Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Αν κόψεις και τα πουτανάκια λίγο καιρό ίσως αλλάξεις γνώμη.αν μου βαζες τώρα δίπλα δίπλα ένα πουτανάκι και ένα τσιγάρο, το 2ο θα διάλεγα
Αν κόψεις και τα πουτανάκια λίγο καιρό ίσως αλλάξεις γνώμη.αν μου βαζες τώρα δίπλα δίπλα ένα πουτανάκι και ένα τσιγάρο, το 2ο θα διάλεγα
Δικαιολογία από σπόντα! Δεν το ´χα σκεφτεί!Κ εγω αλλα μετα πρεπει να κοψω και τον Καρρα... Και ο Καρρας δεν κόβεται
Μην τον ακους. Σε ντημενο πουτανακι αναφέρεταιΑν κόψεις και τα πουτανάκια λίγο καιρό ίσως αλλάξεις γνώμη.
Αυτές είναι αποφασεις ζωης. Πρεπει να τα σκεφτσαι όλαΔικαιολογία από σπόντα! Δεν το ´χα σκεφτεί!
Σωστός!Αυτές είναι αποφασεις ζωης. Πρεπει να τα σκεφτσαι όλα
Κ εγω αλλα μετα πρεπει να κοψω και τον Καρρα... Και ο Καρρας δεν κόβεται
Αν κόψεις και τα πουτανάκια λίγο καιρό ίσως αλλάξεις γνώμη.
Όλα μαζί. Πολύ ζορίζεσαι φίλε!2 μήνες απέχω πλάκα πλάκα
Όλα μαζί. Πολύ ζορίζεσαι φίλε!
λέω σήμερα να κυλήσω πάλι, ή θα καπνίσω ή θα γαμήσω
γνώμη σας
να γαμησεις και να κανεις μετα ένα τσιγαρο καπακι.λέω σήμερα να κυλήσω πάλι, ή θα καπνίσω ή θα γαμήσω
γνώμη σας
Τσιγάρο never again! Για το άλλο ρίξε και καμμιά καλή ιδέα.λέω σήμερα να κυλήσω πάλι, ή θα καπνίσω ή θα γαμήσω
γνώμη σας
το εχεις κοψει η δεν καπνιζες ποτε;Τσιγάρο never again! Για το άλλο ρίξε και καμμιά καλή ιδέα.
Τσιγάρο never again! Για το άλλο ρίξε και καμμιά καλή ιδέα.
Κομμένο πολύ καιρό τώρατο εχεις κοψει η δεν καπνιζες ποτε;
Για την καινούργια έχεις γνώμη; Φοβάμαι πως είμαστε off topic ...το καλύτερο αυτή τη στιγμή, Sonya glamour ;)
Για δωσε καμια συμβουλη. Πως απεβαλες την συνηθεια να παινεις το πακετο; Ποσο καιρο σου πηρε;Κομμένο πολύ καιρό τώρα
Πολύ πιο απλό για μένα. Θα σου στείλω pm αργότερα.Για δωσε καμια συμβουλη. Πως απεβαλες την συνηθεια να παινεις το πακετο; Ποσο καιρο σου πηρε;
Πινεις αλκοολ και δεν σου ερχεται να καπνισεις;
Πολύ πιο απλό για μένα. Θα σου στείλω pm αργότερα.
Για την καινούργια έχεις γνώμη; Φοβάμαι πως είμαστε off topic ...