Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μπορούν να ελπίζουν και οι συμφορουμίτες του αξιότιμου κ. Μπλιζ για την ίδια τιμητική μεταχείριση;

Όχι βέβαια!  :2funny:
Ο Αλέκος ο Δροσερός ο Α΄ ο Φοφίκος έχει προνομιακή μεταχείριση.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εκτός εάν κάποιος από εσάς δημοσιεύσει κάτι σαν το παρακάτω:

Ο Αλέκος από μικρός κατάλαβε ότι για να τον πλησιάσουν οι γυναίκες, έπρεπε να τις προσφέρει το κάτι τις παραπάνω ...
Και ημουν και ερωτευμενος με μια συμμαθητρια μου και της πηγαινα καθε πρωι στο θρανιο της μια μικρη σοκολατα και καραμελες βουτυρου. Εκεινη ελεγε ευχαριστω και στο μουνι της.
Λαθος επικοινωνιακη πολιτικη μαλλον.

Στη συνέχεια κάποιος του μίλησε για δραστικότερα μέσα προσέγγισης ...
Ακου λεει, πιπες στο σχολειο για 3 ευρω...
Σε τι σκατα σχολειο πηγα εγω ρε πουστη μου?
Λαθος εποχη γεννηθηκα...

Άρχισε λοιπόν να εφαρμόζει το μάθημα που είχε πάρει ...
Οταν βγαινεις εξω με μια κοπελα, εννοειται οτι δεν την αφηνεις να πληρωσει τιποτα.
Αυτοι οι μοντερνισμοι ειναι του κωλου.
Και την πορτα θα της ανοιξεις, και μπροστα σου θα την αφησεις να περπατησει, και την καρεκλα θα της τραβηξεις να καθισει, και φυσικα θα τα πληρωσεις ολα εσυ.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

Η ζωή όμως τον προσγείωσε απότομα. Σύντομα κατάλαβε ότι θα έπρεπε να πληρώνει τα διπλάσια από τους άλλους για να πείσει μία εργαζόμενη να τον πλησιάσει ...
Παιδια ακουστε πως εγινε με μενα. Εγω ειδα την κοπελα σε φωτογραφιες σε ενα αλλο σάιτ, και μπηκα στη διαδικασια να επικοινωνησω μαζι της. Υπηρξε ήδη μια ανταλλαγή μέιλ. Κατόπιν μπηκα εδώ, και ειδα πανω από 1.000 δημοσιεύσεις γι αυτην και τρελλαθηκα. Και βλεπω οτι και η ίδια μπαίνει εδω, και ίσως με αναγνωρίσει απο το νικ αλλα δεν πειραζει. Γιατι λυσσατε ετσι βρε παιδια? Προσωπικα θελω να σας καταθεσω οτι εχω παθει πλακα μαζι της βλεποντας τις φωτο και δηλωνω ευθεως ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ που θα την δει οπωσδήποτε με καθε κοστος. Μάλιστα θα της προτείνω τα διπλά χρήματα και μάλιστα προκαταβολικά για να δεχθεί να έρθει στον χώρο μου και μάλιστα με το ελεύθερο να φύγει αν δεν της αρεσω. Αν Τζουλι διαβαζεις και καταλαβες ποιος ειμαι, φιλακια πολλα. Αντε λεβεντες, βριστε με!!!!

Μάταια όμως. Κανένα αποτέλεσμα. Άρχισε να προβληματίζεται και να μοιράζεται τους προβληματισμούς του αυτούς ...
Μου το εξηγεις λιγάκι αυτό? Πώς εχεις καταληξει δηλαδή στο συμπερασμα ότι μονο μια απελπισμενη θα με εβρισκε ελκυστικο?

Άρχισε να ψάχνει πιο προχω καταστάσεις ...
Αναζητω στουντιο που να δεχεται να μπω στο δωματιο μαζι με κοπελα.
Εννοειται να συμμετεχει και εκεινη.
Αν υπαρχει σχετικο θρεντ, ας συγχωνευθει. Δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο.

