Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
γιατι την ειχα σαν μικρου παιδιου...
H ετερη εργαζομενη στο γειτονικο καταστημα, την οποια θεωρω καλυτερη (ειχα ποσταρει φωτο παλιοτερα στο "ματι παντου-ψαχνω να την βρω τωρα) ειχε υπονοησει σε γειτονα κωλογερο οτι με ενα 150αρι θα του κανει παπαδες. Το θεμα ειναι οτι ειναι κολλητες με την γυναικα μου.Εγώ θα της έδινα 80 για να την ξεματιάσω!
H ετερη εργαζομενη στο γειτονικο καταστημα, την οποια θεωρω καλυτερη (ειχα ποσταρει φωτο παλιοτερα στο "ματι παντου-ψαχνω να την βρω τωρα) ειχε υπονοησει σε γειτονα κωλογερο οτι με ενα 150αρι θα του κανει παπαδες. Το θεμα ειναι οτι ειναι κολλητες με την γυναικα μου.
με την ευχη μου
η νυφη ειναι ρε συΕυχαριστώ!
Και την κυρία αυτή για κουμπάρα παρακαλώ!
η νυφη ειναι ρε συ
Ψαχνω να βρω τη φωτο που ειχα αναρτησει σε αλλο νημα. Υπ οψιν οτι κατοικει θεσσαλονικη τους χειμερινους μηνες.Μήπως λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσει το νηματοθέτη του παρόντος;
Ψαχνω να βρω τη φωτο που ειχα αναρτησει σε αλλο νημα. Υπ οψιν οτι κατοικει θεσσαλονικη τους χειμερινους μηνες.
πιστευω θα μου στοιχισει πολυ αυτο :-Επίσης μόλις έφαγε χυλόπιτα το νικ πουλί σε άλλο νήμα.
Προς ανακούφιση του κ. dopamina... Συμβαίνει και σε άλλους ...
πιστευω θα μου στοιχισει πολυ αυτο :-
σιγουρα οταν μπει ο ντοπας θα πουμε τα δικα μαςΚαλώς προβαίνετε σε κατάθεση ψυχής στο νήμα μας. Δυνάμεθα να σας συμβουλεύσουμε.
1. Παρηγοριά θα βρείτε στον κ. dopamina, που είναι ομοιοπαθής.
2. Συμβουλές για το μέλλον μπορείτε να αναζητήσετε από τον Αλέκο τον Δροσερό τον Α΄. Η γοητεία του είναι ακαταμάχητη και θα σας υποδείξει τον ορθό δρόμο.