το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε δεν εχει σημασια αν το μουνι ειναι ξυρισμενο η γλομποςκωλογερε ποια χρονια ειδες πρωτη φορα ξυρισμενο μουνι σε γκομενα
αρκει να υπαρχουν βυζια
τυπε δεν εχει σημασια αν το μουνι ειναι ξυρισμενο η γλομποςκωλογερε ποια χρονια ειδες πρωτη φορα ξυρισμενο μουνι σε γκομενα
Απο κοντα; Πριν απο 30 χρονια σε μια Γαλιδα που ειχε ανοιξει ενα απο τα πρωτα μασσατζιδικα στη Βουλιαγμενης κοντα στη Δαφνη.κωλογερε ποια χρονια ειδες πρωτη φορα ξυρισμενο μουνι σε γκομενα
Λοιπον ηρθε η ωρα να απαντησεις. Γαμιουνται οι Κυπριες;Απτο παγκρατι ειναι αλλα με οσα μου εχετε πει εχω αρχιζει να την φανταζομαι κυπρια
Δε ξερω, εγω τα εχω με μια απτο παγκρατιΛοιπον ηρθε η ωρα να απαντησεις. Γαμιουνται οι Κυπριες;
Απο κοντα; Πριν απο 30 χρονια σε μια Γαλιδα που ειχε ανοιξει ενα απο τα πρωτα μασσατζιδικα στη Βουλιαγμενης κοντα στη Δαφνη.
Παλι τα ιδια. Εσυ δεν βαζεις μυαλο.Δε ξερω, εγω τα εχω με μια απτο παγκρατι
Λοιπον ηρθε η ωρα να απαντησεις. Γαμιουνται οι Κυπριες;
σ ενα στενακι στη βουλιαγμενης στο Ν Κοσμο ητανΑπο κοντα; Πριν απο 30 χρονια σε μια Γαλιδα που ειχε ανοιξει ενα απο τα πρωτα μασσατζιδικα στη Βουλιαγμενης κοντα στη Δαφνη.
Παρτε ενα απτα πιο ωραια τραγουδια που βγηκαν
σ ενα στενακι στη βουλιαγμενης στο Ν Κοσμο ηταν
Παρτε ενα απτα πιο ωραια τραγουδια που βγηκαν
Σε Γαλλιδα.σε ελληνιδα?
Μετα πηγε εκει. Ξεκινησε απο Βουλιαγμενης 176 η κατι τετοιο. Και μετα απο το Ν. Κοσμο τη βρηκα στην εισοδο της Αργυρουπολης