Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ρε μπλιζ μηπως μπερδευεσαι και εννοεις την κολλητη της δικιας μου..αυτη σχεση εχει οχι αρραβωνιαρη.
Η αρραβωνιαστικιά του φίλου σας δηλαδή είναι τσούλα;
Ρε μπλιζ μηπως μπερδευεσαι και εννοεις την κολλητη της δικιας μου..αυτη σχεση εχει οχι αρραβωνιαρη.
Η αρραβωνιαστικιά του φίλου σας δηλαδή είναι τσούλα;
Κατηγορία Τσικό και συ δηλαδήΣορρυ ρε μπλιζ.Αλλα σαν να ειδα το δικο μου στην φωτο
Κατηγορία Τσικό και συ δηλαδή
Ζηλεψα την ερι θα ηθελα να ημουν κι εγω στο σουπερ παρανταις τωρα και το βραδακι στο καβο σε κανα καλο παρτακι ξερετε ποσο γαματα ειναι εκει ρε μαγκες..αλλα θελει να πας μικρος και ελευθερος εκει για να γουσταρεις,πρωτη μου φορα πηγα μετα το στρατο στα 22 απ το καραβι στο μπειραια μεχρι και την επιστροφη δεν σταματισαμε να κανουμε καμακι και γαμω της φασεις μια βδομαδα πηγα αλλα περασα τελεια.Νταξει ειχε και χυλοπιτες κυριος απο ιταλιδες αλλα γαμησαμε και καλα μουνια.Με κορυφαιαο μια αυστραλεζα μοντελο που την ψωνισαμε στο καβο (ηταν τυφλα) και τη πηγαμε στην σκοινι στο καμπιγκ και την γαμουσαμε εναλαξ μεχρι το μεσημερι οσπου μαζευτηκαν αρκετη περιεργη απ εξω και μας κανανε χαλαστρα.
Ζηλεψα την ερι θα ηθελα να ημουν κι εγω στο σουπερ παρανταις τωρα και το βραδακι στο καβο σε κανα καλο παρτακι ξερετε ποσο γαματα ειναι εκει ρε μαγκες..αλλα θελει να πας μικρος και ελευθερος εκει για να γουσταρεις,πρωτη μου φορα πηγα μετα το στρατο στα 22 απ το καραβι στο μπειραια μεχρι και την επιστροφη δεν σταματισαμε να κανουμε καμακι και γαμω της φασεις μια βδομαδα πηγα αλλα περασα τελεια.Νταξει ειχε και χυλοπιτες κυριος απο ιταλιδες αλλα γαμησαμε και καλα μουνια.Με κορυφαιαο μια αυστραλεζα μοντελο που την ψωνισαμε στο καβο (ηταν τυφλα) και τη πηγαμε στην σκοινι στο καμπιγκ και την γαμουσαμε εναλαξ μεχρι το μεσημερι οσπου μαζευτηκαν αρκετη περιεργη απ εξω και μας κανανε χαλαστρα.
Που να ξερω τι θα κανει αυτη.Παντως οι αυστραλεζες μας γουσταρουν πολυ να ξερετε.. και δεν μιλαω για ελληνοαυστραλεζες ;) και να τελειωσω το απο πανω για να καταλαβετε ποσο καμενοι ειμασταν οι παρεα μου κι εγω πιτσιρικαδες την αυστραλεζα που σας λεω την τραβουσαμε με καμερα οχι οταν την γαμουσαμε αλλα μεσα στο αμαξι οταν πηγαιναμε προς το καμπιγκ και σε μια φαση ο αλλος την εβαζε δαχτυλο μιλαμε να τα δειτε και να πειτε νταξει ειστε κανονικα για δεσιμο..Λέτε δηλαδή και η κα. Έριναλ να αρχίσει τα καμάκια στις Αυστραλέζες κλπ;
Που να ξερω τι θα κανει αυτη.Παντως οι αυστραλεζες μας γουσταρουν πολυ να ξερετε.. και δεν μιλαω για ελληνοαυστραλεζες ;) και να τελειωσω το απο πανω για να καταλαβετε ποσο καμενοι ειμασταν οι παρεα μου κι εγω πιτσιρικαδες την αυστραλεζα που σας λεω την τραβουσαμε με καμερα οχι οταν την γαμουσαμε αλλα μεσα στο αμαξι οταν πηγαιναμε προς το καμπιγκ και σε μια φαση ο αλλος την εβαζε δαχτυλο μιλαμε να τα δειτε και να πειτε νταξει ειστε κανονικα για δεσιμο..
Α στο διαλο πρωινιατικα τι ηθελα και τα θυμηθηκα..αμα βρω χρονο θα βαλω να τα δω την δευτερη και τελευτααι φορα που πηγα μετα απο κανα δυο χρονια ουτε τα μισα δεν καναμε (με αλλη παρεα)ασε που ειχαμε μπλεξει με κατι ελληνιδες κατω απ το αυλακι και με θελανε ρομαντικες βολτες μεσα στην χωρα :S
Α στο διαλο πρωινιατικα τι ηθελα και τα θυμηθηκα..αμα βρω χρονο θα βαλω να τα δω την δευτερη και τελευτααι φορα που πηγα μετα απο κανα δυο χρονια ουτε τα μισα δεν καναμε (με αλλη παρεα)ασε που ειχαμε μπλεξει με κατι ελληνιδες κατω απ το αυλακι και με θελανε ρομαντικες βολτες μεσα στην χωρα :S
Βλαμενες ηταν,δεν πας σε νησι για ερωτες και γνωριμιες..αλλα για να γαμηθεις! τεσπα,μας βγαλαν την ψυχη μεχρι να φανε κανα πουτσο αλλα ακυρο μετα απο εμας ουτε τηλ ουτε τιποτα οταν φυγαμε και τις κακοφανηκε λιγο.Ήταν, μάλλον, γυναίκες για σπίτι!
παλι με αλλοδαπες δηλαδη?!
Βλαμενες ηταν,δεν πας σε νησι για ερωτες και γνωριμιες..αλλα για να γαμηθεις! τεσπα,μας βγαλαν την ψυχη μεχρι να φανε κανα πουτσο αλλα ακυρο μετα απο εμας ουτε τηλ ουτε τιποτα οταν φυγαμε και τις κακοφανηκε λιγο.