blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εμείς στην παραλία!
Ο ανεψιός μου!
Να μου επιτρέψετε την παρατήρηση, ότι δε θα έπρεπε να συσχετίζουμε το whiskey ούτε με την μπύρα ούτε με το τσίπουρο. Το whiskey ενίοτε παράγεται και με τι διαδικασία της απόσταξης (συνήθως με άγνωστους τρόπους σε πολεμικά καταφύγια) και αποκτά τα ιδιαίτερα του χαρακτηριστικά με παλαίωση σε βαρέλι από ξύλο που επίσης έχει υποστεί κατεργασία, όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε. Απαιτείται λοιπόν και η κατάλληλη προετοιμασία για να αντιληφθεί κανείς και να εκτιμήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Συμφωνώ ότι ακόμη και στη Σκωτία μπορεί να προσφερθεί ίσως και σε νεροπότηρο αλλά από την άλλη μεριά όποιος απολαμβάνει whiskey, ακόμη και αν είναι σκωτσέζος, δεν σημαίνει ότι είναι και ρέκτης ...Και ακόμη δεν μιλήσαμε για whiskey...
Μπράβο, αδυνάτισε!προπέρσινη φωτο, τώρα είναι ο διπλός, να τα λέμε αυτά
Να μου επιτρέψετε την παρατήρηση, ότι δε θα έπρεπε να συσχετίζουμε το whiskey ούτε με την μπύρα ούτε με το τσίπουρο. Το whiskey ενίοτε παράγεται και με τι διαδικασία της απόσταξης (συνήθως με άγνωστους τρόπους σε πολεμικά καταφύγια) και αποκτά τα ιδιαίτερα του χαρακτηριστικά με παλαίωση σε βαρέλι από ξύλο που επίσης έχει υποστεί κατεργασία, όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε. Απαιτείται λοιπόν και η κατάλληλη προετοιμασία για να αντιληφθεί κανείς και να εκτιμήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Συμφωνώ ότι ακόμη και στη Σκωτία μπορεί να προσφερθεί ίσως και σε νεροπότηρο αλλά από την άλλη μεριά όποιος απολαμβάνει whiskey, ακόμη και αν είναι σκωτσέζος, δεν σημαίνει ότι είναι και ρέκτης ...
Υπέροχα!Βλου Βλου Παρασκευή σήμερα στο ειπα ?
Μαζί σας!Συμφωνώ σ΄ αυτά!
Ούτε είπα κάτι άλλο.
Αυτοί είναι γιδοποιμένες!
Να μου επιτρέψετε όμως, , θα μου λείψετε όλοι!
Μπλιζ αν πας πάλι στο νικ κ μείνεις στην περιοχή που τρώγατε να σε στείλω σπίτι μου μάνα μου να μείνεις
Μπλιζ αν πας πάλι στο νικ κ μείνεις στην περιοχή που τρώγατε να σε στείλω σπίτι μου μάνα μου να μείνεις
οχι.εκτος αν με καλέσετεθα είστε κι εσείς εκεί?
καλημερα
Πειραιωτάκι και εσύ Έρη;
Τον φιλοξενώ και εγώ, γέννημα θρέμμα πάνω από εκεί που έτρωγαν
Πειραιωτάκι και εσύ Έρη;
Τον φιλοξενώ και εγώ, γέννημα θρέμμα πάνω από εκεί που έτρωγαν