blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εξαιρετικό! Θα σχολιασθεί λεπτομερώς αργότερα.
Επειδή είσθε ομοιοπαθής, παρακαλώ να σχολιάσετε κάτω από την κριτική για να μαθαίνουν οι νεότεροι!
Εξαιρετικό! Θα σχολιασθεί λεπτομερώς αργότερα.
δεν εχω διαβασει τι ειναι τουτα; πες λιγο περιληπτικα;τωρα το διαβασα το νημα για το ντατζεον
τι μαλακιες ειναι αυτες ?
ερη εσυ τα κανεις αυτα ??
δεν εχω διαβασει τι ειναι τουτα; πες λιγο περιληπτικα;
ερι λες να γινω κ εγω δρακος?
εχω ολο το προφιλ
πουτανιαρης αντικοινωνικος μοναχικος γυαλακιας κλπ
τυπε αν δεν πετας φωτιες και δεν βγαλεις φτερα δεν νομιζω :Sερι λες να γινω κ εγω δρακος?
εχω ολο το προφιλ
Tυπε οπως σε κοβω η δρακος,ψυχακιας,σιριαλ κιλερ θα γινεις ή Μασκοφορος εκδικητης,Βιτζιλαντε κτλ ,διαλεξε μονοπατιερι λες να γινω κ εγω δρακος?
εχω ολο το προφιλ
Tυπε οπως σε κοβω η δρακος,ψυχακιας,σιριαλ κιλερ θα γινεις ή Μασκοφορος εκδικητης,Βιτζιλαντε κτλ ,διαλεξε μονοπατι
Φυσικά, δεν προτίθεμαι να μαγαρίσω το σεπτό σας νήμα.Επειδή είσθε ομοιοπαθής, παρακαλώ να σχολιάσετε κάτω από την κριτική για να μαθαίνουν οι νεότεροι!
Τι κάνεις αρχιδάκι? :-*
Με έχουν ταράξει οι ζοχάδες μου.
απο αυτα που εγραψες τα χοντρη χασικλου κλπ αυτο με το φισταρισμα πως το γραψες
τυπε κρυο νερο και οχι καθιστικη ζωηΜε έχουν ταράξει οι ζοχάδες μου.
Ο καλός σας φίλος, ο Αλέκος, έχει άποψη επί παντός επιστητού. Ζητήστε να σας βοηθήσει.
τι γινεται ρε σ αυτό το σαιτ;; οπου και να κοιτάξεις πουτσες πεταγονται. :Sόσοι έχετε προβλήματα μπορείτε κάλλιστα να πάτε να μιλήσετε με την Αρετή
σίγουρα θα σκύψει με στοργή στο πρόβλημά σας
μόνο μη σκύψετε και σεις γιατί θα τρακάρετε σε τίποτα επικίνδυνο και μετά ποιος σας γλυτώνει