NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
καλημέρα ζιγκ
Μπορούν να ελπίζουν και οι συμφορουμίτες του αξιότιμου κ. Μπλιζ για την ίδια τιμητική μεταχείριση;
Μην κολλάς σε αυτά, να περνάς καλά. Από τσίπουρα πως τα πας;Καλα μια χαρουλα
Εχω ενα θεμα με το ξενοδοχείο αλλα θα φυγω σήμερα
Και ημουν και ερωτευμενος με μια συμμαθητρια μου και της πηγαινα καθε πρωι στο θρανιο της μια μικρη σοκολατα και καραμελες βουτυρου. Εκεινη ελεγε ευχαριστω και στο μουνι της.
Λαθος επικοινωνιακη πολιτικη μαλλον.
Ακου λεει, πιπες στο σχολειο για 3 ευρω...
Σε τι σκατα σχολειο πηγα εγω ρε πουστη μου?
Λαθος εποχη γεννηθηκα...
Οταν βγαινεις εξω με μια κοπελα, εννοειται οτι δεν την αφηνεις να πληρωσει τιποτα.
Αυτοι οι μοντερνισμοι ειναι του κωλου.
Και την πορτα θα της ανοιξεις, και μπροστα σου θα την αφησεις να περπατησει, και την καρεκλα θα της τραβηξεις να καθισει, και φυσικα θα τα πληρωσεις ολα εσυ.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Παιδια ακουστε πως εγινε με μενα. Εγω ειδα την κοπελα σε φωτογραφιες σε ενα αλλο σάιτ, και μπηκα στη διαδικασια να επικοινωνησω μαζι της. Υπηρξε ήδη μια ανταλλαγή μέιλ. Κατόπιν μπηκα εδώ, και ειδα πανω από 1.000 δημοσιεύσεις γι αυτην και τρελλαθηκα. Και βλεπω οτι και η ίδια μπαίνει εδω, και ίσως με αναγνωρίσει απο το νικ αλλα δεν πειραζει. Γιατι λυσσατε ετσι βρε παιδια? Προσωπικα θελω να σας καταθεσω οτι εχω παθει πλακα μαζι της βλεποντας τις φωτο και δηλωνω ευθεως ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ που θα την δει οπωσδήποτε με καθε κοστος. Μάλιστα θα της προτείνω τα διπλά χρήματα και μάλιστα προκαταβολικά για να δεχθεί να έρθει στον χώρο μου και μάλιστα με το ελεύθερο να φύγει αν δεν της αρεσω. Αν Τζουλι διαβαζεις και καταλαβες ποιος ειμαι, φιλακια πολλα. Αντε λεβεντες, βριστε με!!!!
Μου το εξηγεις λιγάκι αυτό? Πώς εχεις καταληξει δηλαδή στο συμπερασμα ότι μονο μια απελπισμενη θα με εβρισκε ελκυστικο?
Αναζητω στουντιο που να δεχεται να μπω στο δωματιο μαζι με κοπελα.
Εννοειται να συμμετεχει και εκεινη.
Αν υπαρχει σχετικο θρεντ, ας συγχωνευθει. Δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο.
απο τσιπουρα και μασες ειναι σουπερ. Δεν αντεχω τα Θέματα καθαριοτητας μονο με τα αλλα δεν εχω προβλημαΜην κολλάς σε αυτά, να περνάς καλά. Από τσίπουρα πως τα πας;
Δεν εννοούσα αυτό αλλά άσε καλύτερα ...Όχι βέβαια!
Ο Αλέκος ο Δροσερός ο Α΄ ο Φοφίκος έχει προνομιακή μεταχείριση.
Δεν εννοούσα αυτό αλλά άσε καλύτερα ...
Αν καταλαβα καλα ο αλεξ τοσο καιρο δεν μιλαγε ατον άγιο αλλα μιλαγε στον μπλιζ
γιατι στο ποστ που παρεθεσες λεει οτι θα σε βαλει στην κατηγορια αγιου; τα εχω δει αυτα γι αυτο μου εκανε εντυπωσηΌχι ακριβώς. Εσχάτως δεν ομιλεί στον Άγιο.
Κατά τα λοιπά σας διορθώνω και σας λέγω ότι ο νηματοθέτης δεν ομιλεί στον Αλέκο και του έχει δηλώσει, παντοιοτρόπως, ότι είναι ανεπιθύμητος [ ] στο παρόν νήμα. Τόσο αυτός όσο και το δύστυχο [ ], που σέρνεται από πίσω του
γιατι στο ποστ που παρεθεσες λεει οτι θα σε βαλει στην κατηγορια αγιου; τα εχω δει αυτα γι αυτο μου εκανε εντυπωση
ευκολα.καλημερα,καλη ξεκουραση μποιΣημερα λεω να τολμισω μπανιο στη θαλασσα.
Γνωμη σας :S
Θερμοφόρα για το τρίδυμο ...Σημερα λεω να τολμισω μπανιο στη θαλασσα.
ευχαριστω αδερφεευκολα.καλημερα,καλη ξεκουραση μποι
λες να τα ψαχνω;Θερμοφόρα για το τρίδυμο ...
Σημερα λεω να τολμισω μπανιο στη θαλασσα.
ευκολα.καλημερα,καλη ξεκουραση μποι
καλα το πολυ να βρεξω τα ποδια και να πιω 1λιτρο τσιπουρο να ισιωσωΗ θάλασσα στην περιοχή που είσθε, είναι συνήθως πολύ κρύα. Αν δεν είσθε εξοικειωμένος με την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, θα σας συνιστούσα να το αποφύγετε.
Καλημέρα!!!