You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Βρε δεν εχω χρονο αλλιως θα σε ελεγα τι θα με κλασουν και δεκα μαζι.Εδω μεσα ερη πιστευω οτι κανεις μας δεν δειχνει το πραγματικο του προσωπο,νταξει και αυτα με το τι κανει ο καθενας ειναι πειραγματα αν δεν καταλαβες και φυσικα δεν μ'ενδιαφερει τι κανει ο καθενας στην ζωη του...αυτο ελειπε. ;)
viking ;)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εχουν βρει τροπο για ολους μας η ρουφιανες και μας κανουν οτι θελουν..αστα ενα δραμα ζουμε με της γυναικεςKαι μενα οτι θελει με κανει
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καταρρέει το μπου πάλι;
Τι γίνεται;;;
Τι γίνεται;;;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εγω ειμαι μουρλοκουκου προφανως δεν δειχνουμε ολη μας την ζωη αλλα με καποιους απο εδω γνωριζομαστε κανονικοτατα και εχουμε και φιλιες. και ειναι ολα αξιολογα ατομα. συνελθε και φερσου περα απο εγωισμους γιατι εχεις καλα στοιχεια σαν ανθρωπος ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα. και με αλλους διαφωνω, και ειχαμε και ασχημους καυγαδες. συμβαινουν αυτα αλλα εξυπνοι ανθρωποι ειμαστε τα ξεπερναμε . εξαλλου δεν ειμεθα φλουφλοιδοι και λογω προσωπικοτητας ερχομαστε σε συγκρουσεις. η ουσια ειναι να μην μενουμε πισω και εξελισσομαστε .και ολα αυτα τα λεω εγω που ειμαι πνευμα αντιλογιας.. σκεψου ποσο σε συμπαθωΒρε δεν εχω χρονο αλλιως θα σε ελεγα τι θα με κλασουν και δεκα μαζι.Εδω μεσα ερη πιστευω οτι κανεις μας δεν δειχνει το πραγματικο του προσωπο,νταξει και αυτα με το τι κανει ο καθενας ειναι πειραγματα αν δεν καταλαβες και φυσικα δεν μ'ενδιαφερει τι κανει ο καθενας στην ζωη του...αυτο ελειπε. ;)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τζιν,πουκαμισο και γραβατα!ρε μην λες γκεγκε στο κοσμο ρε . πες μας τι φορουσες στον αρραβωνα.
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Εσένα θα σε σκίσω αχαΐρευτε, έχω το ελεύθερο από την Έρη
μουα?
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
δευκα σκισε τον αστατο θα σκισω ντοπα..
δεν μπορω τωρα! γυμναζομαι!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
εγω ειμαι μουρλοκουκου προφανως δεν δειχνουμε ολη μας την ζωη αλλα με καποιους απο εδω γνωριζομαστε κανονικοτατα και εχουμε και φιλιες. και ειναι ολα αξιολογα ατομα. συνελθε και φερσου περα απο εγωισμους γιατι εχεις καλα στοιχεια σαν ανθρωπος ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα. και με αλλους διαφωνω, και ειχαμε και ασχημους καυγαδες. συμβαινουν αυτα αλλα εξυπνοι ανθρωποι ειμαστε τα ξεπερναμε . εξαλλου δεν ειμεθα φλουφλοιδοι και λογω προσωπικοτητας ερχομαστε σε συγκρουσεις. η ουσια ειναι να μην μενουμε πισω και εξελισσομαστε .και ολα αυτα τα λεω εγω που ειμαι πνευμα αντιλογιας.. σκεψου ποσο σε συμπαθω
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Κάμψεις σε ταψί με γαλακτομπούρεκο;
τι ειπες τωρα!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Τζιν,πουκαμισο και γραβατα!
Πολύ μάτσο!!!
Στο Blue Oyster έγινε ο αραβών;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Κάμψεις σε ταψί με γαλακτομπούρεκο;
Γυρίζει την σούβλα με το βόδι.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
eri ;)
Δεν θα σας ξαναμιλήσει...
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ενας ειναι ο φλουφλης εδω μεσα τεσπα,καταλαβαινω τι λες και εγω γνωρισα ατομα εδω μεσα και κραταμε καποια επαφη ακομα.Τωρα γιατι εσυ θελεις ξαφνικα να τα παρεις ολα σοβαρα δεν καταλαβαινω,ειπαμε με τους πεισσοτερους κανουμε χαβαλε μην τρελενεσαι. ;)εγω ειμαι μουρλοκουκου προφανως δεν δειχνουμε ολη μας την ζωη αλλα με καποιους απο εδω γνωριζομαστε κανονικοτατα και εχουμε και φιλιες. και ειναι ολα αξιολογα ατομα. συνελθε και φερσου περα απο εγωισμους γιατι εχεις καλα στοιχεια σαν ανθρωπος ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα. και με αλλους διαφωνω, και ειχαμε και ασχημους καυγαδες. συμβαινουν αυτα αλλα εξυπνοι ανθρωποι ειμαστε τα ξεπερναμε . εξαλλου δεν ειμεθα φλουφλοιδοι και λογω προσωπικοτητας ερχομαστε σε συγκρουσεις. η ουσια ειναι να μην μενουμε πισω και εξελισσομαστε .και ολα αυτα τα λεω εγω που ειμαι πνευμα αντιλογιας.. σκεψου ποσο σε συμπαθω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις