brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
απο την λιστα λαγκαρντγκομενους που βρισκεις?μπαρακια η ιντερνετ?
απο την λιστα λαγκαρντγκομενους που βρισκεις?μπαρακια η ιντερνετ?
Για πήδημα εντάξει όποιος μου αρέσει ενδίδω.Για σχέση τα κάνω σκατα δεν ξερωγκομενους που βρισκεις?μπαρακια η ιντερνετ?
Για πήδημα εντάξει όποιος μου αρέσει ενδίδω.Για σχέση τα κάνω σκατα δεν ξερω
Νομίζω πως όχι
η αλιντισσα πρεπει να είναι μουναρα...αξιζει μια προσπαθεια..Πω ρε ραοπαοκ έρχομαι φεύγω εσύ μη δεις γκομενακι αμέσως να γαμησεις
πολλές αξίζει είναι θεαραη αλιντισσα πρεπει να είναι μουναρα...αξιζει μια προσπαθεια..
ετσι ακριβως...γκομενα που κοιταει κατευθείαν στην τσεπη, πρεπει να είναι μουναραπολλές αξίζει είναι θεαρα
ετσι ακριβως...γκομενα που κοιταει κατευθείαν στην τσεπη, πρεπει να είναι μουναρα
με θεωρεις ρηχο ως ατομο? :-Πω ρε ραοπαοκ έρχομαι φεύγω εσύ μη δεις γκομενακι αμέσως να γαμησεις
Ολος ο κοσμος του ανδρα βρισκεται αναμεσα στα ποδια της γυναικας. Ολος ο κοσμος της γυναικας μεσα στο πορτοφολι του ανδρα.ετσι ακριβως...γκομενα που κοιταει κατευθείαν στην τσεπη, πρεπει να είναι μουναρα
μια χαρά είσαι.με θεωρεις ρηχο ως ατομο? :-
ειμεθα ανοιχτοί σε προκλήσειςΠάντως η αλίντισσα έχει δυναμική, λίγο να παίξει στο νήμα, σκούρα τα πράγματα.
γουδ μορνιγκ κωλο-γεροςΟλος ο κοσμος του ανδρα βρισκεται αναμεσα στα ποδια της γυναικας. Ολος ο κοσμος της γυναικας μεσα στο πορτοφολι του ανδρα.
Κωλο-γερος
(Εγραψα παλι ο πουστης (με τη καλη εννοια το πουστης).)
Καλησπερα παιδακια.
δεν με πολυπας...νομιζω ότι στράβωσες από τοτε που τα εριξα στην δεσποσυνη μαριαννα....μια χαρά είσαι.
Ντομπρι βετσε γκασπαζα.γουδ μορνιγκ κωλο-γερος
κωλογερος ζντραστβουιΝτομπρι βετσε γκασπαζα.