Και πάλι μάταια. Κανένα θηλυκό σε απόσταση βολής ...
Και τότε τον γνώρισε. Ο Μπάρμπι. Εγχειρισμένος τρανσέξουαλ. Πλαστικό στήθος και αιδοίο. Πρόσωπο που θυμίζει Αμερικανό πεζοναύτη. Ο Αλέκος όμως βρήκε αυτό που ήθελε ...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=592148;image[/img[/URL]]

Άρχισε να επικοινωνεί μαζί του ...
[QUOTE="alex71, post: 5967238"]
Γεια σου Μπαρμπι... :)
[/quote]

Τον ποθεί ...
[QUOTE="alex71, post: 5892464"]
Κανενα νέο βιντεακι στο youtube?
[/quote]

Του αρέσουν οι επιλογές του Μπάρμπι ...
[QUOTE="alex71, post: 5899508"]
Ωραια επιλογή τραγουδιου, ατμοσφαιρική.
[/quote]

Τον ζηλεύει ...
[QUOTE="alex71, post: 5901220"]
Μπιλάκο τι εγινε ρε? Σου αφιερωνει η Μπαρμπι βιντεακια???
Ζηλευω, θελω κι εγω αφιερωση στο youtube. ;D
[/quote]

Και όπως πολλοί ερωτευμένοι, τον προσφωνεί με υποκοριστικό ...
[QUOTE="alex71, post: 5979978"]
Γεια σου μπαρμπουνιιιιιιιιιιιιιιιι
[/quote]

Ο Μπάρμπι [ επαγγελματίας ων ] δήθεν ανταποκρίνεται ...
[QUOTE="sexy barbie, post: 5911449"]
ALEX :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

[MEDIA=youtube]BxTuAK4qlYI[/MEDIA]
[/quote]

Ο Αλέκος όμως έχει πάρει τον δρόμο του ...
Τον αγαπά!!!
[QUOTE="alex71, post: 5909093"]
:(
[/quote]

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
[quote author=NICK TRIVElink=topic=219698.msg6962323#msg6962323 date=1462857356]
καλημέρα ζιγκ
[/quote] :hi:
Μην κολλάς σε αυτά, να περνάς καλά. Από τσίπουρα πως τα πας;
απο τσιπουρα και μασες ειναι σουπερ. Δεν αντεχω τα Θέματα καθαριοτητας μονο με τα αλλα δεν εχω προβλημα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αν καταλαβα καλα ο αλεξ τοσο καιρο δεν μιλαγε ατον άγιο αλλα μιλαγε στον μπλιζ :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αν καταλαβα καλα ο αλεξ τοσο καιρο δεν μιλαγε ατον άγιο αλλα μιλαγε στον μπλιζ :think:

Όχι ακριβώς. Εσχάτως δεν ομιλεί στον Άγιο.
Κατά τα λοιπά σας διορθώνω και σας λέγω ότι ο νηματοθέτης δεν ομιλεί στον Αλέκο και του έχει δηλώσει, παντοιοτρόπως, ότι είναι ανεπιθύμητος [  :vomit: ] στο παρόν νήμα. Τόσο αυτός όσο και το δύστυχο [  :vomit: ], που σέρνεται από πίσω του  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όχι ακριβώς. Εσχάτως δεν ομιλεί στον Άγιο.
Κατά τα λοιπά σας διορθώνω και σας λέγω ότι ο νηματοθέτης δεν ομιλεί στον Αλέκο και του έχει δηλώσει, παντοιοτρόπως, ότι είναι ανεπιθύμητος [  :vomit: ] στο παρόν νήμα. Τόσο αυτός όσο και το δύστυχο [  :vomit: ], που σέρνεται από πίσω του  :)
γιατι στο ποστ που παρεθεσες λεει οτι θα σε βαλει στην κατηγορια αγιου; τα εχω δει αυτα γι αυτο μου εκανε εντυπωση

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
γιατι στο ποστ που παρεθεσες λεει οτι θα σε βαλει στην κατηγορια αγιου; τα εχω δει αυτα γι αυτο μου εκανε εντυπωση

Στον κ. Ektor Lopez αναφέρεται και τον απειλεί ότι θα τον κατατάξει στην ίδια κατηγορία.
Αλλά αρκετά ομιλήσαμε για το σκουπίδι του σάϊτ. Ας τον αναλάβουν οι γύφτοι που ψάχνουν στις χωματερές.  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σημερα λεω να τολμισω μπανιο στη θαλασσα.
Γνωμη σας :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σημερα λεω να τολμισω μπανιο στη θαλασσα.
Γνωμη σας :S

Η θάλασσα στην περιοχή που είσθε, είναι συνήθως πολύ κρύα. Αν δεν είσθε εξοικειωμένος με την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, θα σας συνιστούσα να το αποφύγετε.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η θάλασσα στην περιοχή που είσθε, είναι συνήθως πολύ κρύα. Αν δεν είσθε εξοικειωμένος με την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, θα σας συνιστούσα να το αποφύγετε.
καλα το πολυ να βρεξω τα ποδια και να πιω 1λιτρο τσιπουρο να ισιωσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom