lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πόσες φορές?Τι νομιζεις οτι ρωτησα;
Πόσες φορές?Τι νομιζεις οτι ρωτησα;
αμα γαμας με το αυτοκινητο καλυτερα παιχτηνα μποι μουΕξαρτάται ποιας μάρκας αυτοκινήτων έχεις μπρελόκ ρε τύπε...
Τα λένε αυτά πρώτα.
Πώς περιμένεις εμπεριστατωμένη απάντηση μετά...
Ναι.Πόσες φορές?
Σε μια μέρα, ναι.Ναι.
Σε εχουν γαμησει 10 φορες σε λιγες ωρες;
Μετα φταιω εγω που την λεω παρθενα.
Υπάρχουν κι άντρες που δεν τους πέφτει στην τρίτη φορά... Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.. Συμβαίνουν αυτά . Ενας ήταν και καλός.Μετα φταιω εγω που την λεω παρθενα.
Εκτος αμα κανει το plot twist και εννοουσε σε gangbang.
Όσο για σένα, μην πίνεις τόσους καφέδες βραδιάτικα. Θα σε πιάσει υπερένταση.
Αδυνατω να πιστεψω οτι θα κανει καποιος το ψυχικο την πρωτη φορα, ποσο μαλλον να συνεχισει.Υπάρχουν κι άντρες που δεν τους πέφτει στην τρίτη φορά... Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.. Συμβαίνουν αυτά . Ενας ήταν και καλός.
ε μια αγωνια την ειχαΌσο για σένα, μην πίνεις τόσους καφέδες βραδιάτικα. Θα σε πιάσει υπερένταση.
Τουλάχιστον αυτός το κάνει το ψυχικό, δεν το αφήνει στη μέσηΑδυνατω να πιστεψω οτι θα κανει καποιος το ψυχικο την πρωτη φορα, ποσο μαλλον να συνεχισει.
Ελπιζω τουλαχιστον να μην ειναι απο κατω. Θα πνιγει απο το λιπος.Τουλάχιστον αυτός το κάνει το ψυχικό, δεν το αφήνει στη μέση
Επειδή εσύ δεν μπορείς να γαμήσεις, πρέπει εγώ να είμαι χοντρή?Ελπιζω τουλαχιστον να μην ειναι απο κατω. Θα πνιγει απο το λιπος.
Ελα ρε Ρεγκινα, μην κρυβομαστε.Επειδή εσύ δεν μπορείς να γαμήσεις, πρέπει εγώ να είμαι χοντρή?
Για πες, για πες, γιατί τόση ώρα ασχολούμαστε με την πούτσα του Μάριουτυποι σημερα μου εκαναν προξενιο
γνωμη σας
τυχερη.το πουλι δε το δινω οπου κ οπου.τυποι σημερα μου εκαναν προξενιο
γνωμη σας
Καλη;τυποι σημερα μου εκαναν προξενιο
γνωμη σας