Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εμείς στην παραλία!
URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν μπει ο αστατος θα σας παρει τα σκαλπ

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Και ακόμη δεν μιλήσαμε για whiskey...
Να μου επιτρέψετε την παρατήρηση, ότι δε θα έπρεπε να συσχετίζουμε το whiskey ούτε με την μπύρα ούτε με το τσίπουρο. Το whiskey ενίοτε παράγεται και με τι διαδικασία της απόσταξης (συνήθως με άγνωστους τρόπους σε πολεμικά καταφύγια) και αποκτά τα ιδιαίτερα του χαρακτηριστικά με παλαίωση σε βαρέλι από ξύλο που επίσης έχει υποστεί κατεργασία, όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε. Απαιτείται λοιπόν και η κατάλληλη προετοιμασία για να αντιληφθεί κανείς και να εκτιμήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Συμφωνώ ότι ακόμη και στη Σκωτία μπορεί να προσφερθεί ίσως και σε νεροπότηρο αλλά από την άλλη μεριά όποιος απολαμβάνει whiskey, ακόμη και αν είναι σκωτσέζος, δεν σημαίνει ότι είναι και ρέκτης ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Να μου επιτρέψετε την παρατήρηση, ότι δε θα έπρεπε να συσχετίζουμε το whiskey ούτε με την μπύρα ούτε με το τσίπουρο. Το whiskey ενίοτε παράγεται και με τι διαδικασία της απόσταξης (συνήθως με άγνωστους τρόπους σε πολεμικά καταφύγια) και αποκτά τα ιδιαίτερα του χαρακτηριστικά με παλαίωση σε βαρέλι από ξύλο που επίσης έχει υποστεί κατεργασία, όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε. Απαιτείται λοιπόν και η κατάλληλη προετοιμασία για να αντιληφθεί κανείς και να εκτιμήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Συμφωνώ ότι ακόμη και στη Σκωτία μπορεί να προσφερθεί ίσως και σε νεροπότηρο αλλά από την άλλη μεριά όποιος απολαμβάνει whiskey, ακόμη και αν είναι σκωτσέζος, δεν σημαίνει ότι είναι και ρέκτης ...

Συμφωνώ σ΄ αυτά!
Ούτε είπα κάτι άλλο.
Αυτοί είναι γιδοποιμένες!  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπλιζ αν πας πάλι στο νικ κ μείνεις στην περιοχή που τρώγατε να σε στείλω σπίτι μου μάνα μου να μείνεις

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μπλιζ αν πας πάλι στο νικ κ μείνεις στην περιοχή που τρώγατε να σε στείλω σπίτι μου μάνα μου να μείνεις

Πειραιωτάκι και εσύ Έρη; :rockon:

Τον φιλοξενώ και εγώ, γέννημα θρέμμα πάνω από εκεί που έτρωγαν  :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ααααα! Αυτό το ξέχασα και ήθελα να μου δείξει ο κ. NICK TRIVE την περιοχή που είναι το σπίτι σας. Θα βρίσκαμε την διεύθυνση με το GPS...   :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom