Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μην κοτευεις τυπε και κλεισε ραντεβου θανατου!  :rockon: Εκτος και αν εγινες θρησκος σαν και μενα ξαφνικα οποτε δικαιολογισε μ.βδομαδα διανυουμε... :grin:
εχω παει σε 3 ραντεβού θανατου! τα δυο τελειωσαν με μπυρα και στο ένα βρηκα λαο... Δεν νομιζω ότι ηταν του παιδιου αλλα δεν ηταν να με βλεπουν καν  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μην κοτευεις τυπε και κλεισε ραντεβου θανατου!  :rockon: Εκτος και αν εγινες θρησκος σαν και μενα ξαφνικα οποτε δικαιολογισε μ.βδομαδα διανυουμε... :grin:

Με ραντεβού θανάτου στο μπου δεν πέθανε κανείς.

Τσιμπούσι θανάτου κάτι μπορεί να παίξει.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εχω παει σε 3 ραντεβού θανατου! τα δυο τελειωσαν με μπυρα και στο ένα βρηκα λαο... Δεν νομιζω ότι ηταν του παιδιου αλλα δεν ηταν να με βλεπουν καν  :grin:
Μονο 3 ρε μικρε  :grin: λιγος εισαι..

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλώς τον κ.Νικ.
Πως και απο τα μέρη μας τέτοια ώρα;

είχα πολλή δουλειά και δεν πήγα για μπάλα Δίο. Θα πάω να αράξω με καμιά ταινία σπίτι να κοιμηθώ επί του καναπέος

γιατί το πρωί αν αργήσω ποιος ακούει τον Μπλιζ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
είχα πολλή δουλειά και δεν πήγα για μπάλα Δίο. Θα πάω να αράξω με καμιά ταινία σπίτι να κοιμηθώ επί του καναπέος

γιατί το πρωί αν αργήσω ποιος ακούει τον Μπλιζ
938b3b42bf61e070c979b612ca26971f1973043e.jpg
  :2funny:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
το δικο σου το νικ και οι καταστασεις είναι το λιγοτερο αδιαφορα.
Αν κοιτάξεις λιγο το θρεντ θα δεις ότι γραφουν ανθρωποι που μες τις ακρες γνωρίζονται... Εσυ μπαινεις και κανεις την μαλακια σου. Ψηφιακος τσαμπουκας δεν το παιζω γιατι θα ειχες ηδη πατησει το ρουφιανοκουμπο...

Απλα σου ζηταω ευγενικα να μην μας σπας τα @@ μπορεις;

Τώρα μίλησες σωστά. Ρουφιανόκουμπο? Αναφορά στο συντονιστή εννοείς. Ε, όχι δα, τι είμαι παιδάκι να πάω στο δάσκαλο ?
Έχω δεχθεί απειλές στην πραγματική ζωή, οπότε με τις ψηφιακές σας μαλακίες απλά γελάω.
Αλλά ναι θα σεβαστώ την επιθυμία σου. Τέλος.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τώρα μίλησες σωστά. Ρουφιανόκουμπο? Αναφορά στο συντονιστή εννοείς. Ε, όχι δα, τι είμαι παιδάκι να πάω στο δάσκαλο ?
Έχω δεχθεί απειλές στην πραγματική ζωή, οπότε με τις ψηφιακές σας μαλακίες απλά γελάω.
Αλλά ναι θα σεβαστώ την επιθυμία σου. Τέλος.
Τυπε μην πατας τζαμπα το κουμπι στον ζιγκ γιατι δεν πιανει για ενα περιεργο λογο :rolleyes: Πιστεψε με το δοκιμασα αρκετες φορες  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ζιγκ θα σε παρακαλεσω να μην τραμπουκιζεις τα ξενα νικ του θρεντ αυτου γιατι ετσι δεν ψηφιζει κανενας και θα θυμωσει ο μπαρμπα μπλιζ  :grin:
δεν τραμπουκισα κανεναν. Απλα εξεφρασα το πνευμα του νηματος και ο φιλος με καταλαβε και τον ευχαριστω!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δεν τραμπουκισα κανεναν. Απλα εξεφρασα το πνευμα του νηματος και ο φιλος με καταλαβε και τον ευχαριστω!
Ναι ρε μεγαλε σε λιγο ετσι οπως το πατε θα γινετε και φιλοι  :S παει το σαη φλωρεψε τελειως :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom