You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Από μπαράκι γράφεις ?έχει καμία καλή μουναρα εκεί
braki φλιπ φλοπ φανελα κ νανι
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Νανι τότε. Πάω τα λέμε αύριο
Δεν είναι ανάγκη.
Μέχρι αύριο σκέψου το ενδεχόμενο να διαγραφείς από το φόρουμ
ή να το εγκαταλείψεις.
Καλό θα είναι ...
για το φόρουμ ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Νανι τότε. Πάω τα λέμε αύριο
Καληνύχτα Καραλιέβα...
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Θα το ξενυχτήσεις πάλι σήμερα αγαπητέ φίλε;Καληνύχτα Καραλιέβα...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.767
- Πόντοι
- 25.467
Στου γυαλου τα βοτσαλακιαααα κάθονται δύο καβουρακιαααα..
Λυπάμαι που δεν μπορώ ομού με το κουβαδάκι και τα εκμαγεία, χελωνίτσας, αστερία και καβουρακίων, να σας δανείσω και το εκμαγείο της πούτσας του κ. Νικοτρίβη, αλλά βλέπετε δεν μπορούμε να το ξεκολλήσουμε με καμία δύναμη από τα χέρια του Κάιζερ Μπλίζερ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.767
- Πόντοι
- 25.467
Σας είχαν εγκαλέσει άλλοι νωρίτερα από μένα.
Ουδέποτε αρνήθηκα κάτι τέτοιο.
Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι που εγκάλεσαν αυτόν που με εγκάλεσε, αλλά αυτό το προσπερνάτε τεχνηέντως.
Εγώ, εξέφρασα απλώς κάποια αυτονόητα στη δεδομένη στιγμή, ως προέκταση στη συζήτηση
που είχε ήδη υπάρξει (για την ιστορία, αν θυμάστε, ο κ. Νικοτρίβης σας είχε εγκαλέσει, κι όχι εγώ).
Βεβαίως. Την αρχή την έκανε ο κ. Νικοτρίβης, ξωπίσω του ερχόταν και έσπρωχνε αγκομαχώντας ο Κάιζερ Μπλίζερ, κι εσείς, επειδή δεν θέλατε να δώσετε την εντύπωση του τρίτου και καταϊδρωμένου, αλλά επιθυμούσατε προφανώς να κάνετε το "κομμάτι" σας στους Μέγα Μάγιστρο & Κάιζερ Μπλίζερ, καθώς και να "φανείτε" στο νήμα, πήρατε φόρα και ξεχυθήκατε σαν τον εμετό.
Κατανοώ ότι κάποια πράγματα που είπα, ίσως να σας έτσουξαν, όμως εγώ δεν είχα τέτοια πρόθεση, ούτε σας χαρακτήρισα με κάποιον τρόπο.
Επειδή μάλλον το μνημονικό σας, σας παίζει κάποιο άσχημο παιχνίδι, να σας θυμίσω λίγο το τι γράψατε :
Ακριβώς, και ουδέν σοβαρότερον του χαβαλέ...
Γιατί όμως πρέπει να ασχολούμαστε στο πλεον αξιόλογο και χαβαλεδιάρικο (δηλ. σοβαρό) νήμα με μιζέριες και τέτοιες
προσωπικές διαμάχες; Αν υπάρχουν "φιλικές" διαμάχες ανάμεσα σε άτομα που κάνουν έτσι κι αλλιώς παιχνίδι στο νήμα,
το καταλαβαίνω. Τα άλλα, ανήκουν στη σφαίρα του άσχετου κουτσομπολιού, και δικαίως χαρακτηρίζονται off topic.
Τα "ενδοκοικογενειακά" μας, όμως, ό,τι κι αν περιλαμβάνουν, είναι βεβαίως on topic. Κυριαρχεί το πνεύμα της Στοάς
και της αδελφοσύνης
Τώρα αν μετά από αυτό συνεχίζετε να υποστηρίζετε ότι με τα παραπάνω δεν μου αποδίδετε τον χαρακτηρισμό του κουτσομπόλη, που μαγαρίζει με τα οff topic την λαμπρότητα της Στοάς... τι να σας γράψω;;; Μάλλον εσείς έχετε τα προβλήματα αντίληψης που καταλογίζετε στους άλλους.
Μετά, λοιπόν, από ένα σωρό σελίδες ποσταρισμάτων, και με αφορμή άσχετο μήνυμα της σεξουαλικά άτακτης Πενταγιώτισσας, έκανα ένα χιουμοριστικό σχόλιο.
Εφόσον μας παρουσιάζετε τον εαυτό σας ως πνευματώδη χιουμορίστα, που κάμνει συνεχώς έξυπνα χιουμοριστικά σχόλια, θα έπρεπε να ξέρετε ότι αυτοί που τυγχάνουν πραγματικά πνευματώδεις χιουμορίστες, ξέρουν να δέχονται και τα πνευματώδη χιουμοριστικά σχόλια που θα τους κάνουν και οι άλλοι. Επίσης, όποιος είναι πραγματικά πνευματώδης χιουμορίστας, γνωρίζει ότι αν κάνει δυό τρία συνεχόμενα αιχμηρά χιουμοριστικά σχόλια στο ίδιο άτομο, είναι πολύ πιθανό να δεχθεί ως απάντηση κάποιο λιγότερο ή περισσότερο αιχμηρό χιουμοριστικό σχόλιο.
Το χιούμορ ξέρετε, είναι κάτι που έχουν λίγοι, λειτουργεί αμφίδρομα, και πάει πακέτο με τον αυτοσαρκασμό. Εσείς μάλλον συγχείτε το χιούμορ με την καζούρα, όπου αυτός πουτην κάνει βρίσκει μεν ευχαρίστηση στο να "πειράζει-πικάρει" τους άλλους, αλλά στην περίπτωση που δεχθεί "αντίποινα" γίνεται έξω φρενών.
έκανα ένα χιουμοριστικό σχόλιο, και εσείς τρέξατε αμέσως να με χαρακτηρίσετε, φερέφωνο, αυλικό και εντεταλμένο όργανο του Κάιζερ Μπλίζερ.
Ουδέποτε σας χαρακτήρισα έτσι. Αυτά είναι δικοί σας συνειρμοί.
Εγώ απλώς σχολίασα χιουμοριστικά -δεν πιστεύω να νομίζετε ότι το χιούμορ είναι ενα προνόμιο που ανήκει αποκλειστικά και μόνον σε εσάς- ότι βρήκατε γρήγορα τον "επικουρικό" σας ρόλο στην αυλή του Κάιζερ Μπλίζερ. Κάλλιστα αυτός ο ρόλος θα μπορούσε να ήταν του πνευματώδη χιουμορίστα. Έσεις λοιπόν γιατί παρεξηγηθήκατε και τρέξατε να αναλάβετε ρόλους που δεν σας καταλόγισα; Μήπως η μύγα που ψάχνατε σε εμένα μύγιασε τελικά εσάς;
Έπειτα από αυτό, θα είχα δικαίωμα κι εγώ να σας χαρακτηρίσω με διάφορα επίθετα, αλλά προτίμησα να συνεχίσω χιουμοριστικά
(αν θέλετε, και με κατάθεση ψυχής).
Το μόνο που μπορείτε να συνεχίσετε να μου κάνετε, είναι το να συνεχίζετε να μου κλάνετε το θυμιατό.
Αν προτιμάτε σκληρό ροκάρισμα, παρότι ο ίδιος παλιός ροκάς, δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω, διότι το νήμα έχει αλλεργία στους πορωμένους και προτιμά Λουκιανό Κηλαηδόνη...
Και πάλι λάθος είστε. Ανατρέξτε στις μουσικές προτιμήσεις του νήματος και θα δείτε ότι το νήμα προτιμά Βασίλη Καρρά, Βασίλη Τερλέγκα, Σταν και Τάνια Ελληναίου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.767
- Πόντοι
- 25.467
έβαλα και το μπορεί να κάνω λάθος, αλλά τελικά δεν έκανα
:-
Εφόσον διαθέτετε αυτό το σπάνιο (κληρονομικό;) χάρισμα, θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου στέλνατε τους αριθμούς της σημερινής κλήρωσης του Τζόκερ.
(Σας υπόσχομαι δε, ότι σε περίπτωση απολύτου επιτυχίας, θα σας εμβάσω το 20% των καθαρών κερδών).
εδώ η απάντησή μου ήταν για το παρακάτω, δέχτηκα πρώτος ειρωνεία :-
Θα ήτο φρονιμότερο να αποφεύγατε την συζήτηση για πρωτιές και για το ποιός δέχθηκε πρώτος πυρά, για τον απλούστατο λόγο, ότι πρώτος βάλλατε εσείς.
Να σας θυμίσω επίσης ότι όντως δεχθήκατε πρώτος ειρωνία, αλλά όχι πρώτα από εμένα. Πρώτη σας ειρωνεύτηκε κάποια άλλη:
α υπάρχει πρωτόκολλο ?αχαχαχαχ δεν γαμιεσαι ?
στην οποία δώσατε, με την γνωστή άλλωστε ευπροσηγορία που σας διακρίνει όταν κάποιος άλλος έχει αντίθετη γνώμη με εσάς, την κάτωθι προσηνέστατη απάντηση :
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω επίσης και να με συγχωρέσετε που δεν το έπραξα πρώτος ως όφειλα
Δεν σας ψέγω, διότι όπως διαπιστώνετε και τώρα από μόνος σας, τα λάθη τήρησης σειράς με την οποία πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα είναι συχνό φαινόμενο στο Bou.
(Mην λησμονείτε άλλωστε ότι και οι δυό μας γνωρίζουμε άτομο-α, που πρώτα γράφουν κριτικές για τις εκδιδόμενες και μετά τις πηδάνε.)
Επειδή λοιπόν τα λάθη "τήρησης σειράς κατά το πρωτόκολλο" είναι συχνά, (άλλωστε και ο ίδιος παραδέχεστε πιο πάνω το ότι υποπέσατε σε λάθος τήρησης σειράς), θα ήτο φρονιμότερο να είστε από εδώ και στο εξής λίγο πιο ελαστικός.
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στους ζωηρούς γέροντες. Πάλι της που...ας έγινε χθες! Όχι τίποτα άλλο, να μας θυμίζει σε ποιο νήμα βρισκόμαστε ...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Άγιε μου έχεις δίκιο, η Έρη με ειρωνεύτηκε πρώτη, θα τη σκίσω την καργιόλα
Καλημέρα βλαντ
Καλημέρα βλαντ
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα ΝικΆγιε μου έχεις δίκιο, η Έρη με ειρωνεύτηκε πρώτη, θα τη σκίσω την καργιόλα
Καλημέρα βλαντ
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ακόμη μπαρούτι μυρίζει το νήμα ...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ακόμη μπαρούτι μυρίζει το νήμα ...
παίζουμε Βλαντ, για να έχει νοστιμάδα και να μη βαριόμαστε
α και ωραία κριτική για μια ακόμη φορά
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ευχαριστώ διπλά φίλε ;)παίζουμε Βλαντ, για να έχει νοστιμάδα και να μη βαριόμαστε
α και ωραία κριτική για μια ακόμη φορά
Καλό το παιχνίδι αλλά ξεφεύγει λιγάκι ...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ευχαριστώ διπλά φίλε ;)
Καλό το παιχνίδι αλλά ξεφεύγει λιγάκι ...
Αν θες μπορείς να με ευχαριστήσεις και τριπλά.............. να μου πληρώσεις την επόμενη
Αν είναι να παίξεις, τσιγκλάς καλό παίχτη όπως ο Άγιος, όχι κανένα κουτσαβάκι
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
No problem, αν είναι να περνάμε καλά!Αν θες μπορείς να με ευχαριστήσεις και τριπλά.............. να μου πληρώσεις την επόμενη
Αν είναι να παίξεις, τσιγκλάς καλό παίχτη όπως ο Άγιος, όχι κανένα κουτσαβάκι
Ναι βρε παιδί αλλά οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν είναι παιχνίδι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις