Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ξενύχτησα λίγο χθες και με πήρε ο ύπνος το πρωί. Με ξύπνησε η σκύλα γρυλίζοντας γιατί άργησα να την πάω βόλτα
Αγπητέ κ. Νικοτρίβη.
Κατά τα άλλα και με το θάρρος της φιλίας μας, σας ευχαριστώ θερμά που πιστεύετε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι αν δεν κάνατε παρέμβαση οι δηλώσεις gl θα έμεναν μόνον εδώ και δεν θα λάμβαναν την θέση τους εκεί που έπρεπε, όπως επισής σας ευχαριστώ θερμά που αφήνετε αιχμές πως οι δηλώσεις gl μπήκαν εδώ για "άλλους λόγους", εφόσον τον κόβετε ότι ο gl δεν ήθελε να αναρτηθούν εδώ.
Μάλλον δε με διαβάζετε προσεχτικά και με στενοχωρεί :-αν πάλι είναι του κ. gl (που δε νομίζω) τότε τη θεωρώ μαλακία και προσπαθεί να τη δουν μόνο άνθρωποι που δεν είχαν κάτι μαζί του, ώστε να μην απαντήσουν
Ειμαστε της υπερβοληςΘυελλώδης η χθεσινή συνεδρία του νήματος ...
εμενα με γλειφει στα μουτραΞενύχτησα λίγο χθες και με πήρε ο ύπνος το πρωί. Με ξύπνησε η σκύλα γρυλίζοντας γιατί άργησα να την πάω βόλτα
καλα να περασετε!σας χαιρετώ κύριοι, υπάγω να συναντήσω το φίλο yorkie
Μένουν μετά όμως κάποιες κακίες μεταξύ μας και δεν υπάρχει λόγοςΕιμαστε της υπερβολης
Στο καλό και καλή διασκέδαση ;)σας χαιρετώ κύριοι, υπάγω να συναντήσω το φίλο yorkie
Προσωπικα δεν εχω κακιες... Γενικα.Μένουν μετά όμως κάποιες κακίες μεταξύ μας και δεν υπάρχει λόγος
Ναι, και μένα όταν είμαι στην ώρα μου 05:45. Σήμερα όμως γύρισα πλευρό και γρύλιζε μετά ...εμενα με γλειφει στα μουτρα
πουτανες. τι να πεις;Ναι, και μένα όταν είμαι στην ώρα μου 05:45. Σήμερα όμως γύρισα πλευρό και γρύλιζε μετά ...
Δεν το λέω για σένα, απ' όσο σε ξέρω τουλάχιστον. "Μπαίνουν" όμως μερικοί ερειστικά και αν τους απαντήσει ο άλλος ανάλογα αρπάζονται και αυτό μένει.Προσωπικα δεν εχω κακιες... Γενικα.
Απλα ότι σκέφτομαι το λεω ;)
Και τώρα κοιμάται στα πόδια μου ...πουτανες. τι να πεις;
Κοιτα αν ψαξεις ολο το σαιτ είναι μια αρενα, με εξερεση ισως αυτό το νημα που προσπαθουμε ολοι να μην γινει ετσι.Δεν το λέω για σένα, απ' όσο σε ξέρω τουλάχιστον. "Μπαίνουν" όμως μερικοί ερειστικά και αν τους απαντήσει ο άλλος ανάλογα αρπάζονται και αυτό μένει.
Εδώ η μια εξω και ο άλλος στο κρεβατι του..Και τώρα κοιμάται στα πόδια μου ...
Ισχύει αυτό που λες. Πολλά είναι τα ευαίσθητα θέματα. Αλλά και με τους φίλους μας έξω, ιδιαίτερα μάλιστα με αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη με εμάς σε ευαίσθητα θέματα, μένεις σε αυτούς που σέβονται τη δική σου διαφορετική γνώμη όταν συζητούν ή αναφέρονται σε αυτή. Διαφορετικά δεν μπορεί να είναι φίλοι σου. Και αυτά που λέμε παρανοούνται συχνά αλλά είναι πρόδηλη η πρόθεση νομίζω.Κοιτα αν ψαξεις ολο το σαιτ είναι μια αρενα, με εξερεση ισως αυτό το νημα που προσπαθουμε ολοι να μην γινει ετσι.
Είναι μερικα θεματα που είναι ευαίσθητα και τα βλέπουμε διαφορετικα και αρπαζόμαστε... Και με τους φιλους μας εξω το ιδιο δεν γινεται; Η διαφορες εδώ είναι ότι με τα γραπτα καμια φορα άλλο θελεις να πεις εσυ και άλλο καταλαβαίνω εγω και το ακομα χειροτερο ότι τα γραπτα μενουν. ;)
Σωστο αλλα αυτό γινεται μετα, ψυχραιμα σε τριτο χρονο, την ωρα εκεινη που γινεται η κουβεντα εκφράζονται οι αντιθέσεις αρκετες φορες και εντονα... Δεν τρεχει τιποτα. Σημερα παλι χαβαλέ θα κανουμε.Ισχύει αυτό που λες. Πολλά είναι τα ευαίσθητα θέματα. Αλλά και με τους φίλους μας έξω, ιδιαίτερα μάλιστα με αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη με εμάς σε ευαίσθητα θέματα, μένεις σε αυτούς που σέβονται τη δική σου διαφορετική γνώμη όταν συζητούν ή αναφέρονται σε αυτή. Διαφορετικά δεν μπορεί να είναι φίλοι σου. Και αυτά που λέμε παρανοούνται συχνά αλλά είναι πρόδηλη η πρόθεση νομίζω.
Αγάπη με λίγο dungeonΣωστο αλλα αυτό γινεται μετα, ψυχραιμα σε τριτο χρονο, την ωρα εκεινη που γινεται η κουβεντα εκφράζονται οι αντιθέσεις αρκετες φορες και εντονα... Δεν τρεχει τιποτα. Σημερα παλι χαβαλέ θα κανουμε.
Μονο αγαπη παιδια
Αγάπη με λίγο dungeon