blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Και αφού ολοκληρώσαμε το στάδιο των χαιρετισμών, προχωρούμε στην ανάρτηση γοητευτικής ωρίμου γυνής!
Μα η καθημερινότητα είναι ανυπέρβλητη και βρίθει ηλιθίων. Και ως γνωστό οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι, υπάρχει και σχετικό σύγγραμμα.ασχολούμαι ουσιαστικά με τη καθημερινότητα. Κάνω επιλογές. Δεν μιζεριαζω με μπούρδες. Δεν ασχολούμαι με ηλιθιους περισσότερο από όσο πρέπει. Προσαρμοζομαι. Στο περίπου..
Είναι Δευτέρα πρωί ακόμα!Και αφού ολοκληρώσαμε το στάδιο των χαιρετισμών, προχωρούμε στην ανάρτηση γοητευτικής ωρίμου γυνής!
Είναι Δευτέρα πρωί ακόμα!
καλημέρα φιλοι και φιλες
Καλημέρα σας και επιτέλους καλό καλοκαίρι
Φωτογραφίες . Τι παίζει?
όλοι πρωινοί ?
Καλημέρα Νικ Ασ' τα σάπια και μυησε και ένα νέο μέλος στις εξελίξεις για να μπορεί να παρακολουθείκαλημέρα ζαν
βάζει ο Διομήδης κάτι μουνάρες και τσακωθήκαμε ποιος θα τις γαμήσει
ξύπνιος από τις 6.30, πάω να κανονίσω τα της offshore μου.
τις δικές μου τις παρακολουθεί ο λογιστής μου
Καλημέρα Νικ Ασ' τα σάπια και μυησε και ένα νέο μέλος στις εξελίξεις για να μπορεί να παρακολουθεί
Καλημέρα, κι εγώ από Παναμά σας γράφω τώρα!
ξύπνιος από τις 6.30, πάω να κανονίσω τα της offshore μου.
Κυκλοφόρησαν τη δική σου φώτο? Γιατί είσαι ο μόνος ψωλαράς βάσει ψηφοφορίας.κυκλοφορήσανε φωτό με τις πούτσες μελών και ήταν όλες πάνω από 20 εκ.
καταλαβαίνεις ότι εμείς οι πραγματικά μικροτσούτσουνοι αντιδράσαμε
Γίναμε μαλλιά κουβάρια με τον Μπλιζ γιατί του αποκάλυψε η Τίφανυ ότι τον έχω μεγάλοκυκλοφορήσανε φωτό με τις πούτσες μελών και ήταν όλες πάνω από 20 εκ.
καταλαβαίνεις ότι εμείς οι πραγματικά μικροτσούτσουνοι αντιδράσαμε
Καλημέρα, κι εγώ από Παναμά σας γράφω τώρα!