Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εγω εμεινα αμεταθετος εχασα την μεταθεση μου λογω ιμιων  εγω και μετρημενοι στα δαχτυλα αλλοι δεν με ακουμπησε κανεις γιατι δεν πειραξα ποτε κανεναν αν και για μενα θα ταν παιχνιδι

Μπραμπ, άστατε όντως κοντοσειρές είμαστε, στα Ίμια ήμουν πάνω, βγήκαμε θέσεις μάχης.   Πάντως τεθωρακισμένα εκείνη την εποχή τουλάχιστον έπαιζε πολύ το παλιός/νέος, καψώνια, ξύλο, τα πάντα όλα. Αμετάθετος έμεινα και εγώ, από την μονάδα απολύθηκα και επειδή ακούω συνήθως πόσο γαμάτα ήταν στον στρατό, εμάς τουλάχιστον δεν ήταν παιδική χαρά, έξοδοι ελάχιστες, καψώνια, αγγαρείες, ξύλο, Ίμια, θάνατος, μηνιγγίτιδα, ναρκωτικά, πούστηδες, αλκοολικούς, όλα τα είχε.

Ειδικές δυνάμεις μπορεί η κατάσταση στα μαγειρεία να ήταν καλύτερα, ΙΛΥΒ όταν πέρασα τα μαγειρεία άστραφταν, πλωτά έκαναν στην αγγαρεία και πιάτα, ποτήρια, βαζάκια στοιχίζονταν με σκοινάκι, στις Ίλες αντίθετα χοροπήδαγαν ποντίκια.  Στην μονάδα ήταν ο μάγειρας και ο βοηθός του, σειρά μου, παντελώς για τον πούτσο και οι δύο. Έχασα 15 κιλά στη θητεία να σου δώσω να καταλάβεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ελα ρε γιωταδες που εισασταν στα ιμια και χεστηκατε ολοι πανω σας μην τυχον και γινει πολεμος. :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κανενα εφεδρο εχουμε εδω.. να συζητησουμε λιγο τα δικα μας  :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Μπραμπ, άστατε όντως κοντοσειρές είμαστε, στα Ίμια ήμουν πάνω, βγήκαμε θέσεις μάχης.   Πάντως τεθωρακισμένα εκείνη την εποχή τουλάχιστον έπαιζε πολύ το παλιός/νέος, καψώνια, ξύλο, τα πάντα όλα. Αμετάθετος έμεινα και εγώ, από την μονάδα απολύθηκα και επειδή ακούω συνήθως πόσο γαμάτα ήταν στον στρατό, εμάς τουλάχιστον δεν ήταν παιδική χαρά, έξοδοι ελάχιστες, καψώνια, αγγαρείες, ξύλο, Ίμια, θάνατος, μηνιγγίτιδα, ναρκωτικά, πούστηδες, αλκοολικούς, όλα τα είχε.

Ειδικές δυνάμεις μπορεί η κατάσταση στα μαγειρεία να ήταν καλύτερα, ΙΛΥΒ όταν πέρασα τα μαγειρεία άστραφταν, πλωτά έκαναν στην αγγαρεία και πιάτα, ποτήρια, βαζάκια στοιχίζονταν με σκοινάκι, στις Ίλες αντίθετα χοροπήδαγαν ποντίκια.  Στην μονάδα ήταν ο μάγειρας και ο βοηθός του, σειρά μου, παντελώς για τον πούτσο και οι δύο. Έχασα 15 κιλά στη θητεία να σου δώσω να καταλάβεις.

λυπαμαι για σας!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ελα ρε γιωταδες που εισασταν στα ιμια και χεστηκατε ολοι πανω σας μην τυχον και γινει πολεμος. :grin:

Στοκο, δυο μονιμάδες είχαν βάλει τα κλάματα, τα φαντάρια δεν χαμπάριασαν  :rockon:

ΦΑΠ, για να μην ξεχνιόμαστε, μπούλη.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κάνει κρα ότι είναι γιωτάς, ούτε τα βασικά δεν ξέρει.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Στοκο, δυο μονιμάδες είχαν βάλει τα κλάματα, τα φαντάρια δεν χαμπάριασαν  :rockon:

ΦΑΠ, για να μην ξεχνιόμαστε, μπούλη.
:2funny: τι φαπ ρε γιωτα που απο το πολυ το κλαμα σας τοτε στην χωρα δεν ειχαμε προβλημα νερου για τα επομενα δυο χρονια..χεστηδες ε χεστηδες! αντι να πατε σε πολεμο κλαιγατε σαν τα μωρα  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Δίκιο έχετε.
Απλά ερμήνευσα το τι εννούσε... Ανώτερο βαθμό από αυτό των στρατιωτών... έφεδρος αξιωματικός ...

με κατι τετοια θα δωσω θεση για καμψεις και θα κλαινε εδω μεσα!!!  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom