Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Βρε δεν εχω χρονο αλλιως θα σε ελεγα τι θα με κλασουν και δεκα μαζι.Εδω μεσα ερη πιστευω οτι κανεις μας δεν δειχνει το πραγματικο του προσωπο,νταξει και αυτα με το τι κανει ο καθενας ειναι πειραγματα αν δεν καταλαβες και φυσικα δεν μ'ενδιαφερει τι κανει ο καθενας στην ζωη του...αυτο ελειπε. ;)

viking  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καταρρέει το μπου πάλι;
Τι γίνεται;;; :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βρε δεν εχω χρονο αλλιως θα σε ελεγα τι θα με κλασουν και δεκα μαζι.Εδω μεσα ερη πιστευω οτι κανεις μας δεν δειχνει το πραγματικο του προσωπο,νταξει και αυτα με το τι κανει ο καθενας ειναι πειραγματα αν δεν καταλαβες και φυσικα δεν μ'ενδιαφερει τι κανει ο καθενας στην ζωη του...αυτο ελειπε. ;)
εγω ειμαι μουρλοκουκου προφανως δεν δειχνουμε ολη μας την ζωη αλλα με καποιους απο εδω γνωριζομαστε κανονικοτατα και εχουμε και φιλιες. και ειναι ολα αξιολογα ατομα. συνελθε και φερσου περα απο εγωισμους γιατι εχεις καλα στοιχεια σαν ανθρωπος ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα. και με αλλους διαφωνω, και ειχαμε και ασχημους καυγαδες. συμβαινουν αυτα αλλα εξυπνοι ανθρωποι ειμαστε τα ξεπερναμε . εξαλλου δεν ειμεθα φλουφλοιδοι και λογω προσωπικοτητας ερχομαστε σε συγκρουσεις. η ουσια ειναι να μην μενουμε πισω και εξελισσομαστε .και ολα αυτα τα λεω εγω που ειμαι πνευμα αντιλογιας.. σκεψου ποσο σε συμπαθω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δευκα σκισε τον αστατο θα σκισω ντοπα..  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ναι ρε, τουά, ετοιμάσου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
δεν μπορω τωρα! γυμναζομαι!!!  :effemine:

URL]]

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κάμψεις σε ταψί με γαλακτομπούρεκο;

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
!!!!!!!

Συνημμένα

• αστατος δρομεας!.jpg
    αστατος δρομεας!.jpg
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εγω ειμαι μουρλοκουκου προφανως δεν δειχνουμε ολη μας την ζωη αλλα με καποιους απο εδω γνωριζομαστε κανονικοτατα και εχουμε και φιλιες. και ειναι ολα αξιολογα ατομα. συνελθε και φερσου περα απο εγωισμους γιατι εχεις καλα στοιχεια σαν ανθρωπος ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα. και με αλλους διαφωνω, και ειχαμε και ασχημους καυγαδες. συμβαινουν αυτα αλλα εξυπνοι ανθρωποι ειμαστε τα ξεπερναμε . εξαλλου δεν ειμεθα φλουφλοιδοι και λογω προσωπικοτητας ερχομαστε σε συγκρουσεις. η ουσια ειναι να μην μενουμε πισω και εξελισσομαστε .και ολα αυτα τα λεω εγω που ειμαι πνευμα αντιλογιας.. σκεψου ποσο σε συμπαθω

:woldman:
:hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ενας ειναι ο φλουφλης εδω μεσα  :grin: τεσπα,καταλαβαινω τι λες και εγω γνωρισα ατομα εδω μεσα και κραταμε καποια επαφη ακομα.Τωρα γιατι εσυ θελεις ξαφνικα να τα παρεις ολα σοβαρα δεν καταλαβαινω,ειπαμε με τους πεισσοτερους κανουμε χαβαλε μην τρελενεσαι. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom