Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλημέρα Βίκινγκ έχω χθες η αλήθεια είναι ότι φουμαρα λίγο.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
οχι φέτος όχι ίσως από μ Πέμπτη κ μετά κ το λάδι έτσι για ν νοιωσω λίγο την αίσθηση της μλκιας που με δέρνει. Όχι ως χριστιανη γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι αμαρτωλή ως κόκκαλο
καλα θα κανεις.
Ειναι :erection: οι μασες μετα από νηστεια  :rockon: :rockon: :rockon:

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
καμια σχεση.ενα νικνειμ παραμενεις :uglystupid:
αφού είσαι νικνέιμ τι το χρειάζεσαι το τσατ?  :uglystupid: Αν θες κάτι πριβε , στέλνεις και Pm. Εγώ είμαι ένα χρόνο, δεν ξέρω πως λειτουργούσε αλλά είμαι και κατά fb και λοιπών.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
αφού είσαι νικνέιμ τι το χρειάζεσαι το τσατ?  :uglystupid: Αν θες κάτι πριβε , στέλνεις και Pm. Εγώ είμαι ένα χρόνο, δεν ξέρω πως λειτουργούσε αλλά είμαι και κατά fb και λοιπών.
Κακος, ισως οτι καλυτερο εβγαλε η τεχνολογια τα τελευταια χρονια.Τα παντα κανεις μεσω αυτου, οπως: διαφημιζεις την δουλεια σου,γνωριζεις ανθρωπους,δραστηροποιησε σε διαφορες ομαδες και αλλα ποιο ωραια.. γνωριζεις γκομενες. :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κακος, ισως οτι καλυτερο εβγαλε η τεχνολογια τα τελευταια χρονια.Τα παντα κανεις μεσω αυτου, οπως: διαφημιζεις την δουλεια σου,γνωριζεις ανθρωπους,δραστηροποιησε σε διαφορες ομαδες και αλλα ποιο ωραια.. γνωριζεις γκομενες. :grin:
τα διαδικτυακα καμακια είναι για σας τους νεους εγω τα βαριέμαι αφανταστα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το τσατ είχε φάση παλιά στο Μεξικό

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Kαλημερα.Αυτοι ειναι οι ψευτοαριστεροι ταχα μου αλληλεγγιοι τυπου ερι που ολοι μερα το παιζουν ψευτοπροδευτικοι και στην ουσια πατανε στον πονου του συναθρωπου τους τον εκμεταλευονται δλδ.Καιρος λοιπον κατι τετοιοι να ξεμπροστιαζονται παντου για να μαθουν ολοι τι καπνο φουμαρουν. :)

Τύπε ο μόνο πραγματικά αλληλέγγυος εδώ μέσα είσαι εσύ που όχι μόνο δεν πατάς στον πόνο τους αλλά θα τους φας σε μια εβδομάδα και θα σταματήσουν να πονάνε. Μόνο μην ξεκινήσεις μεγάλη εβδομάδα και σου αναστηθεί κανένας κατά λάθος την επόμενη.

Εγώ, πάντως, αν έχεις απορία, φουμάρω άφιλτρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο Λάκης πρέπει ν αναλάβει ν μας καθοδηγησει στους παππουδισιους για καλό σωστό κ προστυχο καμάκι

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606
κανεις και λαικ σε φωτο γκομενας που δειχνει και καλα ανεμελα τη "κολλητη" της ενω φουσκωνει τα χειλια της λες κ εφαγε φαπα απ τον ταισον? :coffee:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν σου εκατσε κατι καλο για αυτο το λες.Βλεπω κατι κολογερους να την πεφτουν στα πιπινια και οτι γινει σε λεει ο αλλος θα την πεσω σε καμια 100αρια ε δεν μπορει καποια θα με κατσει :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ζιγκ αν είσαι η κολλητή μου αύριο πρωί καφέ στο γνωστό για ν σου πω πιπερατα νέα. Φέρε κ τη φούστα που σου δανεισα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν σου εκατσε κατι καλο για αυτο το λες.Βλεπω κατι κολογερους να την πεφτουν στα πιπινια και οτι γινει σε λεει ο αλλος θα την πεσω σε καμια 100αρια ε δεν μπορει καποια θα με κατσει :grin:
ναι το προφιλ μου στο fb δεν το λες και γκομενιαρικο...
κλειδωμενο από παντου κλπ, κλπ, κλπ :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom