Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Anastasia Martzipanova
Οι δρυοκολάπτες φτιάχνουν τη φωλιά τους στις κουφάλες των δέντρων ή ανοίγουν τρύπες στους κορμούς των δέντρων, σε χοντρούς πασσάλους και σε τηλεφωνικούς στύλους. Εκεί το θηλυκό γεννά μέχρι τρεις φορές το χρόνο από 5 - 8 αβγά την κάθε φορά και τα κλωσά 16 ημέρες.
δεν μου φτανει ο δρυοκολαπτης σου βαζει και ο αλλος την αναστασια μαρτζιπανοβα για να με φουρκισειΟι δρυοκολάπτες φτιάχνουν τη φωλιά τους στις κουφάλες των δέντρων ή ανοίγουν τρύπες στους κορμούς των δέντρων, σε χοντρούς πασσάλους και σε τηλεφωνικούς στύλους. Εκεί το θηλυκό γεννά μέχρι τρεις φορές το χρόνο από 5 - 8 αβγά την κάθε φορά και τα κλωσά 16 ημέρες.
δεν μου φτανει ο δρυοκολαπτης σου βαζει και ο αλλος την αναστασια μαρτζιπανοβα για να με φουρκισει
να σου ζησουν. στα βαπτισια να με καλεσεις θα φορεσω ενα εξωτικο φορεμα με φλαμιγκος πανω τσωπλατοΑν το θηλυκό γεννά σαν κουνέλι, τότε του χρόνου θα έχω 15 με 24 δρυοκολάπτες...
ο κουριερ γνωριζει οτι θα πεθανει εν ωρα καθηκοντος; εσυ γνωριζεις οτι θα ερθω να σου κανω εγω η ιδια σουρωτηρι τα μπεκ;Και που να δείτε όταν το κούριερ σας τον παραδώσει ταριχευμένο [ τον δρυοκολάπτη ... ].
Natasha Thomsen
να σου ζησουν. στα βαπτισια να με καλεσεις θα φορεσω ενα εξωτικο φορεμα με φλαμιγκος πανω τσωπλατο
πολύ τατού, κομοδίνο σίγουρα
αυτο ειναι ο ταφος ενος στην γειτονια μου που σκοτωσε ενα τρυποκαρυδο
τις μάθαμε ποια
ποια ειναι η Αναστασια ματζιροβα!!
Αφού καταναλώσαμε μία περιουσία ... :'( :'( :'(
Μην είσθε αδιάκριτος!
δεν εχεις αναγκη! μαζι σου θα τα παρεις σκατογερε!?