Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Ολοι διδυμακια?
Αυτο με τις φωτογραφιες σου που διερευσαν ποιο αρχιδι το έκανε ?Αλίντι πες μου
Τι άλλο?Ολοι διδυμακια?
Η Ρετσίνα επίσης έχει και γενέθλια σήμερα
Δε γαμιέσαι ρε Μάριε? Φιλικά πάντα
Εγω. Ειπα να τους τρολαρω και εβγαλα σαν βρωμα καποιες καλες φωτογραφιες. Καμια σχεση με την Ερη βεβαια.Αυτο με τις φωτογραφιες σου που διερευσαν ποιο αρχιδι το έκανε ?
η ροζυ με τον αλεξ ασχολήθηκαν με αυτή την ιστορία κ έκαναν τις πάπιες. Το κατάλαβα αφού μου είπαν πολλά άτομα ότι κάτι τρέχει κ ότι βγήκε από ροζυ. Κ άρχισα έξω στο μείν να δείχνω ότι πρέπει να κόψουν τη μλκια. Αυτά τα καθικια άρχισαν να στέλνουν πμ μα τι έχεις κ τι συμβαίνει κ να βοηθήσουμε. Τους είπα κόψτε το πετάχτηκε ο άγιοε κ ο χάουζ τότε τύπου είσαι άκυρη κ δεν σου φταινε τα παιδιά. Γίναμε μπιλιες ελαφρώς. Η ερι όμως δεν είναι από αυτά τα κοριτσάκια... Αφου έκανα την προσωπική μου έρευνα με κάποιους φίλους σε κατάλληλες θέσεις βρήκα ποια είναι τα καθικια. Τα οποία συνέχισαν να κάνουν τις πάπιες κ όταν τους εβριζα με τα χειρότερα με έλεγαν τρελή.. Μιλάμε για κορυφαία σιχαματα για να κάνουν το κομμάτι τους καθησαν πίσω από την πλάτη μου να στέλνουν ξένες φώτο. Το τερμάτισαν κ φυσικά θράσος..Αυτο με τις φωτογραφιες σου που διερευσαν ποιο αρχιδι το έκανε ?
Πωω ρε φίλε πόσοι αρχιδηδες κυκλοφορουν τελοσπάντων εδώ μέσα?η ροζυ με τον αλεξ ασχολήθηκαν με αυτή την ιστορία κ έκαναν τις πάπιες. Το κατάλαβα αφού μου είπαν πολλά άτομα ότι κάτι τρέχει κ ότι βγήκε από ροζυ. Κ άρχισα έξω στο μείν να δείχνω ότι πρέπει να κόψουν τη μλκια. Αυτά τα καθικια άρχισαν να στέλνουν πμ μα τι έχεις κ τι συμβαίνει κ να βοηθήσουμε. Τους είπα κόψτε το πετάχτηκε ο άγιοε κ ο χάουζ τότε τύπου είσαι άκυρη κ δεν σου φταινε τα παιδιά. Γίναμε μπιλιες ελαφρώς. Η ερι όμως δεν είναι από αυτά τα κοριτσάκια... Αφου έκανα την προσωπική μου έρευνα με κάποιους φίλους σε κατάλληλες θέσεις βρήκα ποια είναι τα καθικια. Τα οποία συνέχισαν να κάνουν τις πάπιες κ όταν τους εβριζα με τα χειρότερα με έλεγαν τρελή.. Μιλάμε για κορυφαία σιχαματα για να κάνουν το κομμάτι τους καθησαν πίσω από την πλάτη μου να στέλνουν ξένες φώτο. Το τερμάτισαν κ φυσικά θράσος..
OXIΡεγκινα να σε ρωτησω κατι προσωπικο;
Σε νευριασα;