κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.071
- Πόντοι
- 19.795
Και ευτυχως δεν χρειαζονται και αυτες μεγαλο πουλι για να ικανοποιηθουν.Ακομα και αυτες μικροκαμωμενες ειναι, δεν χρειαζεται και πολυ μεγαλη επιφανεια
Και ευτυχως δεν χρειαζονται και αυτες μεγαλο πουλι για να ικανοποιηθουν.Ακομα και αυτες μικροκαμωμενες ειναι, δεν χρειαζεται και πολυ μεγαλη επιφανεια
ξεπουλησαεμεινε κανενα κατσικακι γλου!?
να χαιρετισω τον αγιο παιδια και επισης να ξεχε τον ραοπαο που παει να μου χαλασει την σΚεση στο σαη
μου την επεσε στα παγκακια που με ξεμοναχιασε δηθεν να κουβεντιασουμε και μετα ελεγε στον βασιλοφρονα οτι μολις μου ειπε πηγα και φορουσα και προστυχα ρουχα γιατι ειμαι παλιοθύληκοΤι έκανε δηλαδή;
μου την επεσε στα παγκακια που με ξεμοναχιασε δηθεν να κουβεντιασουμε και μετα ελεγε στον βασιλοφρονα οτι μολις μου ειπε πηγα και φορουσα και προστυχα ρουχα γιατι ειμαι παλιοθύληκο
να χαιρετισω τον αγιο παιδια και επισης να ξεχε τον ραοπαο που παει να μου χαλασει την σΚεση στο σαη
μπουρδες . αυτος ειναι αλήτης οτι και να ηταν αλητης θα ητοΔικηγόρος...
Αναμένατε κάτι καλύτερο;
Τι κανεις Αγιε μας
μπουρδες . αυτος ειναι αλήτης οτι και να ηταν αλητης θα ητο
Τι κανεις Αγιε μας
η μονη και πραγματικη αληθεια δηλαδη....αν δεν επαιζε ο ολυμπιακος χθες και ειχα λιγο παραπανω χρονο, μεχρι και θα σε πηδουσα στο παγκακι...ωραια κουρια και του λογου σου :Sελεγε στον βασιλοφρονα οτι μολις μου ειπε πηγα και φορουσα και προστυχα ρουχα γιατι ειμαι παλιοθύληκο
Τι κανεις Αγιε μας
Ευγενής συνεισφορά από το νήμα των παππούληδων!