erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ειναι που δεν με έχετε δει. Αν με δείτε θα τα βγάλετε αχαχαχαχΕμείς από την άλλη θα σφαχτούμε για πάρτη σου, δεν έχουμε μάτια για καμία άλλη.
Έρη
ειναι που δεν με έχετε δει. Αν με δείτε θα τα βγάλετε αχαχαχαχΕμείς από την άλλη θα σφαχτούμε για πάρτη σου, δεν έχουμε μάτια για καμία άλλη.
Έρη
Πρωτη φορα γεματο γκομενακια το μαγαζιΚαλώς το παιδί. Σαούλ να σου γνωρίσω τα κορίτσια. Κορίτσια ο Σαούλ. Σαούλ η Αλιντισσα είναι μιλφ. Νομίζω ότι είναι ο τύπος σου.
γεια σου αλιντι μαςΕφυγα.Θα επανελθωωωω :-* :-* :-* :-* :-*
Μαν εχω χασει τις ελπιδες μου μεχρι να μου κανει κονε η δικηγορος θα εχει βγει στη συνταξη και η δικαστινα θα εχει αποσυρθειΣαούλ τώρα θυμήθηκε να σε κάνει προξενιό η Έρη με ξένα κόλλυβα.
Δε βριζομαι με μιλφ ειναι αντιδεοντολογικοΗello saul .Ελπίζω να μην έχουυμε βριστεί ε?
α ναι δίπλα στα τρίγωνα Αχαχαχαχ νομίζω ότι επηρεαστηκες από το γλυκουλιΑς τα ψόφια, εγώ σε είδα μάτια μου
Και εγω στην ιδια κατηγωρια ειμαι αδερφε...εννοω σε αυτη που δε με θελει καμιαΚοιτα περαση που εχουμε οι μικροτσουτσουνοι παπουληδες. Και εγω μιλφολαγνος ειμαι αλλα δεν με θελει καμμια μιλφ. Σε οποια κωλογρια τη πεφτω μου λεει οτι γουσταρει πιτσιρικαδες.
ειμεθα μουλτιτασκινγκΚοιτα περαση που εχουμε οι μικροτσουτσουνοι παπουληδες. Και εγω μιλφολαγνος ειμαι αλλα δεν με θελει καμμια μιλφ. Σε οποια κωλογρια τη πεφτω μου λεει οτι γουσταρει πιτσιρικαδες.
Ολο γκρίνια είσαι πρώτο εσένα σκέφτομαι για την αλιντι κ δεν είπες ένα σπασιμπα εριΜαν εχω χασει τις ελπιδες μου μεχρι να μου κανει κονε η δικηγορος θα εχει βγει στη συνταξη και η δικαστινα θα εχει αποσυρθει
και τι θα πεις ?επειδή είμαι ηλιθιος δώσε μου αποζημίωση που τα έκανα σαλάτα ?εριναλ ειπα στην foititria για τις φιλες σου και με χορισε. Θα μου τις γνωρισεις η θα το παω για αποζημειωση??
Και τις συνεπειες οταν με δει στο φως της μερας και συνειδηποτοιησει ποιον της εκανες κονε τις σκεφτικες?Ολο γκρίνια είσαι πρώτο εσένα σκέφτομαι για την αλιντι κ δεν είπες ένα σπασιμπα ερι
οχι θα πω οτι λογω του ισχυρου moral code που με διακατεχει αναγκαστιακ να χορισω το γκομενακι για να μπορεσω να ζησω τη ζωη μου με τις μιλφαρεςκαι τι θα πεις ?επειδή είμαι ηλιθιος δώσε μου αποζημίωση που τα έκανα σαλάτα ?
Αν εισαι κατω απο 40 ελα εδω που ειμαι εγω να ξεσκιστεις στα μιλφ. Να σου μαθει και η Ερι να λες κανενα ντομπρι βετσε κρασιβαγια να κανεις χρυσες δουλειες.Και εγω στην ιδια κατηγωρια ειμαι αδερφε...εννοω σε αυτη που δε με θελει καμια
Αν εισαι κατω απο 10 σε ποντους κανεις τιποτα?Αν εισαι κατω απο 40 ελα εδω που ειμαι εγω να ξεσκιστεις στα μιλφ. Να σου μαθει και η Ερι να λες κανενα ντομπρι βετσε κρασιβαγια να κανεις χρυσες δουλειες.