The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Και να προφασιστώ ότι έχω πιει αντιβίωση και δε μπορώ να πιω εγώ αλκοολ? Γιαυτό προτιμώ τα γκομενάκια που πίνουν ούζα και τσίπουραΌχι ρε σείς. Πάρτε λίγο λευκό ξηρό χύμα, μια σόδα μια κουτλιλιά ζάχαρη, ανακατέψτε τα και βάλτε σε ένα μπουκάλι με περίεργη ετικέττα.
Δεν πρόκειται να πάρει χαμπάρι τίποτα.
Και να προφασιστώ ότι έχω πιει αντιβίωση και δε μπορώ να πιω εγώ αλκοολ? Γιαυτό προτιμώ τα γκομενάκια που πίνουν ούζα και τσίπουρα
όλα τα βλέπεις εσυ
εχω γνωρισει νυχτοβια παλια που βγηκαμε ραντεβου πιναμε και οι δυο ουισκι σκετο και με μεθυσε και πιναμε ακριβως το ιδιο γνωμη σας
Το χω παθει και γω με μπουζουξού σε χωριο όταν ημουν φαντάρος και πιναμε και από το ιδιο μπουκαλι.εχω γνωρισει νυχτοβια παλια που βγηκαμε ραντεβου πιναμε και οι δυο ουισκι σκετο και με μεθυσε και πιναμε ακριβως το ιδιο γνωμη σας
εγω δεν μπορεσα να γαμησω ουτε το ιδιο βραδυ γιατι πιναμε απ το απογευμα ουτε την επομενη το πρωι κομπλιτλι ντισαστερΤο χω παθει και γω με μπουζουξού σε χωριο όταν ημουν φαντάρος και πιναμε και από το ιδιο μπουκαλι.
Τουλάχιστον γαμηκα....... Νομιζω
Ούζα έπινα πάντα μαν, συνήθως για να ξεχάσω ότι δεν είχα γκομενάκιαΓκομενάκια και ούζα, όντως έχεις προχωρήσει Saul
ρετσινα εσυ εισαι λαικο μουνι ?Καλησπέρες