Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
τι εκαμα αγιε μου ; :(

Σας ξέρω εσάς τις αναρχοάπλυτες. Είστε ύπουλες. Τυλίγετε όλους τους εθνικόφρονες και τους ξεζουμίζετε προκειμένου να καταφέρετε πλήγμα στην δεξιά παράταξη.  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σας ξέρω εσάς τις αναρχοάπλυτες. Είστε ύπουλες. Τυλίγετε όλους τους εθνικόφρονες και του ξεζουμίζετε προκειμένου να καταφέρετε πλήγμα στην δεξιά παράταξη. 
κοντευει να γινει παοκ . επισης οντως τον ξεζουμιζω  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σας ξέρω εσάς τις αναρχοάπλυτες. Είστε ύπουλες. Τυλίγετε όλους τους εθνικόφρονες και του ξεζουμίζετε προκειμένου να καταφέρετε πλήγμα στην δεξιά παράταξη.  
Αυτό δεν είναι κακο :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλα ρε αραβονιασμενος ανθρωπος στο μπου;;;
Δεν ντρεπεσαι;  :grin: :grin: :grin:
Δεν ειπα ακομα τον αντισθενη να με διαγραψει...θελει κι αυτος καμια βδομαδα να τον παρακαλαω για να το κανει  :S

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ερη αμα ποτε θελεις να ριξεις τα ποσοστα της ΧΑ να μου το πεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ειπα ακομα τον αντισθενη να με διαγραψει...θελει κι αυτος καμια βδομαδα να τον παρακαλαω για να το κανει  :S
αντε μωρε βικινγκ μη φευγεις.. μεινε μαζι μας μπες οποτε μπορεις να λες ενα χαι να ριχνουμε κανα μπινελικακι να ξεδιδεις . μην το κανεις θεμα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Μη διαγραφείτε!
Σύντομα θα θέλετε να κάνετε νέο προφίλ.
Πολύ σύντομα ...  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι δεν διαγραφεσαι μονο σου; :think:
κοιτα ποσο απλο είναι... Βαλε ένα δυσκολο κωδικο, γραψτον σε χαρτακι και πετα τον. Μετα μπες στο προφιλ σου και πατα διαγραφη λογαριασμου ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
αντε μωρε βικινγκ μη φευγεις.. μεινε μαζι μας μπες οποτε μπορεις να λες ενα χαι να ριχνουμε κανα μπινελικακι να ξεδιδεις . μην το κανεις θεμα
Οχι δεν γινεται θα με παρει χαμπαρι τωρα...εδω εσβησα το ενα προφιλ στο φβ. Νταξει πολυ αργοτερα δεν ξερω μπορει να κανω κανενα κλωνο!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οχι δεν γινεται θα με παρει χαμπαρι τωρα...εδω εσβησα το ενα προφιλ στο φβ. Νταξει πολυ αργοτερα δεν ξερω μπορει να κανω κανενα κλωνο!  :grin:

Δεν θα είναι πολύ αργότερα!  ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Γιατι δεν διαγραφεσαι μονο σου; :think:
κοιτα ποσο απλο είναι... Βαλε ένα δυσκολο κωδικο, γραψτον σε χαρτακι και πετα τον. Μετα μπες στο προφιλ σου και πατα διαγραφη λογαριασμου ;)
δεν καταλαβα τι λες...νομιζω καλυτερα ειναι να μην υπαρχει καθολου για εγω δεν το θυμαμαι απ'εξω και τον εχω αποθηκευμενω για να μπαινω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε θα μπαινεις μονο κρυφα μωρε δηλαδη με κλωνο καλυτερα θα ειναι; δεν θα σε παρακαλαμε αν θε να μεινεις εμεις σε θελουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom