blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
καλημερα
Καλησπέρα, κυρία!
Το νέο άβαταρ είναι εκπληκτικό. Η πρώτη φορά, που συνεπάθησα γαλή!
καλημερα
τ'οση πγιότητα πιά δεν την αντέχω με ..ξεπερνάειΑπό τα ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα...
τ'οση πγιότητα πιά δεν την αντέχω με ..ξεπερνάει
...σας !
και εις ανωτεραΚαλησπέρα, κυρία!
Το νέο άβαταρ είναι εκπληκτικό. Η πρώτη φορά, που συνεπάθησα γαλή!
παιδια εχει γεμισει σαπια μουνια το θρεντ μας γνωμη σας
ειχα ενα φιλο καποτε ητο μαζι με μια κακασχημη γυναικα και εκανε κριτικη σε αλλους. Γελούσαν και οι πετρε. ετσι το επαθες και εσυτ'οση πγιότητα πιά δεν την αντέχω με ..ξεπερνάει
...σας !
θα σου φερω μια γατα μει κουν
Το ιδιο λεει και η γυναικα μου οταν με βλεπει γυμνο. Γιαυτο αλλωστε εχω ονομασει Παναγιωταινα το μοριο μου.Από τα ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα...
Το ιδιο λεει και η γυναικα μου οταν με βλεπει γυμνο. Γιαυτο αλλωστε εχω ονομασει Παναγιωταινα το μοριο μου.
Μη μας τοποθετειτε ολους στο ιδιο τσουβαλι. Εσεις ειστε πορνογεροι. Εγω ειμαι κωλο-γεροςΚοιτάξτε.
Και ημείς δεν είμεθα καλύτεροι. Μία παρέα πορνόγεροι είμεθα. Λέμε πολλά, πράττομεν ουδέν!
Μη μας τοποθετειτε ολους στο ιδιο τσουβαλι. Εσεις ειστε πορνογεροι. Εγω ειμαι κωλο-γερος
θα σου φερω μια γατα μει κουν
Τι μας νοιαζουν εμας τα μουνια; Οι κωλοι ας ειναι φρεσκοι..........Και τα βυζγια, βεβαιως, βεβαιως.παιδια εχει γεμισει σαπια μουνια το θρεντ μας γνωμη σας
Τι μας νοιαζουν εμας τα μουνια; Οι κωλοι ας ειναι φρεσκοι..........Και τα βυζγια, βεβαιως, βεβαιως.
ειχα ενα φιλο καποτε ητο μαζι με μια κακασχημη γυναικα και εκανε κριτικη σε αλλους. Γελούσαν και οι πετρε. ετσι το επαθες και εσυ