You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
:oΚαλημέρα Βίκινγκ έχω χθες η αλήθεια είναι ότι φουμαρα λίγο.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλα θα κανεις.οχι φέτος όχι ίσως από μ Πέμπτη κ μετά κ το λάδι έτσι για ν νοιωσω λίγο την αίσθηση της μλκιας που με δέρνει. Όχι ως χριστιανη γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι αμαρτωλή ως κόκκαλο
Ειναι
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Να το κάνει facebook δηλαδή?ενας τροπος υπαρχει για να παρει το σαη τα πανω του.
ΤΣΑΤ!ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΛΛΙΑ![]()
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.652
- Πόντοι
- 606
καμια σχεση.ενα νικνειμ παραμενειςΝα το κάνει facebook δηλαδή?![]()
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
παλια ειχε τσατ ρουμ εδώ...Να το κάνει facebook δηλαδή?![]()
Περα από τα θρεντ υπηρχε και αυτό που γινοταν παρεακι και τζερτζελο.
Εγω το προλαβα πολύ λιγο στο τελος του
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αφού είσαι νικνέιμ τι το χρειάζεσαι το τσατ?καμια σχεση.ενα νικνειμ παραμενεις![]()
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αφου εισαι νεοπαςπαλια ειχε τσατ ρουμ εδώ...
Περα από τα θρεντ υπηρχε και αυτό που γινοταν παρεακι και τζερτζελο.
Εγω το προλαβα πολύ λιγο στο τελος του
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κακος, ισως οτι καλυτερο εβγαλε η τεχνολογια τα τελευταια χρονια.Τα παντα κανεις μεσω αυτου, οπως: διαφημιζεις την δουλεια σου,γνωριζεις ανθρωπους,δραστηροποιησε σε διαφορες ομαδες και αλλα ποιο ωραια.. γνωριζεις γκομενες.αφού είσαι νικνέιμ τι το χρειάζεσαι το τσατ?Αν θες κάτι
πριβε, στέλνεις και Pm. Εγώ είμαι ένα χρόνο, δεν ξέρω πως λειτουργούσε αλλά είμαι και κατά fb και λοιπών.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τα διαδικτυακα καμακια είναι για σας τους νεους εγω τα βαριέμαι αφαντασταΚακος, ισως οτι καλυτερο εβγαλε η τεχνολογια τα τελευταια χρονια.Τα παντα κανεις μεσω αυτου, οπως: διαφημιζεις την δουλεια σου,γνωριζεις ανθρωπους,δραστηροποιησε σε διαφορες ομαδες και αλλα ποιο ωραια.. γνωριζεις γκομενες.![]()
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Kαλημερα.Αυτοι ειναι οι ψευτοαριστεροι ταχα μου αλληλεγγιοι τυπου ερι που ολοι μερα το παιζουν ψευτοπροδευτικοι και στην ουσια πατανε στον πονου του συναθρωπου τους τον εκμεταλευονται δλδ.Καιρος λοιπον κατι τετοιοι να ξεμπροστιαζονται παντου για να μαθουν ολοι τι καπνο φουμαρουν.![]()
Τύπε ο μόνο πραγματικά αλληλέγγυος εδώ μέσα είσαι εσύ που όχι μόνο δεν πατάς στον πόνο τους αλλά θα τους φας σε μια εβδομάδα και θα σταματήσουν να πονάνε. Μόνο μην ξεκινήσεις μεγάλη εβδομάδα και σου αναστηθεί κανένας κατά λάθος την επόμενη.
Εγώ, πάντως, αν έχεις απορία, φουμάρω άφιλτρα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ο Λάκης πρέπει ν αναλάβει ν μας καθοδηγησει στους παππουδισιους για καλό σωστό κ προστυχο καμάκιτα διαδικτυακα καμακια είναι για σας τους νεους εγω τα βαριέμαι αφανταστα
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
τα διαδικτυακα καμακια είναι για σας τους νεους εγω τα βαριέμαι αφανταστα
Γι' αυτό δεν ανεβάζεις φωτό μανάρα μου;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.894
- Πόντοι
- 2.606
μονο εγω ελειπα απο κειΤο τσατ είχε φάση παλιά στο Μεξικό
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.652
- Πόντοι
- 606
κανεις και λαικ σε φωτο γκομενας που δειχνει και καλα ανεμελα τη "κολλητη" της ενω φουσκωνει τα χειλια της λες κ εφαγε φαπα απ τον ταισον?Κακος, ισως οτι καλυτερο εβγαλε η τεχνολογια τα τελευταια χρονια.Τα παντα κανεις μεσω αυτου, οπως: διαφημιζεις την δουλεια σου,γνωριζεις ανθρωπους,δραστηροποιησε σε διαφορες ομαδες και αλλα ποιο ωραια.. γνωριζεις γκομενες.![]()
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ο Λάκης πρέπει ν αναλάβει ν μας καθοδηγησει στους παππουδισιους για καλό σωστό κ προστυχο καμάκι
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
τι είμαι εγω καμια σουρταφερτζου;Γι' αυτό δεν ανεβάζεις φωτό μανάρα μου;
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν σου εκατσε κατι καλο για αυτο το λες.Βλεπω κατι κολογερους να την πεφτουν στα πιπινια και οτι γινει σε λεει ο αλλος θα την πεσω σε καμια 100αρια ε δεν μπορει καποια θα με κατσειτα διαδικτυακα καμακια είναι για σας τους νεους εγω τα βαριέμαι αφανταστα
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ναι το προφιλ μου στο fb δεν το λες και γκομενιαρικο...Δεν σου εκατσε κατι καλο για αυτο το λες.Βλεπω κατι κολογερους να την πεφτουν στα πιπινια και οτι γινει σε λεει ο αλλος θα την πεσω σε καμια 100αρια ε δεν μπορει καποια θα με κατσει![]()
κλειδωμενο από παντου κλπ, κλπ, κλπ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4