Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
blizard τι ομαδα εισαι ?

paok-fca1.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ζηλεψα την ερι  :( θα ηθελα να ημουν κι εγω στο σουπερ παρανταις τωρα και το βραδακι στο καβο σε κανα καλο παρτακι  :rockon: ξερετε ποσο γαματα ειναι εκει ρε μαγκες..αλλα θελει να πας μικρος και ελευθερος εκει για να γουσταρεις,πρωτη μου φορα πηγα μετα το στρατο στα 22  απ το καραβι στο μπειραια μεχρι και την επιστροφη δεν σταματισαμε να κανουμε καμακι και γαμω της φασεις μια βδομαδα πηγα αλλα περασα τελεια.Νταξει ειχε και χυλοπιτες κυριος απο ιταλιδες αλλα γαμησαμε και καλα μουνια.Με κορυφαιαο μια αυστραλεζα μοντελο που την ψωνισαμε στο καβο (ηταν τυφλα) και τη πηγαμε στην σκοινι στο καμπιγκ και την γαμουσαμε εναλαξ μεχρι το μεσημερι οσπου μαζευτηκαν αρκετη περιεργη απ εξω και μας κανανε χαλαστρα. :cheesy:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ζηλεψα την ερι  :( θα ηθελα να ημουν κι εγω στο σουπερ παρανταις τωρα και το βραδακι στο καβο σε κανα καλο παρτακι  :rockon: ξερετε ποσο γαματα ειναι εκει ρε μαγκες..αλλα θελει να πας μικρος και ελευθερος εκει για να γουσταρεις,πρωτη μου φορα πηγα μετα το στρατο στα 22  απ το καραβι στο μπειραια μεχρι και την επιστροφη δεν σταματισαμε να κανουμε καμακι και γαμω της φασεις μια βδομαδα πηγα αλλα περασα τελεια.Νταξει ειχε και χυλοπιτες κυριος απο ιταλιδες αλλα γαμησαμε και καλα μουνια.Με κορυφαιαο μια αυστραλεζα μοντελο που την ψωνισαμε στο καβο (ηταν τυφλα) και τη πηγαμε στην σκοινι στο καμπιγκ και την γαμουσαμε εναλαξ μεχρι το μεσημερι οσπου μαζευτηκαν αρκετη περιεργη απ εξω και μας κανανε χαλαστρα. :cheesy:

:new_shocked:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Λέτε δηλαδή και η κα. Έριναλ να αρχίσει τα καμάκια στις Αυστραλέζες κλπ;  :think:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λέτε δηλαδή και η κα. Έριναλ να αρχίσει τα καμάκια στις Αυστραλέζες κλπ;  :think:
Που να ξερω τι θα κανει αυτη.Παντως οι αυστραλεζες μας γουσταρουν πολυ να ξερετε.. και δεν μιλαω για ελληνοαυστραλεζες  ;) και να τελειωσω το απο πανω για να καταλαβετε ποσο καμενοι ειμασταν οι παρεα μου κι εγω πιτσιρικαδες την αυστραλεζα που σας λεω την τραβουσαμε με καμερα οχι οταν την γαμουσαμε αλλα μεσα στο αμαξι οταν πηγαιναμε προς το καμπιγκ και σε μια φαση ο αλλος την εβαζε δαχτυλο  :2funny: μιλαμε να τα δειτε και να πειτε νταξει ειστε κανονικα για δεσιμο.. :grin:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Που να ξερω τι θα κανει αυτη.Παντως οι αυστραλεζες μας γουσταρουν πολυ να ξερετε.. και δεν μιλαω για ελληνοαυστραλεζες  ;) και να τελειωσω το απο πανω για να καταλαβετε ποσο καμενοι ειμασταν οι παρεα μου κι εγω πιτσιρικαδες την αυστραλεζα που σας λεω την τραβουσαμε με καμερα οχι οταν την γαμουσαμε αλλα μεσα στο αμαξι οταν πηγαιναμε προς το καμπιγκ και σε μια φαση ο αλλος την εβαζε δαχτυλο  :2funny: μιλαμε να τα δειτε και να πειτε νταξει ειστε κανονικα για δεσιμο.. :grin:

:wanker: :wanker: :wanker:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Α στο διαλο πρωινιατικα τι ηθελα και τα θυμηθηκα..αμα βρω χρονο θα βαλω να τα δω  :grin:  την δευτερη και τελευτααι φορα που πηγα μετα απο κανα δυο χρονια ουτε τα μισα δεν καναμε (με αλλη παρεα)ασε που ειχαμε μπλεξει με κατι ελληνιδες κατω απ το αυλακι και με θελανε ρομαντικες βολτες μεσα στην χωρα  :S

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Α στο διαλο πρωινιατικα τι ηθελα και τα θυμηθηκα..αμα βρω χρονο θα βαλω να τα δω  :grin:  την δευτερη και τελευτααι φορα που πηγα μετα απο κανα δυο χρονια ουτε τα μισα δεν καναμε (με αλλη παρεα)ασε που ειχαμε μπλεξει με κατι ελληνιδες κατω απ το αυλακι και με θελανε ρομαντικες βολτες μεσα στην χωρα  :S

Γαμήσια σε τουρίστριες (πάσης φύσεως) μέχρι να χύνω κοκκινόχωμα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ήταν, μάλλον, γυναίκες για σπίτι!  :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

παλι με αλλοδαπες δηλαδη?!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ήταν, μάλλον, γυναίκες για σπίτι!  :grin:
Βλαμενες ηταν,δεν πας σε νησι για ερωτες και γνωριμιες..αλλα για να γαμηθεις!  :uglystupid: τεσπα,μας βγαλαν την ψυχη μεχρι να φανε κανα πουτσο  :grin: αλλα ακυρο μετα απο εμας ουτε τηλ ουτε τιποτα οταν φυγαμε και τις κακοφανηκε λιγο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Βλαμενες ηταν,δεν πας σε νησι για ερωτες και γνωριμιες..αλλα για να γαμηθεις!  :uglystupid: τεσπα,μας βγαλαν την ψυχη μεχρι να φανε κανα πουτσο  :grin: αλλα ακυρο μετα απο εμας ουτε τηλ ουτε τιποτα οταν φυγαμε και τις κακοφανηκε λιγο.

Ε, αφού τον έφαγαν τελικά, κέρδος είναι!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom