Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ναι, εδώ είναι τα δύσκολα!αυτο ειναι θεμα!!!
Ναι, εδώ είναι τα δύσκολα!αυτο ειναι θεμα!!!
ΝικΚωλόγερος. :'( :'( :'(
εγω πολλα περισσοτερα κ τρωω τα παντα! ξερεις ποσο χορταινω με ενα στηθος ψητο κοτοπουλο και το υπολοιπο πιατο φουλ στο μπροκολο! σκας κ δε παχαινεις!!
τρωγεεε ρε η ζωη ειναι μικρη!!
μωρη ! πως γινεται να γαμιεσαι στο μπροκολο και να εισαι πολλα παραπανω!!
πες την αληθεια! ξεμπαζωνεις οτι βρεις μπροστα σου σαν και μενα! !!! ??
Και με το αλκοόλ τι κάνεις;
κ καφε ν πιω εχω χορτασει .!!δν τ κνω επιτηδες
Καλημέρα!το μπρόκολο καλό αλλα προκαλεί φούσκωμα στο στομάχι και αέρια,να το προσέχεις ειδικά άμα εχεις κανένα ραντεβού με γκόμενο! ;)το ιδανικό είναι σαλάτες χόρτα κτλ...
Τουλάχιστον να έλεγες ότι έχεις ενα φίλο σε ηλικία γάμου και να με συστηνες; :'(
Αφού τα καταφέρνεις να πίνεις μόνο όταν βγαίνεις είσαι σε πολύ καλό δρόμο!δε βγαινω συχνα για ποτο αλλα οταν θα γνω θα πιω. αν εβγαινα καθε μερα δε θα επινα προφανως αλλα μια στις τοσες το χρειαζομαι...
αμα θες ν χασεις ρωτα εμενατο ξερω ρε ετσι μεγαλωσες.
εγω παντα ημουνα ζουμπουρλουδικο μωρο! χιχι
Δεν προλαβα. Σηκωθηκανε και φυγανε λες και τους ειχα σκοτωσει τον πατεραΤουλάχιστον να έλεγες ότι έχεις ενα φίλο σε ηλικία γάμου και να με συστηνες; :'(
Αφού τα καταφέρνεις να πίνεις μόνο όταν βγαίνεις είσαι σε πολύ καλό δρόμο!
ποσο παιχαινει τ ποτα???δλδ 2 ποτηρια ποσες θερμιδεσ κ λιπος πεσ..Αφού τα καταφέρνεις να πίνεις μόνο όταν βγαίνεις είσαι σε πολύ καλό δρόμο!
αμα θες ν χασεις ρωτα εμενα
Δεν προλαβα. Σηκωθηκανε και φυγανε λες και τους ειχα σκοτωσει τον πατερα
κλ τρωγω κιολας απλα οχι τηγανητα γλυκα κρεας κ τετοιανο θνκςς η αφαγια δε μ παει!
ποσο παιχαινει τ ποτα???δλδ 2 ποτηρια ποσες θερμιδεσ κ λιπος πεσ..
κλ τρωγω κιολας απλα οχι τηγανητα γλυκα κρεας κ τετοια
Γραμμάριο και θερμίδα για το κρασί, λιπαρά καθόλου.ποσο παιχαινει τ ποτα???δλδ 2 ποτηρια ποσες θερμιδεσ κ λιπος πεσ..
ΤυχερεΣτο ράφι θα μείνω :'(