blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Σημασια δεν εχει ποσο εισαι αλλα ποσο αισθανεσαι. Εγω ειμαι 84 αλλα αισθανομαι 83
Εγώ είμαι 82 αλλά όλοι λένε ότι δείχνω για 75! ;)
Σημασια δεν εχει ποσο εισαι αλλα ποσο αισθανεσαι. Εγω ειμαι 84 αλλα αισθανομαι 83
Και αν είναι, τι θα κάνετε;
Αφού εμείς, οι παππούληδες, μόνο να κοιτάζουμε μπορούμε...
Ομιλώντας για φαντασία κλπ
Κορυφαία στιγμή της Παρασκευής.
Ο νηματοθέτης εντός του οχήματος του αχαϊρευτου ανεψιού προβαίνουν σε αισχρά σχόλια επί των διερχομένων θηλέων όταν σταματούσαμε στα φανάρια. Ο κ. NICK TRIVE ακολουθούσε επί της μοτοσυκλέτας του. Σε κάποια φάση αλλάζει επίπεδο και όταν βλέπει μία νεαρά να διέρχεται τον δρόμο, την κοστολογεί άμεσα και ουρλιάζει: 80 ευρώ!
Μπορει οι ναυτοπαιδες να δουλευουν το κουπι τους αλλα ο γερο-ναυαρχος δουλευει καλα την προπελα.γλύφουμε και κανένα κοκαλάκι
Μπορει οι ναυτοπαιδες να δουλευουν το κουπι τους αλλα ο γερο-ναυαρχος δουλευει καλα την προπελα.
[flash=200,200]]
Μπορει οι ναυτοπαιδες να δουλευουν το κουπι τους αλλα ο γερο-ναυαρχος δουλευει καλα την προπελα.
[flash=200,200]]
Ομιλώντας για φαντασία κλπ
Κορυφαία στιγμή της Παρασκευής.
Ο νηματοθέτης εντός του οχήματος του αχαϊρευτου ανεψιού προβαίνουν σε αισχρά σχόλια επί των διερχομένων θηλέων όταν σταματούσαμε στα φανάρια. Ο κ. NICK TRIVE ακολουθούσε επί της μοτοσυκλέτας του. Σε κάποια φάση αλλάζει επίπεδο και όταν βλέπει μία νεαρά να διέρχεται τον δρόμο, την κοστολογεί άμεσα και ουρλιάζει: 80 ευρώ!
γεγονος!! μεγαλος αλητης ο Τριβης!!
[move]καλημερα νιατα! [/move]
μικρότερος του τομα
μικρότερος του τομα
Αναπολούμε τς νιάτα μας πατέρα.
θειο ζεις μωρη κουφαλα!!! ?????
αντεξες και την επιστροφη!?
μικρότερος του τομα
Δεν εκανες καλη δουλεια φαινεται. Εχασες την ευκαιρια. Ασε που ο θειος διμαρτυρεται οτι δεν τον πηγες για εντριβες.
θειο ζεις μωρη κουφαλα!!! ?????
αντεξες και την επιστροφη!?
Αφήστε τα σχόλια και δείτε ότι μέχρι και σε κριτική σας έχουν αναφέρει... ο κ. popov...
Σε μεγάλα κέφια (συγγραφικά κι ερωτικά) σε βρίσκω σεβάσμιε Μπλιζ, αλλά το πονηρό και φθονερό ανεψούδι σου, θα σε κοιτάζει ήδη
στραβά που κατασπαταλείς την αναμενόμενη -απ' αυτόν- κληρονομία σε τέτοιες ακολασίες. Φυλάξου...