kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
ξυριζει το μουνι της το βλημα για να το γαμανε καγκουρια με αυτοκολλητα στο καγκουραμαξο μπισκιτζις ρεισινγκ τσιπς τιουνιγκ να την πηγαινουν για κρεατοσφαιριδια στο μοδιανο διακοπες στα νεα μουδανια στα πανηγυρια να τρωνε με την κουραμανα απο το καζανι και τσιπουρα σε πλαστικο ποτηρι και μετα ξαπλα σε σκηνη στο καμπινγκ και χεσιμο στα δεντρα που και που βγαινουν και με τους φιλους του υδραυλικους καυστηρατζιδες ηλεκτρολογους ονειρο της να βαλει νοικιαρικο νυφικο πεμπτο χερι και να πανε γαμηλιο ταξιδι στο αιαντιο στη σαλαμινα σε ολ ινκλουσιβ κανε μας την χαρη τραβα παραπερα γαμω την μιζερη ζωη σου που εχεις κι αποψη τι κανω εγω στη δικη μου
δεν ξερωη πεθερα σου;
Εχω ειδικα μηχανηματα επι τουτουκ. κωλόγερε,
θα σας πρότεινα να θέσετε την λειτουργία zoom στο 10Χ ούτως ώστε να διακρίνεται [ έστω και ως υποψία ] το μόριό σας.
Σας ομιλώ εκ προσωπικής εμπειρίας!
Δεν μιλαει κανενας σημερα...ολοι εχουν πιει το αμιλητο νερο!
ραντεβού στα καρεκλάδικα....
παρε λιγο τα αρχιδια του ηλεκτρολογου μουξυριζει το μουνι της το βλημα για να το γαμανε καγκουρια με αυτοκολλητα στο καγκουραμαξο μπισκιτζις ρεισινγκ τσιπς τιουνιγκ να την πηγαινουν για κρεατοσφαιριδια στο μοδιανο διακοπες στα νεα μουδανια στα πανηγυρια να τρωνε με την κουραμανα απο το καζανι και τσιπουρα σε πλαστικο ποτηρι και μετα ξαπλα σε σκηνη στο καμπινγκ και χεσιμο στα δεντρα που και που βγαινουν και με τους φιλους του υδραυλικους καυστηρατζιδες ηλεκτρολογους ονειρο της να βαλει νοικιαρικο νυφικο πεμπτο χερι και να πανε γαμηλιο ταξιδι στο αιαντιο στη σαλαμινα σε ολ ινκλουσιβ κανε μας την χαρη τραβα παραπερα γαμω την μιζερη ζωη σου που εχεις κι αποψη τι κανω εγω στη δικη μου
καλημερα βικινγκΚαλημερα στην παρεα.
να με καλέσεις επίσημαeri tha ertheis agglia na me deis?
Σε ποια πολη εισαι;eri tha ertheis agglia na me deis?
βολεψου με την ψωλη του για αρχιδια μεγαλα πρεπει να ψαξεις αλλουπαρε λιγο τα αρχιδια του ηλεκτρολογου μου