astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Έπαιξα με τις πιθανότητες.
δεν εχω μιλησει ολοκληρη εβδαμαδα ! γιαυτα που εκανες στην Αθηνα!!! μηπως να το ξανασκεφτεις το ολο θεμα!?
Έπαιξα με τις πιθανότητες.
Που ειναι 2. Η λεφτα θα ζητουσε η φαι. Το φαι το αποκλειουμε λογω αποστασης........ Σιγα τη μαντεψια.Έπαιξα με τις πιθανότητες.
Που ειναι 2. Η λεφτα θα ζητουσε η φαι. Το φαι το αποκλειουμε λογω αποστασης........ Σιγα τη μαντεψια.![]()
Που ειναι 2. Η λεφτα θα ζητουσε η φαι. Το φαι το αποκλειουμε λογω αποστασης........ Σιγα τη μαντεψια.![]()
εχω να πω πολλα
και για σενα
αλλα και για την αλλη την σουπια ! τον Τριβη!
![]()
Μη βιαζεσαι. Τον αλλο μηνα πιθανοτατα να κατεβω μονοημερη στην Αθηνα.εσυ χρωστας!
στον αστατο δεν ταζουν φαγητο και μετα την κανουν!!!! ειναι ζητημα τιμης μετα!!!
Μη βιαζεσαι. Τον αλλο μηνα πιθανοτατα να κατεβω μονοημερη στην Αθηνα.
Μη βιαζεσαι. Τον αλλο μηνα πιθανοτατα να κατεβω μονοημερη στην Αθηνα.
Ακούμε λοιπόν!
Γαμιέται, δεν φτάνει το τρέξιμο έκαναν και μόνα τους τα windows αναβάθμιση στα 10, και ......![]()
Γαμιέται, δεν φτάνει το τρέξιμο έκαναν και μόνα τους τα windows αναβάθμιση στα 10, και ......![]()
δε φοβασαι ραμολι?
Τώρα περιμένω τεχνικό για ρυθμίσεις
Τελείωσε η αναβάθμιση ή ακόμη;
Τώρα περιμένω τεχνικό για ρυθμίσεις![]()
Ο καθαρός ουρανός τι να φοβηθεί;
θα μιλησω για την "ανηψουλα" που ηθελες να επισκεφτεις! για το ποσο λαμογιο εισαι που προσπαθησες να την κανεις απο την ταβερνα με το Π αλλα σκονταψες στο ενα και μοναδικο σκαλοπατι! ....οτιο φωναζες απο το παραθυρο του αυτοκινητου σε οποιο κοριτσοπουλο σου γυαλιζε δινω 30 ευρω δινω ευρω !! νομιζοντας οτι εισαι ακομη στο '62 και ψωνιζες στη τρουμπα!! ......και αλλα πολλα!!! αλλα αν με χαρτζιλικωσεις δεν θα πω τιποτα απο αυτα!![]()
βρε θειο ! θα το δεχομουνα αν ειχες!! στην δικη σου περιπτωση μπορεις να λες !: παρε τις σταφιδες μου!!![]()
αλλα προτιμω μερικα ευρουλακια για το αυχενικο μου !!! οχι για μενα!![]()