astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Αυτή είναι η τελευταία σου κουβένδα;
Εδώ ούτε βλέμμα μας ρίχνουν τζάμπα και σεις έχετε απαίτηση να σας κάτσουν τζάμπα;
ασφαλιστικές; με τις υγείες σου. Οπως καταλαβαίνουμε είναι και το μόνο που γαμάςτο κακο για σενα ειναι οτι εχω γαμησει καμποσες
εσυ εισαι σταφιδιασμενος!! .....εγω ειμαι νιατο!!!!
εκει εχει κατι 40-50αρες που σε βλεπουν σαν ξερολουκουμομπρίκι, πλατεία μαβίλη. Τι στρατηγική ρε τύπε; Την πέφτεις εκεί που βλέπεις ότι σε παίρνει
σκασίλα μου. να πας να την πεις στον αλεξ που θα το εκτιμησει. απο εμενα θα φας κλωτσα αλά.. νταλι-κ- έρι..Εξαρτάται. Μπορώ να πω και καλή κουβέντα.
εκει εχει κατι 40-50αρες που σε βλεπουν σαν ξερολουκουμο
εγω ολους σας ξερολουκουμα τους βλεπω με τα χαλια που εχω. απλά επειδή δεν χωνευω κανεναν ουτε τα αντερα μου στο τελος επικρατεί τούτοεκει εχει κατι 40-50αρες που σε βλεπουν σαν ξερολουκουμο
Και όχι μόνο!
Ως έχω προείπει εις συγκινητικήν κατάθεσιν ψυχής: Είμαι πτωχός, χοντρός, κοντός, φαλακρός, άσχημος και υπερήλιξ!
σκασίλα μου. να πας να την πεις στον αλεξ που θα το εκτιμησει. απο εμενα θα φας κλωτσα αλά.. νταλι-κ- έρι..
μαλακο μλουκουμακι με μπιθκοτο; πως πω με εφτιαξες τωρα ασκημαΕσάς μάλλον σαν μαλακό λουκούμι σας βλέπουν...
εγω ολους σας ξερολουκουμα τους βλεπω με τα χαλια που εχω. απλά επειδή δεν χωνευω κανεναν ουτε τα αντερα μου στο τελος επικρατεί τούτο
ο πνευματωδης της παρεας ειναι ο μπραμπ κατσε σε λιγο θα μπει να μας πει οτι εχει γαμησει τα καλυτερα μουνια διαβαζοντας τους καβαφη και λογοτεχνια . επισης οτι εχει ταξιδεψει σε ολο το κοσμο και σε ξενοδοχεια αα κλας. μιλαμε ο τυπος ειναι ο σπαλιαρας του μπουΠσσσσσςςςςςς (πνευματώδες οφείλω να παραδεχθώ)!
Εσάς μάλλον σαν μαλάκο σας βλέπουν...
:'(Εσάς μάλλον σαν μαλακό λουκούμι σας βλέπουν...