erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ποποφ νταβαριτς κακ ντιλα ;αυτός σκοπέύει να μας θάψει, πρώτα, όλους, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι θα κληρονομήσει τα πάντα...
ποποφ νταβαριτς κακ ντιλα ;αυτός σκοπέύει να μας θάψει, πρώτα, όλους, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι θα κληρονομήσει τα πάντα...
To είδαμε το τεραστιο background του δωματίου σου όταν ανέβασες τις φωτό τις προάλλες
Εκτός αν βγήκες φωτό στο δωμάτιο του μπάτλερ.
Επίσης τι μεγαλομανία είναι αυτή;
Τις προάλλες είπες για το μισθό σου:"Άσε,δε θες να ξέρεις"
Τώρα λες για μεγάλα δωμάτια όσο το σπίτι μας.
Η διάγνωση του ιατρικού team του bou είναι:
[move]
ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΠΙΝΟΚΙΟ JUMBO SIZE,ΜΕ ΑΥΤΟΑΝΑΦΟΡΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΣΗ ΣΤΟ ΦΙΔΕΜΠΟΡΙΟ[/move]
...πρέπει να ..ήταν πολλά τα φταλέ και σίγουρο οτι στα κεράσανε αυτά που έφαγες και πήρες και για το σπίτιΈρη έπαθα μεγάλη ζημιά στον Τερκενλή, πέρα από την σοκολατόπιτα, σαβούριασα και ένα σκασμό macaron, μου έκανε εντύπωση που συχνάζεις εκεί και κρατιέσαι στυλάκι.
καλημερα
πενταγιω πε τι δουλεια κανεις να τελειωνει η φαση εδω εβγαλες χερια ποδια κτλ
εισαι υπαλληλος σε ιχθυοτροφειο...eri τι δουλεια κανω εγω ?
μου εχει γαμησει την τσεπη ο ανθρωπας......πρέπει να ..ήταν πολλά τα φταλέ και σίγουρο οτι στα κεράσανε αυτά που έφαγες και πήρες και για το σπίτι
ντοπα εγω τι δουλεια κανω?eri τι δουλεια κανω εγω ?
ποποφ νταβαριτς κακ ντιλα ;
πλήν του ατακαδόρου στο μπούντοπα εγω τι δουλεια κανω?
αυτο ειναι λειτουργημαπλήν του ατακαδόρου στο μπού
βσιο ναρμανλα..κακ ραντοστ!. για ντουμαγιου, ου μινια πλοχιε ναστροενιε νταραγκοι ποποφ.βσιό ναρμάλνο νταραγκάια ερι..
καλημερα
πενταγιω πε τι δουλεια κανεις να τελειωνει η φαση εδω εβγαλες χερια ποδια κτλ
σημερα θα ειμαι στις 11 στο χοτελ ναυαγιο για τα γουστα σας μονο εχεμυθεια καθαριοτητα ισο 9001
http://[URL unfurl="true"]www.adelma.gr/catalog/images/rolo-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
στιςς 11 δε θα μπορεσωωω :tooth:
Συγνώμη αν ''παρεμβαίνω'' στη συνομιλία !!
Μπορεί να πόζαρε στη συγκεκριμένη διαφήμιση !!!