσους δεν σας ενωχλούν
Συνημμένα
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Noμιζω μπορεις να απευθυνθεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,γιατι επι της ουσιας ειναι εκβιασμος αυτο.
Εγω ομως φταιω που εμαθαν το φβ μ!Noμιζω μπορεις να απευθυνθεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,γιατι επι της ουσιας ειναι εκβιασμος αυτο.
Αλλα αυτο σημαινει οτι πρπ να φαιρονται τοσο πουστικα??εδω ας βριζουν οσο θελουν.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Οκ σε εκβιαζει ομως,ζηταει σεξουαλικα ανταλαγματα για να μην εκθεσει προσωπικα σου στοιχεια σε χωρο που εσυ δεν θελεις,στη θεση σου θα επαιρνα ενα τηλεφωνο στη διωξη,και θα εξηγουσα ακριβως την κατασταση και τι μπορει να γινει γι'αυτο.Μονο σε αυτους θα δωσεις τα στοιχεια σου,δεν θα φανεις πουθενα αλλου.Αυτο αν σου δημιουργει προβλημα η ολη κατασταση,αν οχι γραφτον στ'αρχιδια σουΕγω ομως φταιω που εμαθαν το φβ μ!
Αλλα αυτο σημαινει οτι πρπ να φαιρονται τοσο πουστικα??εδω ας βριζουν οσο θελουν.
Εχεις δικιο .Οκ σε εκβιαζει ομως,ζηταει σεξουαλικα ανταλαγματα για να μην εκθεσει προσωπικα σου στοιχεια σε χωρο που εσυ δεν θελεις,στη θεση σου θα επαιρνα ενα τηλεφωνο στη διωξη,και θα εξηγουσα ακριβως την κατασταση και τι μπορει να γινει γι'αυτο.Μονο σε αυτους θα δωσεις τα στοιχεια σου,δεν θα φανεις πουθενα αλλου.Αυτο αν σου δημιουργει προβλημα η ολη κατασταση,αν οχι γραφτον στ'αρχιδια σου
Τ λογαριασμο μ τν εχω κλειδωσει απο δημόσια κ δν θα μπορεσει ν με βρει ξανα εαν τυχον κ δω φωτος εδω που ειναι κλεμμενες απ τ φβ θα παρω εκει π μ ειπες.
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγω ομως φταιω που εμαθαν το φβ μ!
το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να νιώσεις ενοχές για τον εαυτό σου.
σκίστον όποιος και αν είναι, μπορείς να τον/τους βρεις από την υπηρεσία της δίωξης ηλ. εγκλήματος και απλά σκίστους.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.881
- Πόντοι
- 2.606
τυπε να γαμησουμε πρωτα και παει μεταNoμιζω μπορεις να απευθυνθεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,γιατι επι της ουσιας ειναι εκβιασμος αυτο.
Δεν δίνουν όλες οι εταιριες τα στοιχία σου στην δίωξη τ ξερω αλλα πραγματικά θα το κανω εαν τολμησει εστω κ γ πλακα κανείς να τ μ στειλει παλι η να μ κλεψει φωτογραφιες.ειναι ΧΟΝΤΡΟ κ δν γελασα καθολου με το παιχνιδακι του.τεσπα.το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να νιώσεις ενοχές για τον εαυτό σου.
σκίστον όποιος και αν είναι, μπορείς να τον/τους βρεις από την υπηρεσία της δίωξης ηλ. εγκλήματος και απλά σκίστους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις