Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Παίζουν και καρκινάκια  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Toυς αγωνιστικους μου χαιρετισμους στον Ζιγκ, και στον Γλ.
Ραντεβου στα τσιπουραδικα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η Ρετσίνα επίσης έχει και γενέθλια σήμερα  :orchestra: :orchestra: :orchestra:
latest

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτο με τις φωτογραφιες σου που διερευσαν ποιο αρχιδι το έκανε ?
η ροζυ με τον αλεξ ασχολήθηκαν με αυτή την ιστορία κ έκαναν τις πάπιες. Το κατάλαβα αφού μου είπαν πολλά άτομα ότι κάτι τρέχει κ ότι βγήκε από ροζυ. Κ άρχισα έξω στο μείν να δείχνω ότι πρέπει να κόψουν τη μλκια. Αυτά τα καθικια άρχισαν να στέλνουν πμ μα τι έχεις κ τι συμβαίνει κ να βοηθήσουμε. Τους είπα κόψτε το πετάχτηκε ο άγιοε κ ο χάουζ τότε τύπου είσαι άκυρη κ δεν σου φταινε τα παιδιά. Γίναμε μπιλιες ελαφρώς. Η ερι όμως δεν είναι από αυτά τα κοριτσάκια... Αφου έκανα την προσωπική μου έρευνα με κάποιους φίλους σε κατάλληλες θέσεις βρήκα ποια είναι τα καθικια. Τα οποία συνέχισαν να κάνουν τις πάπιες κ όταν τους εβριζα με τα χειρότερα με έλεγαν τρελή.. Μιλάμε για κορυφαία σιχαματα για να κάνουν το κομμάτι τους καθησαν πίσω από την πλάτη μου να  στέλνουν ξένες φώτο. Το τερμάτισαν κ φυσικά θράσος..

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
η ροζυ με τον αλεξ ασχολήθηκαν με αυτή την ιστορία κ έκαναν τις πάπιες. Το κατάλαβα αφού μου είπαν πολλά άτομα ότι κάτι τρέχει κ ότι βγήκε από ροζυ. Κ άρχισα έξω στο μείν να δείχνω ότι πρέπει να κόψουν τη μλκια. Αυτά τα καθικια άρχισαν να στέλνουν πμ μα τι έχεις κ τι συμβαίνει κ να βοηθήσουμε. Τους είπα κόψτε το πετάχτηκε ο άγιοε κ ο χάουζ τότε τύπου είσαι άκυρη κ δεν σου φταινε τα παιδιά. Γίναμε μπιλιες ελαφρώς. Η ερι όμως δεν είναι από αυτά τα κοριτσάκια... Αφου έκανα την προσωπική μου έρευνα με κάποιους φίλους σε κατάλληλες θέσεις βρήκα ποια είναι τα καθικια. Τα οποία συνέχισαν να κάνουν τις πάπιες κ όταν τους εβριζα με τα χειρότερα με έλεγαν τρελή.. Μιλάμε για κορυφαία σιχαματα για να κάνουν το κομμάτι τους καθησαν πίσω από την πλάτη μου να  στέλνουν ξένες φώτο. Το τερμάτισαν κ φυσικά θράσος..
Πωω ρε φίλε πόσοι αρχιδηδες κυκλοφορουν τελοσπάντων εδώ μέσα? :jerking:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για να μιλησω και λιγο σοβαρα. Μεγιστη μαλακια απο οποιον εγινε. Και επισης μεγιστη μαλακια απο οποιον αφηνει να το παθει αυτο.
Αλλα πιο παλια ηταν πιο "Αθωα" τα πραγματα και δεν ειχαν σκασει τα σκανδαλα με τις φωτογραφιες. Το κατανοω εως ενα βαθμο.
Ελα ρε πουστη μου για να πω την αληθεια δεν μου φαινονται οι συγκεκριμενοι για τετοια ατομα. Οχι φυσικα πως μπορω να ψυχολογησω τον αλλον απο το γραψιμο του, αλλα μια εικονα την αποκτας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο ζιγκ θα γίνει τελικά οσιομαρτυρας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να μνημονευσω καρτακι γαμιαριτς μποκα σισιε που έπεσαν άδοξα από το χέρι του αντισθενη

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το συμβουλιο των γεροντων αποφασισε για τα μετρα και τις κινητοποιησεις που θα γινουν, στον αποηχο των συνεχομενων απομακρυνσεων;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πάω νανι σας καληνυχτω. Κάποιοι γνωριζονται από κοντά δεν χρειάζεται το σαιτ για να επικοινωνήσουμε θα βρούμε τρόπους. Σας φιλώ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρεγκινα να σε ρωτησω κατι προσωπικο;

Stories