Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Πάμε για τον επόμενο γύρο ...Καλο μεσημερι κ καλη ορεξη!
Αμην...!
Πάμε για τον επόμενο γύρο ...Καλο μεσημερι κ καλη ορεξη!
Αμην...!
Moνο ο Ελενιδης φτιαχνει τριγωνα παιδια,μονο ο ΕλενιδηςΑυτα ηταν απο τον Ελενιδη απευθειας.
Τα αυθεντικα!
Στην επόμενη επίσκεψη Θεσσαλονίκη Ελενίδης δαγκωτό!Moνο ο Ελενιδης φτιαχνει τριγωνα παιδια,μονο ο Ελενιδης
όχι τρωγαμετωρα το πασχα ολα τα γκομενακια βγηκαν εξω με τα σορτσακια το προσεξατε?
Εγω παντος πηρα πολυ υλικο θα με βγαλει τουλαχιστον για μεχρι τις καλοκαιρινες διακοπες οπου εκει παιρνω υλικο για ολο το χρονοόχι τρωγαμε
Εμεις δεν ποτε. Γαμαμε 3 φορες την εβδομαδα και δεν δινουμε την παραμικρη αξια στις γκομενεςΕγω παντος πηρα πολυ υλικο θα με βγαλει τουλαχιστον για μεχρι τις καλοκαιρινες διακοπες οπου εκει παιρνω υλικο για ολο το χρονο
Εγω δεν εχω ουτε τοσες γκομενες ουτε τοσα λεφτα οποτε βολευομαι με το να μη δινω παραμικρη αξια στις γκομενες που δεν ειναι στον υπολογιστη μουΕμεις δεν ποτε. Γαμαμε 3 φορες την εβδομαδα και δεν δινουμε την παραμικρη αξια στις γκομενες
Αυτό με τα λεφτα δεν είναι θεμα... κοστολογεις τον κωλο σου, τον ποσταρεις στο μπου και τα βρίσκεις.Εγω δεν εχω ουτε τοσες γκομενες ουτε τοσα λεφτα οποτε βολευομαι με το να μη δινω παραμικρη αξια στις γκομενες που δεν ειναι στον υπολογιστη μου
Καλημέρα Ζιγκκαλημέρα νεοπες
καλημέρα φιλεΚαλημέρα Ζιγκ