zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ευκολη οχι εισαι ομως ενδιαφερουσα κατηγοριαεγώ δηλαδή είμαι εύκολη κατηγορία ?
ευκολη οχι εισαι ομως ενδιαφερουσα κατηγοριαεγώ δηλαδή είμαι εύκολη κατηγορία ?
Εσείς είστε κατηγορία από μόνη σας.
η αληθεια είναι ότι θελει λεπτους χειρισμούς μια γκομενα με υπογραφη "πουτσα, λουσα και μπλακ τζακ"
εχασα πολλα χρονια απο τη ζωη μου με πουτανες κ ιντερνετ
Δεν νομιζω ότι αξιζει... Τα χαστουκια τα ριχνεις αμα υπαρχει προοπτικη να στρωσει ο άλλος.Σαφώς.
Πρέπει να την αρχίσεις στα χαστούκια με το καλημέρα.
το θέμα δεν είναι αν είμαι στόχος αλλά αν την έχετε βελάκι αχαχαχαχεσυ δεν λογιζεσαι καν ως στοχος
εγώ δηλαδή είμαι εύκολη κατηγορία ?
ωχ. Αυτό ακούστηκε άσχημοΕσείς είστε κατηγορία από μόνη σας.
και όμως δεν ητανωχ. Αυτό ακούστηκε άσχημο
Δεν νομιζω ότι αξιζει... Τα χαστουκια τα ριχνεις αμα υπαρχει προοπτικη να στρωσει ο άλλος.
Σε αντιθετη περιπτωση τζαμπα κοπος
καλά θα το υποστω κι αυτό το πλήγμα από τον άγιο. Αν κ δεν καταλαβαίνωκαι όμως δεν ηταν
Αυτό με τα χαστούκι στο αλιντι που είναι φίλη μου δεν μου αρέσει καθόλου νταξ ? Το αλιντι είναι μουναρελι κ δεν σας θέλει έτσι κι αλλιώς. Άμα πια
Ε μπορεί ν του μιλήκω τα λεω πετυχημένα η άτιμηερι εκτος απο το να κοιτας στα ματια τον αντρα στο μπαρ ποιο αλλο πρασινο φως δινεις για να σε πλησιασει?
Ε μπορεί ν του μιλήκω τα λεω πετυχημένα η άτιμη
Ε μπορεί να είναι δίπλα ρε παιδί μου κ να ανοίξω συζήτηση με κάποια αφορμή λέμε τώρανα πας πρωτη εσυ?
Εγω δεν θα εριχνα και πουτσα και ξυλο στο νικ Αλληντισα...Δηλαδή εσείς για να ρίξετε πουτσα και ξυλο στην κ. Άλληντιζα, θέλετε να υπαρχει και η προϋπόθεση της προοπτικής εξέλιξης σχέσης;
Εσείς είστε κατηγορία από μόνη σας.
Τομα θα στην πεσω μην κάθεσαι δίπλα μου