Επισκέπτης
βασικα αλιντισσα εχω την εντυπωση ότι εισαι μια τυπισσα που εβλεπα στο γυμναστηριο
μα οταν λεω crossfit εννοω το ειδος τον ασκησεων που ειναι εντονες κ χωρις διαλειμμα!
Λέξη δεν κατάλαβαΑς πούμε burpees ένα λεπτό, box jumps σε 50άρι ένα λεπτό, wall balls ένα λεπτό με 5άρα, βυθίσεις σε κρίκους ένα λεπτό, έλξεις σε μονόζυγο ένα λεπτό, thrusters ένα λεπτό κοκ;
να χει σπίτι στα Καμίνιαποιες προϋποθέσεις?
Ας πούμε burpees ένα λεπτό, box jumps σε 50άρι ένα λεπτό, wall balls ένα λεπτό με 5άρα, βυθίσεις σε κρίκους ένα λεπτό, έλξεις σε μονόζυγο ένα λεπτό, thrusters ένα λεπτό κοκ;
ξερω που εισαι
ναι ακριβως!ναι ετσι!
Λέξη δεν κατάλαβα
γιατι κανετε περιπλοκες γυμναστικες και δεν γραφεστε απλα ενα κολυμβητηριο?
δε ξερω μαν εγω τα βαριεμαι αυτα μαρεσει το κολυμπι και το moutainΒασικές ασκήσεις είναι Saul απλά πονάνε πολύ λόγω έντασης και πολλών επαναλήψεων
η αλιονα πρεπει να κανε γκεγκελΜονο κεγκελ παιδια μονο κεγκελ
Ο Μεμος καλα ειναι?Δωστου φιλιά :-*βασικα αλιντισσα εχω την εντυπωση ότι εισαι μια τυπισσα που εβλεπα στο γυμναστηριο
δε ξερω μαν εγω τα βαριεμαι αυτα μαρεσει το κολυμπι και το moutain
δε ξερω μαν εγω τα βαριεμαι αυτα μαρεσει το κολυμπι και το moutain
εισαι αυτή που χαιδευει τον κωλο της στον καθρεφτη?Ο Μεμος καλα ειναι?Δωστου φιλιά :-*
εγω τυπε κανω πολυ γυμναστικη στο σπιτι, σε ενα συγκεκριμενιο μυ....απο τις καλυτερες ασκησεις το κολυμπι τυπε.
βεβαια,και η γυμναστικη στο σπιτι δεν ειναι κακη.
ξερεις,push ups κλπ.
το κεγκελ τι ειναι ; Άκουσα την αλλη που το λέγε εχθέςη αλιονα πρεπει να κανε γκεγκελ