blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.561
- Πόντοι
- 26.096
Και μια και το θέσατε, κυρία ...
Σας ενδιαφέρει το μήκος των πεών μας;
ναιΚαι μια και το θέσατε, κυρία ...
Πολύ ευχαρίστως θα έδειχνα το δικό μου, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δε θα χωρέσει στη φωτογραφία!!!Το νήμα καλεί τα μέλη του να επιδείξουν τα πέη τους στην κα. Erinal!
Το πουλί ειναι όνομα και πράγμαΤο νήμα καλεί τα μέλη του να επιδείξουν τα πέη τους στην κα. Erinal!
Πολύ ευχαρίστως θα έδειχνα το δικό μου, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δε θα χωρέσει στη φωτογραφία!!!
Δε θέλω να τρομάξω την κυρία του site μεσημεριάτικα!!!Κατανοώ το πρόβλημά σας, κύριε.
Μπορείτε όμως να της δείξετε ένα τμήμα του για να πάρει μία ιδέα.
Δε θέλω να τρομάξω την κυρία του site μεσημεριάτικα!!!
αστον να λεει με προβοκαρειΠολύ ευχαρίστως θα έδειχνα το δικό μου, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δε θα χωρέσει στη φωτογραφία!!!
Επίσης:
Την εποχή της δυναστείας των Χαν στην Κίνα (206 π.Χ. μέχρι 220 μ.Χ.), ο αυτοκράτορας έπρεπε να ικανοποιεί σεξουαλικά μέσα σε ένα μήνα, μια αυτοκρατόρισσα, τρεις συζύγους πρώτης κατηγορίας, εννέα συζύγους δεύτερης κατηγορίας, 27 συζύγους τρίτης κατηγορίας και 81 μαιτρέσες.
Το νήμα καλεί τα μέλη του να επιδείξουν τα πέη τους στην κα. Erinal!
Δεν κάνω εγώ τέτοια πράγματα!αστον να λεει με προβοκαρει
τυπε να πως εγιναν 1.6 δις τυποι στην κινα.ο αυτοκρατορας γαμουσε 120 φορες μηνιαιως,δηλαδη 4 φορες τον μηνα
Πολύ ευχαρίστως θα έδειχνα το δικό μου, αλλά πολύ φοβούμαι ότιδε θα χωρέσει στη φωτογραφία!!!θα το φαει το κακο ματι της εριναλ
μικρα τσουτσουνακια ενωμενα, ποτε νικημενα!!!!
Άμα φτιάξω εκμαγείο με πλαστελίνη και της το στείλω, πιάνει;
μικρα τσουτσουνακια ενωμενα, ποτε νικημενα!!!!