zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εχω ορεξη για καραμουζα σημερα...aei gamisou re...
Η η πενταγιω θα την φαει η η τραλαλά
εχω ορεξη για καραμουζα σημερα...aei gamisou re...
εχω ορεξη για καραμουζα σημερα...
Η η πενταγιω θα την φαει η η τραλαλά
ρε μπαρμπα εμφανιζεσαι ξαφνικα και σκιαζομαι γμτ!!! ζεις ακομα βρε δρακουμελ!?
Άλλαξα λογότυπα, υπογραφές τα πάντα όλα
aei xesou re...
οπα τι βλεπω! μιλας και ξενες γλωσσες! στο Αλβανικο τα ακουσες αυτα!!
Στη Ναυμαχία του Ναβαρόνε. Δούλευε σε Αγγλικό πλοίο...
Gelas mori pontikomami...
Η κα. Αλήντισα σας αποκάλεσε [ μεταξύ άλλων ] ποντικομαμή. Γιατί;
Λόγω της εμφάνισής μου. Είναι γνωστό.
αυτο σε ενοχλει...που εχω φωνη κ μιλαω...θελετε ενα μερος αποκλειστικα για σας χωρις γυναικεια παρεμβαση κ π παλι ομως μπαινουμε εμεις κ σας τα χαλαμε...
ετσι ειναι αυτο το φορουμ.αν δεν σαρεσει παρε τα κουβαδακια σου κ αριβαρισε αλλου...
εγω ουτε ηρθα να διωξω καποιον ουτε τπτ...μπηκα σα μελος εκανα την κριτικη μ για το αλκατραζ και σχολιασα λιγακι απο δω κ απο κει στο χαβαλε κ επιδωθηκα σε μνμτα πιο πολυ με αξιολογα τυπακια...
η τρελα σας κ ο ρατσισμος σας..μου υψωσε τη φωνη...οποτε οσο πιο ρατσιστες ειστε τοσο πιο πολυ θα μιλαω...
οταν ριξεις τους τονους κ μιλησεις σαν ανθρωπος θα τους ριξω κ γω φιλε μου, ετσι ειναι αυτα!
ωραια δε πηδας χοντρεςςς, χεστηκαμε..δε σ ειπε κανεις να με πηδηξεις...αλλα οχι κ να διασυρεις ενα ατομο λογο κιλων...
αν ειχα αρχιδια θα μ τα κλανες...αλλα επειδη δεν εχω εχω εξακολουθω να σε γραφω στη μουναρα μου...βεβαια η εκτονωση που μ προσεφερες αποψε ηταν αριστη οποτε μαλλον πρεπει να σε ευχαριστησω για αυτο.
λοιπον αυριο καινουργια μερα...κοψε το υφακι για να το κοψω κ γω...
κ επιτελους ασε με να παω για υπνοοοοοο
αυτη η κωλαραααα πρεπει να ξεκουραστειιι
ματσακονης!!!
βρε αστέρια εγώ όντως δεν χρησιμοποιώ κωλόχαρτο. πλένω το κωλαράκι μου με νερό κάθε φορά που πάω τουαλέτα.
απλά είχα αυτές τις απορίες, διότι σε πολλούς και σε εμένα αρέσουν τα εσώρουχα που μυρίζουν πουτσίλα, και επίσης κάποιοι θα πλήρωναν για να τα αγοράσουν, ειδικά, χυμένα και με πουτσότριχες πάνω.
Θελω νικ με πενταγιωτισα μαζι αλλιως δε δεχομαι
ρε τον πιρφορο αυτος εστειλεΝα ρωτησω κατι
Δεν εστειλα αιτημα στον μπλιζ πως γινεται να ναι στους φιλους.:Σ
Na ginw k gw anipsia sou na m kaneis Dora??
Einai adikia n Sta troei ola