Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γενικα μιλαω,εκτος παοκτσηδωνειμαστε ποιοι?!
Γενικα μιλαω,εκτος παοκτσηδωνειμαστε ποιοι?!
Θα σε περιμενουμε μην αργησεις.καλημερα! βαφω τα νυχια μ..θα ερθω σε λιγο να τα πουμεε
τι χρωμα κουκλα ?
Γενικα μιλαω,εκτος παοκτσηδων
Θα σε περιμενουμε μην αργησεις.
περιμενω να στεγνωσουν για να περασω διπλη στρωση ;)
Ασχετο!
Τι κωλοφαρδος αυτος ο γαυρος!!! Εχει πεσει πανω στον διανοητικα καθυστερημενο Παο ! και θα παρει παλι πρωταθλημα!!!
ειπα να γινω λιγο πιο funky σημερα και διαλεξα μπλε οχι το πετρολ το αλλο που γαλαζοφερνει και το τεταρτο δαχτυλο το εβαψε pink nude με στρας!! ετσι για να φερω λιγο καλοκαιρινη νεανικη τρελα εις τας αγγλιαςςς!
Οπως και να χει ο βαζελος μας κλανει μια μαντρα τελευταια αγωνιστικη με 35 χιλιαδες κοσμου 3-0 χαλαρα τον εχω. ;) Εχθες παντως ωραιο φιλικο παιξαμε κι εμεις,αφου ημουν τοσο σιγουρος οτι θα παει 2-0 η 3-0 το σκορ που τα επαιξα στο στοιχημαακου τωρα σεναριο!!!
κερδιζετε την Αεκ και ο παο τον Πανιωνιο!
και τελευταια αγωνιστικη με "σωστους " διαιτητες σας ξεκολιαζει ο Παο! πως σε φαινεται!?
μου αρέσει που υπάρχουν κινητά-sms κλπ και συνεννοείστε μέσω μπου!
Οπως και να χει ο βαζελος μας κλανει μια μαντρα τελευταια αγωνιστικη με 35 χιλιαδες κοσμου 3-0 χαλαρα τον εχω. ;) Εχθες παντως ωραιο φιλικο παιξαμε κι εμεις,αφου ημουν τοσο σιγουρος οτι θα παει 2-0 η 3-0 το σκορ που τα επαιξα στο στοιχημα
Αντε κανε γρηγορα γιατι θα μας πεσει..περιμενω να στεγνωσουν για να περασω διπλη στρωση ;)
βαλε πιστολακι!
Καλή ιδέα!
Παραγματικό με σφαίρες κατά προτίμηση.
8.00 και 12.50 το 3-0 βγαλαμε μεροκαματακη ;)ποσο εδινε το 2-0?
ειμαι η πενταγιωτισσα κ μολις τελειωσα!!Αντε κανε γρηγορα γιατι θα μας πεσει..
το ηθικο! μην παει το μυαλο σου στο πονηρο
Καλή ιδέα!
Παραγματικό με σφαίρες κατά προτίμηση.
ειμαι η πενταγιωτισσα κ μολις τελειωσα!!
:-*ειναι καλο και αξιο κοριτσι και ειναι και στα ξενα
εγω την συμπαθω