το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
σκατα δεν εχεις περασει πουθενα;δεν έχω αγαπημένα μέρη όλα είναι ωραία σε κάποια πέρασα καλά σε άλλα καλύτερα σε άλλα σούπερ κ συνεχίζεται
σκατα δεν εχεις περασει πουθενα;δεν έχω αγαπημένα μέρη όλα είναι ωραία σε κάποια πέρασα καλά σε άλλα καλύτερα σε άλλα σούπερ κ συνεχίζεται
η εισαγγελεας παει μυκονο?δεν έχω αγαπημένα μέρη όλα είναι ωραία σε κάποια πέρασα καλά σε άλλα καλύτερα σε άλλα σούπερ κ συνεχίζεται
τζην κ τι σερτ / υφασματινο με πουκάμισο και παπούτσι αθλητικο η σταρακι η κανονικό αλλά όχι γυαλιστερό όσο πιο απλό. Αυτά μπορώ να περιγράψω αλλιώς πρέπει να σου βάλω φώτο για να καταλάβειςti ntysimo soy aresei ston andra
σκατα,όχι. Νομίζω ότι δεν μου έχει τύχει αυτόσκατα δεν εχεις περασει πουθενα;
όπου υπάρχει πουτσαη εισαγγελεας παει μυκονο?
δεν εχω παει. Αν θες το ψαχνω και σου λεω με πμεγώ θέλω να τσεκάρω τιμές για ένα χωριό πλατύσκαλο -κάπως έτσι δεν θυμάμαι- κοντά στον μέγδοβα (καρδίτσα πλευρά)
είχα περάσει από κει στα γρήγορα και έπαθα πλάκα αλλά δεν το κόβω να είναι και τόσο προσιτό στα φράγκα να μείνεις εκεί
εγω παντου καλα περναω γιατι επιλεγω την παρεα. Μου αρεσουν ομως τα μερη που εχεις επαφη με την φυση..δεν έχω αγαπημένα μέρη όλα είναι ωραία σε κάποια πέρασα καλά σε άλλα καλύτερα σε άλλα σούπερ κ συνεχίζεται
την πειραζει να ειναι κατω απο 10 ποντους?όπου υπάρχει πουτσα
εμενα μου αρεσουν τα μερη που εχεις επαφη με μουνιαεγω παντου καλα περναω γιατι επιλεγω την παρεα. Μου αρεσουν ομως τα μερη που εχεις επαφη με την φυση..
δεν εχω παει. Αν θες το ψαχνω και σου λεω με πμ
Ε όσο κ να το πεις.. Η αλιντι δου αρεκε ? Πως την βλέπεις ? Ο ραοπαο έκανε κίνηση θα στην φάει την μιλφαρατην πειραζει να ειναι κατω απο 10 ποντους?
γουσταρω καθωσπρεπει γκομενες που στην προσωπικη τους ζωη ειναι στραγγαλοπουτσογλυφτρεςόπου υπάρχει πουτσα
ειμαι του κινηματος δεν γαμαω δεν γαμαωεμενα μου αρεσουν τα μερη που εχεις επαφη με μουνια
μην με φωτογραφιζειςγουσταρω καθωσπρεπει γκομενες που στην προσωπικη τους ζωη ειναι στραγγαλοπουτσογλυφτρες
οτι θες πες δεν μου κανει κοπο ;)μπορώ να βρω τηλέφωνα, όμως το ξέρω πως δεν θα με παίρνει
αλλά tnx!!
τα αποτριχωσαδικαεμενα μου αρεσουν τα μερη που εχεις επαφη με μουνια
μωβερι στο μπαρ τι παπουτσια φορας
τυπε στο καραισκακη κυκλοφορουνε χιλιαδες μουνιαεμενα μου αρεσουν τα μερη που εχεις επαφη με μουνια