blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
για μπαλα μιλατε;
για μπαλα μιλατε;
Το πολύ ασβέστιο μέχρι να το συνηθίσουν τους φέρνει διάρροιαεννοείται για κουταβια απλα θα τονισω το θεμα του ασβεστιου στο πετ σοπ
Καλημέρα. Τα αυτάκια μας εμάς άλλα άκουσαν. Κάτι πουρα με διφορούμενο τονισμό, κάτι πιπίνια ...Καλημέρα στο αγαπημένο νήμα της νεολαίας.
Το νεολαία σε αυτάκια...
Καλημέρα. Τα αυτάκια μας εμάς άλλα άκουσαν. Κάτι πουρα με διφορούμενο τονισμό, κάτι πιπίνια ...
ωραιος δεν το ηξερα αυτόΤο πολύ ασβέστιο μέχρι να το συνηθίσουν τους φέρνει διάρροια
1-1
Ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες από το 20'.
ισχυει. Σαν να κρασαρει. ιερογλυφικα όχι αλλα φαινεται κρασαρισμενη η σελιδαΕπίσης αν μπω στο προφιλ οποιουδήποτε και θελήσω να δω τις κριτικές του, τις βγάζει με ιερογλυφικά. Δοκιμάστε και πείτε μου αν συμβαίνει και σ΄ εσάς;
ισχυει. Σαν να κρασαρει. ιερογλυφικα όχι αλλα φαινεται κρασαρισμενη η σελιδα
διαβαζονται σε μενα.. τουλάχιστον στο προφιλ σου που ανοιξαΠάντως τα κείμενα δεν διαβάζονται. Έτσι;
Ισχύει και νομίζω εξαρτάται από το νικ που βλέπειςΕπίσης αν μπω στο προφιλ οποιουδήποτε και θελήσω να δω τις κριτικές του, τις βγάζει με ιερογλυφικά. Δοκιμάστε και πείτε μου αν συμβαίνει και σ΄ εσάς;
στο δικο σου δεν φαινεται καν κρασαρισμενη η σελιδαΙσχύει και νομίζω εξαρτάται από το νικ που βλέπεις
Ισχύει και νομίζω εξαρτάται από το νικ που βλέπεις
και στο δικο σου αλλα ετσι...Όντως. Στο δικό σας διαβάζονται...
εγώ τα βλέπω όλα καλά τώρα
νωρίτερα αργούσε να κάνει ανανεώσεις σελίδας
Οι δικές μου κριτικές πάντως δεν διαβάζονται. Μόλις τις άνοιξα ...
και στο δικο σου αλλα ετσι...