brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.279
- Πόντοι
- 2.606
Ζητα απο τον legola τυπε.Και θα σε βοηθησει και θα σου ζητησει νατον ροχαλιασεις.
Ζητα απο τον legola τυπε.Και θα σε βοηθησει και θα σου ζητησει νατον ροχαλιασεις.
Δεν θα μπορουσα να σου ζητησω μια βοηθεια για παραδειγμα σε ενα νομικο θεμα?Μονο γαμησια θελεις μαζι μου Πονηροεριναλ?Δεν μπορώ να καταλάβω τι βοήθεια ζητάει ο ένας από τον άλλο
o lagoudakis κανονιζετε και σε πηδαει ακομα ή χαθηκε;Θα το σκεφτω
δεν φταίω εγώ έχω πρόστυχο μυαλόΔεν θα μπορουσα να σου ζητησω μια βοηθεια για παραδειγμα σε ενα νομικο θεμα?Μονο γαμησια θελεις μαζι μου Πονηροεριναλ?
Να ζητησεις την βοηθεια του legola για να γινουν οι προστυχες σκεψεις σου,πραξεις.δεν φταίω εγώ έχω πρόστυχο μυαλό
Χαθηκεo lagoudakis κανονιζετε και σε πηδαει ακομα ή χαθηκε;
βαλε ενα στραπον και πηδα τον λιλαδεν φταίω εγώ έχω πρόστυχο μυαλό
δεν το χω είμαι σε άλλη φάσηβαλε ενα στραπον και πηδα τον λιλα
για πεςδεν το χω είμαι σε άλλη φάση
συντηρητισμουγια πες
Ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι ερωτευμενη με τον gl Ανθιμοερηναλ?συντηρητισμου
Στα πλαισια του συντηρητισμου τυπε.Ζουσε με προστυχες σκεψεις,μα οταν ειδε οτι δεν μπορουσε να τις κανει πραγματικοτητα εγινε Καλογριοερηναλ.Παλυ ψωφογατο εβαλες ρε εριναλ? :S
Μαν αν εγω το γυριζα σε μοναχο για καθε προστυχη σκεψη που δεν εκανα πραγματικοτητα θα ειχα αυτοευνουχιστειΣτα πλαισια του συντηρητισμου τυπε.Ζουσε με προστυχες σκεψεις,μα οταν ειδε οτι δεν μπορουσε να τις κανει πραγματικοτητα εγινε Καλογριοερηναλ.
Μαν αν εγω το γυριζα σε μοναχο για καθε προστυχη σκεψη που δεν εκανα πραγματικοτητα θα ειχα αυτοευνουχιστει
Μα γι αυτο θα γινει και η Ερη καλογρια τυπε.Ελπιζω μονο να μας πει την μονη για να μας φιλοξενει που και που.Μαν αν εγω το γυριζα σε μοναχο για καθε προστυχη σκεψη που δεν εκανα πραγματικοτητα θα ειχα αυτοευνουχιστει