blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
καλημερα σας
Καλη[size=20pt]σπ[/size]έρα, κυρία!
καλημερα σας
σκασιλα μου. για μενα ειναι πρωιΔεν ειναι και ο νηματοθετης εδω. Να σας υπενθυμησει οτι μετα τις 12 λεμε καλησπερα
Καλη εβδομαδα κυρια.
ναι .. οπως τα εμαθεςΕρη εμαθα οτι περασες τις αγιες μερες μαζι με τους προσφυγες σε καταυλισμο στην ΜΥΚΟΝΟ!!!!
Καλως επιστρεψατε κυριε Αστατε. Δυστυχως οσο ημουν Αθηνα δεν ειχα την ευκαιρια να σας παω για σουβλακια στο καλυτερο σουβλατζιδικο της πολης (θα σας κερναγα κιολας 3-4 τα υπολοιπα θα τα πληρωνατε εσεις) και εσεις να με πηγαινατε για θεραπεια αυχενικου( οπου θα πληρωνε ο καθενας τη θεραπεια του).
Καλως επιστρεψατε κυριε Αστατε. Δυστυχως οσο ημουν Αθηνα δεν ειχα την ευκαιρια να σας παω για σουβλακια στο καλυτερο σουβλατζιδικο της πολης (θα σας κερναγα κιολας 3-4 τα υπολοιπα θα τα πληρωνατε εσεις) και εσεις να με πηγαινατε για θεραπεια αυχενικου( οπου θα πληρωνε ο καθενας τη θεραπεια του).
[move][size=40pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!!![/size][/move]
ρε θειο ! μαλακια ψηφοφορια!!! εκτος απ οτον Νικ! ποιος αλλος εδω μεσα εχει 8ποντο μαντζαφλαρι!? το εκαψες τελειως!?
εγω τι να ψηφισω ρε ; δεν ψηφιζω τιποτα αμα πια
Όλοι [ στην καλύτερη περίπτωση ] πλην του κ. NICK TRIVE, που είναι ο πύργος του Άϊφελ!
εγω τι να ψηφισω ρε ; δεν ψηφιζω τιποτα αμα πια
αγαπη και πουτσα μονοεσυ αγαπη μονο!!
η ευγενεια σας με σκλαβωνει! αν και ξενος προς εμενα! οχι σαν κατι αλλους που ειναι και θειοι!
αν επιμενετε ομως μπορουμε να το κανονισουμε! εξαλλου εχει εκφραση την ιδια επιθυμια - να με κερασει - και ο Τριβης, οποτε 3-4 τα δικα σας και 3-4 ο Τριβης κατι γινεται!!!
έχω σφάξει γάτα, αν βγάλει και πέντε, όλα δικά σου