το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
δεν ασχολουμαι πια με τα εγκοσμιαPoyli prp na zitisis t diagrafi m
μετα τη χυλοπιτα που μου εριξες ραβομαι να παω μοναχος στη μονη εσφιγμενου στο αγιο ορος
δεν ασχολουμαι πια με τα εγκοσμιαPoyli prp na zitisis t diagrafi m
E oxi k neolea Ta 19kleino tr....megalosaaa :'(
Poyli prp na zitisis t diagrafi m
δεν ασχολουμαι πια με τα εγκοσμια
μετα τη χυλοπιτα που μου εριξες ραβομαι να παω μοναχος στη μονη εσφιγμενου στο αγιο ορος
T mistiko eim
Apla ekana new acc sth arxi i8ela na Kano anafora t palio m profil
Tr sxoliazo kiolas
Em otn brm nai trigirnaoo pantoy..dn asxoloume oli mera me auto pou anaferes
Τι έγινε τωρα μυστικό; θα μας ζαλίσεις με τις συντομογραφίες και τα αγγλικά ; δεν σε θελει πια το πουλι παει πεταξε. Για τον μπλιζ δεν βαζω στοιχημα . Το πουλι ομως το πληγωσες. Τι τριβεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη τωρα;ε;
Otan thelei to agori soy..tote asxolise!!!
Εμ θ γραφω ελληνικα.-,-Τι έγινε τωρα μυστικό; θα μας ζαλίσεις με τις συντομογραφίες και τα αγγλικά ; δεν σε θελει πια το πουλι παει πεταξε. Για τον μπλιζ δεν βαζω στοιχημα . Το πουλι ομως το πληγωσες. Τι τριβεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη τωρα;ε;
Οτν εχεις σχεση ο άλος θελει καθε μερα. Αμα του το λες εσυ πρωτη μετα δν θα κανετε αλλη δουλεια???Σεις δεν το επιθυμείτε;
Περιμένετε από το αγόρι σας την πρώτη κίνηση;
Κάθε πότε θέλει το αγόρι σας;
Οτν εχεις σχεση ο άλος θελει καθε μερα. Αμα του το λες εσυ πρωτη μετα δν θα κανετε αλλη δουλεια???
Σοβαρεψουυ!
Ναι εχω αλλα δν θελω ν τ γραφω εδω μεσα!!Τι εννοείτε να σοβαρευτώ;
Σεις έχετε σχέση;
Πεοτρυγάτε καθημερινά;
Τι εννοείτε να σοβαρευτώ;
Σεις έχετε σχέση;
Πεοτρυγάτε καθημερινά;
Ναι εχω αλλα δν θελω ν τ γραφω εδω μεσα!!
Τεσπα ασε τ ερωτηματολογιαα τρ*_*
Οκ τοτε ρωταα οτι θες εκτοσ απο αυταα!Ε, καλά. Μία παρέα είμεθα. Άλλωστε δεν ερωτώ κάτι πιο προσωπικό για να σας φέρω σε δύσκολη θέση.
Εμένα μόνο τα θηλυκά κουνούπια με πλησιάζουν εκούσια και γι΄ αυτό ρωτώ για να μαθαίνω πως περνά ο υπόλοιπος κόσμος.
Οκ τοτε ρωταα οτι θες εκτοσ απο αυταα!
Ναι εχω αλλα δν θελω ν τ γραφω εδω μεσα!!
Τεσπα ασε τ ερωτηματολογιαα τρ*_*
Εμ σαν τι να μαθεις κ εσυ; στ κοσμοπολιταν εχει συμβουλες απο γυναικες!