lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γιατί?δεν μ αρεσει η ρετσινα
Γιατί?δεν μ αρεσει η ρετσινα
ποσα κιλα εισαι?Με μένα
προτιμω την μπυρα...Γιατί?
Εσύ χάνειςπροτιμω την μπυρα...
εχεις πολύ αντικαυλωτικο νικνειμ να ξες...πολύ δυσκολα θα μπορουσα να τον παιξω για παρτη σου...Εσύ χάνεις
με την ρετσινα και την κασιμε γκομενο ή παρεα?
Εσύ χάνεις
σκασιλα μας. η ρετσινα γραμμενο σε εχειδεν μ αρεσει η ρετσινα
αν κανω κινηση, δεν θα μπορεσει να αντισταθεί στη γοητεια μου...σκασιλα μας. η ρετσινα γραμμενο σε εχει
Εγώ είμαι μια έκπληξη ολόκληρηΡεγκίνα και εσύ με kinder έκπληξη είσαι ;
Πόσα ξερς εσύσκασιλα μας. η ρετσινα γραμμενο σε εχει
ποσα κιλα εισαι?
το ραοπαο εχει αυξημενο εγω απο του χρονου μαζευει το θρεντ λεφτα να τον παει σε ιατρο μπας και στρωσει. μεχρι τοτε ανοχη εκτος αν σου την δωσει τοτε βριστονΠόσα ξερς εσύ
ξερεις, αν μου χες γνωρισει την καθηγητρια, τωρα θα ημασταν ολοι πολύ καλυτερα....το ραοπαο εχει αυξημενο εγω απο του χρονου μαζευει το θρεντ λεφτα να τον παει σε ιατρο μπας και στρωσει. μεχρι τοτε ανοχη εκτος αν σου την δωσει τοτε βριστον
το ραοπαο εχει αυξημενο εγω απο του χρονου μαζευει το θρεντ λεφτα να τον παει σε ιατρο μπας και στρωσει. μεχρι τοτε ανοχη εκτος αν σου την δωσει τοτε βριστον
εγω μια χαρα ειμαι. το ιδιο και η ρετσινα. Για την αρραβωνιαρα σου εχω αμφιβολιες.. για εσενα καμίαξερεις, αν μου χες γνωρισει την καθηγητρια, τωρα θα ημασταν ολοι πολύ καλυτερα....
βαριες κουβέντες γυναικα...εγω μια χαρα ειμαι. το ιδιο και η ρετσινα. Για την αρραβωνιαρα σου εχω αμφιβολιες.. για εσενα καμία
Εγώ είμαι μια έκπληξη ολόκληρη