Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ξενύχτησα λίγο χθες και με πήρε ο ύπνος το πρωί. Με ξύπνησε η σκύλα γρυλίζοντας γιατί άργησα να την πάω βόλτα  :headbang:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Αγπητέ κ. Νικοτρίβη.
Κατά τα άλλα και με το θάρρος της φιλίας μας, σας ευχαριστώ θερμά που πιστεύετε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι αν δεν κάνατε παρέμβαση οι δηλώσεις gl θα έμεναν μόνον εδώ και δεν θα λάμβαναν την θέση τους  εκεί που έπρεπε, όπως επισής σας ευχαριστώ θερμά που αφήνετε αιχμές  πως οι δηλώσεις gl  μπήκαν εδώ για "άλλους λόγους", εφόσον τον κόβετε ότι ο gl δεν ήθελε να αναρτηθούν εδώ.  :)

έχει απαντηθεί και ορθώς απάντησε ο ζιγκ

αν πάλι είναι του κ. gl (που δε νομίζω) τότε τη θεωρώ μαλακία και προσπαθεί να τη δουν μόνο άνθρωποι που δεν είχαν κάτι μαζί του, ώστε να μην απαντήσουν
  Μάλλον δε με διαβάζετε προσεχτικά και με στενοχωρεί  :-

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
σας χαιρετώ κύριοι, υπάγω να συναντήσω το φίλο yorkie  :hi:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Προσωπικα δεν εχω κακιες... Γενικα.
Απλα ότι σκέφτομαι το λεω  ;)
Δεν το λέω για σένα, απ' όσο σε ξέρω τουλάχιστον. "Μπαίνουν" όμως μερικοί ερειστικά και αν τους απαντήσει ο άλλος ανάλογα αρπάζονται και αυτό μένει.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν το λέω για σένα, απ' όσο σε ξέρω τουλάχιστον. "Μπαίνουν" όμως μερικοί ερειστικά και αν τους απαντήσει ο άλλος ανάλογα αρπάζονται και αυτό μένει.
Κοιτα αν ψαξεις ολο το σαιτ είναι μια αρενα, με εξερεση ισως αυτό το νημα που προσπαθουμε ολοι να μην γινει ετσι.
Είναι μερικα θεματα που είναι ευαίσθητα και τα βλέπουμε διαφορετικα και αρπαζόμαστε... Και με τους φιλους μας εξω το ιδιο δεν γινεται; Η διαφορες εδώ είναι ότι με τα γραπτα καμια φορα άλλο θελεις να πεις εσυ και άλλο καταλαβαίνω εγω και το ακομα χειροτερο ότι τα γραπτα μενουν.  ;)

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Κοιτα αν ψαξεις ολο το σαιτ είναι μια αρενα, με εξερεση ισως αυτό το νημα που προσπαθουμε ολοι να μην γινει ετσι.
Είναι μερικα θεματα που είναι ευαίσθητα και τα βλέπουμε διαφορετικα και αρπαζόμαστε... Και με τους φιλους μας εξω το ιδιο δεν γινεται; Η διαφορες εδώ είναι ότι με τα γραπτα καμια φορα άλλο θελεις να πεις εσυ και άλλο καταλαβαίνω εγω και το ακομα χειροτερο ότι τα γραπτα μενουν.  ;)
Ισχύει αυτό που λες. Πολλά είναι τα ευαίσθητα θέματα. Αλλά και με τους φίλους μας έξω, ιδιαίτερα μάλιστα με αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη με εμάς σε ευαίσθητα θέματα, μένεις σε αυτούς που σέβονται τη δική σου διαφορετική γνώμη όταν συζητούν ή αναφέρονται σε αυτή. Διαφορετικά δεν μπορεί να είναι φίλοι σου. Και αυτά που λέμε παρανοούνται συχνά αλλά είναι πρόδηλη η πρόθεση νομίζω.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ισχύει αυτό που λες. Πολλά είναι τα ευαίσθητα θέματα. Αλλά και με τους φίλους μας έξω, ιδιαίτερα μάλιστα με αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη με εμάς σε ευαίσθητα θέματα, μένεις σε αυτούς που σέβονται τη δική σου διαφορετική γνώμη όταν συζητούν ή αναφέρονται σε αυτή. Διαφορετικά δεν μπορεί να είναι φίλοι σου. Και αυτά που λέμε παρανοούνται συχνά αλλά είναι πρόδηλη η πρόθεση νομίζω.
Σωστο αλλα αυτό γινεται μετα, ψυχραιμα σε τριτο χρονο, την ωρα εκεινη που γινεται η κουβεντα εκφράζονται οι αντιθέσεις αρκετες φορες και εντονα... Δεν τρεχει τιποτα. Σημερα παλι χαβαλέ θα κανουμε.

Μονο αγαπη παιδια  :orchestra:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Σωστο αλλα αυτό γινεται μετα, ψυχραιμα σε τριτο χρονο, την ωρα εκεινη που γινεται η κουβεντα εκφράζονται οι αντιθέσεις αρκετες φορες και εντονα... Δεν τρεχει τιποτα. Σημερα παλι χαβαλέ θα κανουμε.

Μονο αγαπη παιδια  :orchestra:
Αγάπη με λίγο dungeon  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom