Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
με ανχωνεις τωρα, τι να κανω να τον σηκοφαντησω για να τον σουταρει?αν εχει καμια πουτσα καταρτι, θα χεις προβλημα...
με ανχωνεις τωρα, τι να κανω να τον σηκοφαντησω για να τον σουταρει?αν εχει καμια πουτσα καταρτι, θα χεις προβλημα...
ψης την για παρτουζα ;)με ανχωνεις τωρα, τι να κανω να τον σηκοφαντησω για να τον σουταρει?
οχι ρε, και αν γινει αμεση συγκριση των μεγεθων πως θα ανταπεξελθω? :'(ψης την για παρτουζα ;)
δεν εννοουσα παρτουζα με τον αλλον....οχι ρε, και αν γινει αμεση συγκριση των μεγεθων πως θα ανταπεξελθω? :'(
δεν εννοουσα παρτουζα με τον αλλον....
του το φερα λαου λαου
εσυ θα με σκασεις...ουτε με την αλλη εννοουσα...δε μαρεσει ομως αυτη ειναι καμπια. παιζει ομως να δινει κωλο
Εισαι και εσυ ρε πουστη μου........του το φερα λαου λαου
μαν μηπως θες κονε με την καμπια και δε το λες?εσυ θα με σκασεις...ουτε με την αλλη εννοουσα...
Αφου στο εχει ζητησει τοσες φορες.μαν μηπως θες κονε με την καμπια και δε το λες?
τυπε θα παρφουμαριστω, θα πλυθω, θα ξυριστω και θα ρθω να απαυτωσουμε την δικια σου...θα της φυγει το κλαπετο, θα της ριξω και κανα δυο καλα λογια για σενα, και θα την εχεις του χεριου σου μεταμαν μηπως θες κονε με την καμπια και δε το λες?
δεν εχει αφησει και κανενα που να μη του το ζητησειΑφου στο εχει ζητησει τοσες φορες.
αν μου φερει ο κωλογερος το δωρο που του παρηγγειλα, θα ηρεμησω μετα...δεν εχει αφησει και κανενα που να μη του το ζητησει
οχι τη δικια μου ρε τυπε, την σαυρα θα απαυτοσεις και θα το γραψουμε σε βιντεο για να την απειλουμε οτι αν λεει για ψωλες και τετοια στη δικια μου θα την το στειλουμε καρφι στο γκομενο.τυπε θα παρφουμαριστω, θα πλυθω, θα ξυριστω και θα ρθω να απαυτωσουμε την δικια σου...θα της φυγει το κλαπετο, θα της ριξω και κανα δυο καλα λογια για σενα, και θα την εχεις του χεριου σου μετα
δε μαρεσει ομως αυτη ειναι καμπια. παιζει ομως να δινει κωλο
τη σαυρα να την δωσουμε στον ντοπα φιλε να του φυγουν και τα χοντρα...οχι τη δικια μου ρε τυπε, την σαυρα θα απαυτοσεις και θα το γραψουμε σε βιντεο για να την απειλουμε οτι αν λεει για ψωλες και τετοια στη δικια μου θα την το στειλουμε καρφι στο γκομενο.
χαλια μαπα μεσι αχλαδι κοντουλαειναι πολυ ασχημη?
περιεγραψε την λιγο