erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
λίγο ν τον τσιγκλισω θα φάει τα λυσσακα του όπως κάτι άλλοι ονόματα δεν λέμε.ποτε θα βαλεις καμία κριτική ?Εικοτολογώ ότι κι αυτός τον ίδιο καημό θα έχει.
λίγο ν τον τσιγκλισω θα φάει τα λυσσακα του όπως κάτι άλλοι ονόματα δεν λέμε.ποτε θα βαλεις καμία κριτική ?Εικοτολογώ ότι κι αυτός τον ίδιο καημό θα έχει.
:-* :-* :-*
λίγο ν τον τσιγκλισω θα φάει τα λυσσακα του όπως κάτι άλλοι ονόματα δεν λέμε.ποτε θα βαλεις καμία κριτική ?
καριολα είμαι για το γαμια μου
καριολα είμαι για το γαμια μου για εσένα είμαι η ερι το αγκαθι στη ίντερνετικη σου ζωή στο μπου
Εδώ πέρα, σε τούτο το φόρουμ ,
ασχολούμαστε κυρίως με φυσικά πρόσωπα,
όχι με [size=13pt]λογοτεχνικούς χαρακτήρες,
αποκυήματα φαντασίας ...[/size]
έχε επίσης, υπόψη ότι ο κ. Λάκης, δεν βγαίνει για φαγητό με γυναίκες που δεν έχει γαμήσει....
Αφήστε τη, την καημένη να ζήσει κι αυτή τον μύθο της στο Bou...
Λυπάμαι.
Με τις ελλεηνίδες του φόρουμ
είμαι αμείλικτος.
σκασιλα μου.έχε επίσης, υπόψη ότι ο κ. Λάκης, δεν βγαίνει για φαγητό με γυναίκες που δεν έχει γαμήσει....
Νομιζω ότι η ερη εχει αποδειξει ότι εκφραζει αυτά που πιστευει και δεν είναι πουτανακι.
Αρα νομιζω ότι δεν εχουν βαση επιθεσεις στο προσωπο της σε θρεντ χωρις θεματολογια στα πολιτικα.
Εδώ είναι το κουκλακι μας
Κι εγώ την έκραζα όταν ήταν δεσποινίδα. Τώρα όμως είναι κυρία και σέβομαι τον σύζυγο βλέπετε.
τα λόγια σου καρφιά αχαχαχαχαχαχα στο ψιλό σε έχουμε πάρειΛυπάμαι.
Με τις ελλεηνίδες του φόρουμ
είμαι αμείλικτος.
Διαφωνείτε σε κάτι επ'αυτού ;
Είναι πασιφανές νομίζω (το έχω αναφέρει κι όλας , επειδή έχουμε και βλάκες στο φόρουμ)
ότι του συγκεκριμένου κανόνα, εξαιρούνται συγγενείς εξ'αίματος, πολύ παλιές γνωστές πριν του 1980 , επαγγελματικές υποχρεώσεις κτλ.
είσαι κ βλαξΑναφέρεστε στον δάσκαλο των απανταχού Αλεξότυπων ;
Αναφέρεστε στον δάσκαλο των απανταχού Αλεξότυπων ;
τυπε η ερι εδω και μερικους μηνες εχει παντρευτει με το βασιλοφρωνα :-Αναφέρεστε στον δάσκαλο των απανταχού Αλεξότυπων ;
εσύ με πας καργα γιαυτό δεν με κράζεις.Κι εγώ την έκραζα όταν ήταν δεσποινίδα. Τώρα όμως είναι κυρία και σέβομαι τον σύζυγο βλέπετε.
τα λόγια σου καρφιά αχαχαχαχαχαχα στο ψιλό σε έχουμε πάρει