You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Βρέχει γαμω το δια μου γαμω ούτε δουλειές μπορώ να κάνω ούτε να απλωσω ούτε τίποτα
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Απο χθες βρεχει εδω ασταματητα :S και δεν ειναι καιρος για βροχες και με εχει παρει απο κατω :'(Σε εσάς δεν βρέχει Βίκινγκ ?
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κι εμεις γεμιστα εχουμε σημεραΈλα μην στεναχωριεσαι θα ανοίξει αύριο ο καιρός πάω σούπερ μου την έδωσε κ θέλω να φτιάξω γεμιστά
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Εχω να φαω γεμιστα απο το πρωτο ετος :S
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν ξερεις να τρως τυπε,νομιζετε οτι τα ετοιματζιδικα ειναι και τα καλυτερα..αλλα να ξερετε μετα τα 30 θα κλαταρετε!Εχω να φαω γεμιστα απο το πρωτο ετος :S
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Οχι μαν, απλα οταν ζεις μονος σου και δεν εισαι ο μαμαλακης δε μπορεις να τα φας αυτα :SΔεν ξερεις να τρως τυπε,νομιζετε οτι τα ετοιματζιδικα ειναι και τα καλυτερα..αλλα να ξερετε μετα τα 30 θα κλαταρετε!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Και ποιος ο λογος να ζεις μονο σου ρε τυπε, εχει και γυναικες εξω...και δεν χρειαζεται να βρεις την απολυτη νοικοκυρα,βλεπε εριναλ που ειναι λιγο οτι να ναι και παρολα αυτα παει σουπερ να παρει τροφιμα για να μαγειρεψει..ψαξου λιγο δεν ειναι καλο να ζει ο ανθρωπος μονος του βγαζει πολλα κουσουρια μετα ;)Οχι μαν, απλα οταν ζεις μονος σου και δεν εισαι ο μαμαλακης δε μπορεις να τα φας αυτα :S
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ρε αδερφέ είμαι 27 χρονών, ξέρεις πολλές γκόμενες εκεί έξω που θα τους πεις θα είσαι η γκόμενα μου και θέλω να μου μαγειρεύεις γεμιστά κάθε Κυριακή? Δε θα γαμήσεις ποτέΚαι ποιος ο λογος να ζεις μονο σου ρε τυπε, εχει και γυναικες εξω...και δεν χρειαζεται να βρεις την απολυτη νοικοκυρα,βλεπε εριναλ που ειναι λιγο οτι να ναι και παρολα αυτα παει σουπερ να παρει τροφιμα για να μαγειρεψει..ψαξου λιγο δεν ειναι καλο να ζει ο ανθρωπος μονος του βγαζει πολλα κουσουρια μετα ;)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ομπο ρε φιλε δεν ειπαμε να πιασεις καμια και να της πεις ελα σπιτι μου να με μαγειρευεις.Ετσι οντως ποτε δεν θα ερθει καμια μαζι σου.Παντως να το κοιταξεις αυτο 27 και μονος ειναι ενα θεματακι..δεν λεω οτι εισαι αλλα αν δεν φωρτωνεις καμια τι να πω..κατι φταιει...ξερεις το μεγαλυτερο προβλημα πολλων γνωστον μου απο μια ηλικια και μετα ειναι που θα γαμησουν την γκομενα γιατι ξερεις πολλες δεν γουσταρουν ουτε σε αμαξι ,ουτε σε ξενοδοχειο να πανε και ετσι ολο ψαχνουν σπιτια φιλων.Εσυ τωρα εισαι οτι πρεπει για καποιον που δεν εχει που να την παει.Ρε αδερφέ είμαι 27 χρονών, ξέρεις πολλές γκόμενες εκεί έξω που θα τους πεις θα είσαι η γκόμενα μου και θέλω να μου μαγειρεύεις γεμιστά κάθε Κυριακή? Δε θα γαμήσεις ποτέ
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
o Σαουλ γαμαει ρε Εχει την γκομενα απο τα σταρμπακς ,χελλοοου
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αυτο ελειπε να μην γαμαει 27 χρονων και με την ευκολια που εχει γιατι ζει μονος.Το θεμα ειναι η συγκατικισει αν δεν εχει κανει πρεπει να το κανει γιατι περναν τα χρονια και δεν ειναι καλο να ζει μονος του.o Σαουλ γαμαει ρε Εχει την γκομενα απο τα σταρμπακς ,χελλοοου
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
τυπε δεν ειναι να βγαζεις γκομενα απο τα σταρμπακς δεν ξερουν να φτιαχνουν γεμισταo Σαουλ γαμαει ρε Εχει την γκομενα απο τα σταρμπακς ,χελλοοου
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μην το λες αυτο...εδω ξερει να κανει η εριναλ απο τι λεειτυπε δεν ειναι να βγαζεις γκομενα απο τα σταρμπακς δεν ξερουν να φτιαχνουν γεμιστα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις