astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
λες αυτός ο κωλόγερος να είναι κωλόμπας και να καλοπιάνει το πιτσιρίκι με πονηρές προθέσεις;
ποποφ ?!
πλησιαζει η ωρα για το μεσημεριανο μου! το νου σου!
λες αυτός ο κωλόγερος να είναι κωλόμπας και να καλοπιάνει το πιτσιρίκι με πονηρές προθέσεις;
προσεχε τα βηματα σου !! τις επομενες μερες!! ξερω σε ποιο γαλακτοπωλειο συχναζεις!!!
Κόπιασε όποτε θέλεις, θα σε περιμένουμε με τα ταψιά ανά χείρας.
Κόπιασε όποτε θέλεις, θα σε περιμένουμε με τα ταψιά ανά χείρας.
Να πάρετε το παρακάτω για δώρο για την κα. Έριναλ!
http://[URL unfurl="true"]www.sothebys.com/content/dam/stb/lots/GE1/GE1501/295GE1501_7BW8W.jpg.webrend.256.256.png[/img[/URL]]
[/quote]θα της παρω ενα βιολογικο ρολοι που να πηγαινει πισω :2funny:
ποποφ ?!
πλησιαζει η ωρα για το μεσημεριανο μου! το νου σου!
Ο κ. κωλόγερος είναι fine old chap!
Όσο για το πιτσιρίκι ... ... έχει φαγωθεί να με κληρονομήσει ... όχι ότι είναι και πιτσιρίκι ...
fine ξε-fine, τα σουβλάκια είναι ύποπτα...
το ανεψούδι φαίνεται πονηρό, θέλει να γίνει βεζύρης στη θέση του βεζύρη. He is no good, at all...
Παμπόνηρο το αχαϊρευτο!
Εδώ θα φάει κι εμένα, είπε, εσένα θ' αφήσει; Θα μας ξεπαστρέψει όλους εδώ μέσα και θα στήσει δικό του
τσιφλίκι. Είδες τι κόκκινη φάτσα έχει; Αιμοδιψής παιδί μου, απ' τα γενοφάσκια. Με κονσερβοκούτι θα μας αποτελειώσει...
Αν υπαρχει ντουζιερα κοντα, κανε πρωτα ενα ντουζ. Σαν προψυξη (οπως λεμε προθερμανση). Αν το αντεξεις μπορεις να μπεις. Εννοειται οτι δεν αφηνουμε να μας ζεστανει ο ηλιος γιατι τοτε δημιουργουμε μεγαλυτερη διαφορα θερμοκρασιας.Σημερα λεω να τολμισω μπανιο στη θαλασσα.
Γνωμη σας :S