raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
πε μου τα κιλα σου τουλάχιστον....Ραοπάο, αποφεύγω να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις γιατί μετά χύνεται πολύ μελάνι και δε γουστάρω. ;) ;)
πε μου τα κιλα σου τουλάχιστον....Ραοπάο, αποφεύγω να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις γιατί μετά χύνεται πολύ μελάνι και δε γουστάρω. ;) ;)
πριν μαθει οτι εισαι μελατος ηταν πενηνταδυο τυπε τωρα νομιζω θα σου πει εβδομηντατεσσεροπε μου τα κιλα σου τουλάχιστον....
Άλλο καυτό θέμα Να σου πω το ύψος μου καλύτερα που είναι πιο ασφαλές θέμα?πε μου τα κιλα σου τουλάχιστον....
αχαχαχαχαχαχαχπριν μαθει οτι εισαι μελατος ηταν πενηνταδυο τυπε τωρα νομιζω θα σου πει εβδομηντατεσσερο
δεν πιστευω να εισαι χονδρη σαν την ερι και την πενταγιω??? :SΆλλο καυτό θέμα Να σου πω το ύψος μου καλύτερα που είναι πιο ασφαλές θέμα?
Σας θηλυκό μέλος του μπου οφείλω να είμαι χοντρή. Το κακό είναι ότι δεν είμαι. ;)δεν πιστευω να εισαι χονδρη σαν την ερι και την πενταγιω??? :S
σαν αρσενικο μελος του θρεντ οφειλω να πω οτι την εχω μικρη .το κακο ειναι οτι την εχωΣας θηλυκό μέλος του μπου οφείλω να είμαι χοντρή. Το κακό είναι ότι δεν είμαι. ;)
σαν αρσενικο μελος του θρεντ οφειλω να πω οτι την εχω μικρη .το κακο ειναι οτι την εχω
δεν μ αρεσουν οι χονδρεςΣας θηλυκό μέλος του μπου οφείλω να είμαι χοντρή. Το κακό είναι ότι δεν είμαι. ;)
Μηπως δεν εισαι και μιλφ;Σας θηλυκό μέλος του μπου οφείλω να είμαι χοντρή. Το κακό είναι ότι δεν είμαι. ;)
Γούστα είναι αυτά.δεν μ αρεσουν οι χονδρες
τυπε μπηκες διεγερση προστατη? μιλα ρε ξηγησου
Βαρεθηκα να με φτηνουν οι γκομενες και το γυρισα στην πισοκινησητυπε μπηκες διεγερση προστατη? μιλα ρε ξηγησου
οταν ειδα φωτο πενταγιωτισσας ξεκινησα να την δουλευω και γω με ζηλο να ξανακερδισω τον χαμενο χρονοΒαρεθηκα να με φτηνουν οι γκομενες και το γυρισα στην πισοκινηση
Εχετε γαμηθει με τις βυζιτες και δεν μπορειτε να εκτιμησετε μια καθημερινη κοπελα.οταν ειδα φωτο πενταγιωτισσας ξεκινησα να την δουλευω και γω με ζηλο να ξανακερδισω τον χαμενο χρονο
η πενταγιωτισσα δεν ειναι μονο καθημερινη κοπελα ειναι η κοπελα της διπλανης πορτας απλα ειναι διφυλληΕχετε γαμηθει με τις βυζιτες και δεν μπορειτε να εκτιμησετε μια καθημερινη κοπελα.